![]() |
|
Naladeni skylinkJsem v Německu a nemohu použít svoji parabolu je tam už jedna nastavena na německé programy po zapnutí mého reciveru mám signál jen na stanice doma markiza hbo axn prima cool a prima love může mi někdo poradit co je možné udělat |
bombal76
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
bombal76Posuň parabolu 4,3stupňa/k nám![]() |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: Naladeni skylinkSignál sice máš, ale stanice nehrajou, co? To je proto, že na Astře 19,2° jsou TP s podobnými parametry jako na 23,5°. Pokud na stávající parabolu nedáš šilhání/monoblock nebo někde vedle neposadíš svůj talíř, tak Ti nezbyde, než se učit německy.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Naladeni skylinkTak jak píše Jackal,jiná varianta není...vlastně je,četl jsem někde o parabole,která se dá za okno,ale už si nevzpomínám jak se to jmenovalo...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
tak nejaknajjednoduchsie bude bombal76, parabolou nemanipulovat a namontovat na nu monoblok 19E/23E. snad ma parabola viac ako 60cm.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bombalNajjednoduchšie riešenie je to čo píše Jackal. Riešenie, čo je uvedené v 14.10.2015, 12:53.57 je pre zručnejších. Podľa tvojho príspevku ,bombal, som dedukoval, že nepatríš medzi tých zručnejších aby si si mohol dovoliť sám upraviť alebo vymeniť LNB za monoblok.Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: Naladeni skylinkTú parabolu máš len pre seba ? Nieže vypneš nejakých Nemcov ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Naladeni skylinkDrozdo, podle toho co pise, tak ta parabola je nejspis majitele domu. O jak velkou parabolu se jedna zatím nevime, ale bude to nejspis 60/65 cm parabola. Ta je na prijem Nemeckych programu pouzivana nejčastěji v Nemecku. Muze to byt ale i většího prumeru pokud pouziva ještě prijem z Hotbirdu 13E. A jak uz je zvykem, tak se nam mistr uz asi neozve a vic se uz asi nedozvíme. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Hyper to víšže je tam za prací a šel na spaetschicht,jinak by v němcích už měl svůj barák i s talířem,kdyby byl Landsmann |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
anténa na oknotechnisat 33 připevněný na přísavkách pro montáž solárních panelů,ji na umytém skle udrží,pojištěná provázkem,zavřeným v okně.Da všechny SD kanály skylink,pokud má okno na jih.Zkoušeno na autě.S dvěma jsme tahali na střechu sol. okna 2010x105 aspoň 80 kg. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
co mu to radíte za blbosti?Čemu nerozumíte na větě "nemohu použít svoji parabolu je tam už jedna nastavena na německé programy", že mu tu radíte takový pitomosti?Pokud nemůže použít svoji parabolu a to napsal, že nemůže, tak má prostě smůlu .... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
Tondachnečteš??" mám signál jen na stanice doma markiza hbo axn prima cool a prima love může mi někdo poradit co je možné udělat"![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
Pierrepetrnečteš? "To je proto, že na Astře 19,2° jsou TP s podobnými parametry jako na 23,5°". |
Tondach
![]() |
|
Díky za infododavam nové info velikost talíře je 80cm a v baráku je ještě 5 bytu všichni Němci takže talířem opravdu hýbat nemohu |
bombal76
![]() |
|
RE: Naladeni skylinkHolt smůla. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Naladeni skylinkVšechno jde, ale musíš vědět, jak to mají zapojené, kolik do toho jsi ochoten vrazit a jak dlouho tam budeš. Ale z Tebe to leze jak z chlupaté deky a navíc informace, které jsou na h...o - ve Tvém případě (bez urážky) samoinstalace nepřipadá v úvahu - nejlepší bude jít za správcem, zeptat se, kdo má rozvody na starosti a jestli by nevadilo přidání další pozice. Pak navštívit danou firmu (případně satfandu z baráku) a zeptat se, co by to stálo přidat 23,5°do rozvodu. Nejlepší by bylo, kdyby tam měli LNB octo (každý svůj kabel od LNB do kvartýru k jedné TV) s volným "flekem", to by stačilo přikoupit single LNB + diseqc + brejle a je to - nejlevnější řešení, do 1000 Kč v pohodě (u nás, nevím jak tam). Oni by koukali na své a ty bys měl jak němce tak čechy. I další varianty jsou možné, ale jak říkám, sám to nedáš - fakt to ani nezkoušej.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Naladeni skylink@Tondach vzhledem k tomu, jak se vyjadřuje tazatel, tak je satelitním příjmem totálně nepolíbený. Proto se ptá co může dělat. Evidentně ani neví "která bije", takže informace, že nemůže použít svůj talíř (protože tam už jedna je) může znamenat jen a pouze to, že z JEHO pohledu je to nemožné - kdyby se už v domě na to někoho ptal (nebo kdyby ZNAL), myslím že by podal relevantnější info než to, že na primě má signál, talíř je 80cm a je tam 6 kvartýrů....Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Naladeni skylinkVlastně na tom octo ani nemusí být volné místo (pokud to mají takto) jeden kabel už k němu vede ...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
Díky za infohoši Děkuji udělám to jak mi rádi Jackal satelitu fakt nerozumím proto jsem sel na tyto stránky předtím jsem žil v Anglii a tam jsem prostě připevnit disk na Zed a nasel signál a jelo to tady co jsem dneska koukal tak je 6 kabelu proste jeden na každý byt takže asi domluvíme tu firmu na ten monoblok jinak tady bydli sami důchodci a ty ví opravdu hovna a majitelka bydli 100km odsud a dovolat se ji je skutečného problém |
bombal76
![]() |
|
Díky za infohoši Děkuji udělám to jak mi rádi Jackal satelitu fakt nerozumím proto jsem sel na tyto stránky předtím jsem žil v Anglii a tam jsem prostě připevnit disk na Zed a nasel signál a jelo to tady co jsem dneska koukal tak je 6 kabelu proste jeden na každý byt takže asi domluvíme tu firmu na ten monoblok jinak tady bydli sami důchodci a ty ví opravdu hovna a majitelka bydli 100km odsud a dovolat se ji je skutečného problém |
bombal76
![]() |
|
RE: Naladeni skylink@jackal - a proč mi to píšeš? Vždyť jsem na to všechno upozornil právě já, že s tím nemůže nic dělat! ... |
Tondach
![]() |
|
RE: Naladeni skylinkProtože z Tvého příspěvku"Pokud nemůže použít svoji parabolu a to napsal, že nemůže, tak má prostě smůlu ...." výplývá, že jeho tvrzení bereš za bernou minci (neměnné). Já Tě upozorňuji, že je to nejspíše člověk, který tomu moc nerozumí, tudíž to co napsal, nemusí být nutně pravda a tudíž si jen on myslí, že nemůže. A toto: " Vždyť jsem na to všechno upozornil právě já" taky není pravda, ve svém prvním příspěvku (tedy již před Tebou) píšu, že má 3 možnosti: šilhání, svou parabolu nebo učení se Německy (což je ta Tvá nemožnost nic činit)... Toť vše... Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
![]() |