![]() |
|
Xtrend ET 8000Nejaky byvaly/sucasny majitel by sa podelil so skusenostami? Spokojnost, problemy atd. Som viacmenej rozhodnuty a potrebujem sa idealne utvrdit v tom, ze vyber je dobry![]() |
Ri0Rdian
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 24 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000O tom security si neco prectete. Ono tam odchazi i pamet a oziveni dokazou pouze v servise. (jinak by ten SB nemel ani vyznam). |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Bateria na Secure Board ma zivotnost 10 rokov...myslim, ze tolko rokov nikto prijimac pouzivat nebude.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Baterie ano, ale ta pamet ne :) |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
Xtrend security boardMěl jsem CT ET 9000 od r. 2011 do r.2014 až jednou po výpadku elektřiny nenabootoval - závada v security boardu. Do té doby maximální spokojenost perfektní obraz všude jsem ho vychvaloval. Ten security board ti nikdo v CZ neopraví posílá se to do Německa. Od té doby Xtrendům kvůli security board nedůvěřuji mají ho snad všechny mimo snad 7000/7500Security board je ochrana proti vyrábění clonů ale zároveň je to dost nepříjemný kurvítko.Přešel jsem na Vu+ Duo 2 myslím že to byla dobrá volba a Xtrend se security boardem nikdy !!!! |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000To ste ma celkom vydesili, sice som o tom nieco cital ale info boli dost protichodne... je trocha blbe ist do toho a dufat ze clovek nebude mat smolu, nahoda je blbec. Mne vysiel cenovo tak vysoko ako som ochotny ist a zaroven odpisal VU+ solo se v2 kedze potrebujem 2 citacky hned a tretiu asi neskor a VU+ a len 1 + slot.Xtrend 9500 sice tiez nevyzeral zle a bol lacnejsi ale menej vykonny a tiez je to xtrend, aj ked neviem ci ma security board. Asi si to este necham prejst hlavou v kazdom pripade vdaka za prispevky, je nad cim premyslat, mozno to nakoniec stoji za ten maly risk, keby to potiahol tak 5-6 rokov je to viac nez dost. Na zaver este jedna mala otazka...ake citacky et 8000 ma? Conax to nie je ze? Problem to asi nebude ale je pohodlnejsie ked sa clovek nemusi vzdy spolahnut na emu. |
Ri0Rdian
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Ešte by som si počkal čo na to povie pierrepetr!![]() ![]() ![]() |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Pokial viem, ta Security Board bola po roku 2013 modifikovana. Resp. je nejaky prispevok, aby mu "odisiel" Xtrend kvoli SB, vyrobeny po roku 2013 ? Druha vec je, ze tam niekto narve nejaky bootloader, pristoj nenabootuje a vsetko sa zhodi na Secure Board...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
Open ATVPokud tam dáš správný img určený pro ET8000, tak problémy mít nebudeš a nebudeš experimentovat s bootloadery ... Navíc nyní máš výhodu, že img jsou již nějakou dobu udělány a stabilní bez problémů.Já jsem koupil ET8000 v dubnu 2014 a to byl měsíc nový, možná i míň ... zkoušel jsem různé img a OpenATV mi vyhovuje nejvíc. T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 221 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Ono tento nezmysel maju aj ine stroje, ale je ich menej ako tych bez .Tak pokial niekto ma obavy a nechce cakata mesiac, alebo viac kym to pride z opravy, keby to zblbo ma na vyber kopec inych strojov.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@mikyKdyž jsi tedy ten sec. board viděl, tak proč tvrdíš, že v něm ta baterie jde vyměnit jako v PC...? :-) |
xtreo
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Ježíš tak snad lze vyměnit ne? Nebo jako čekáš že když dojde baterka tak ten příjmač hodím do koše???![]() VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000@mikiSamozřejmě, že baterka jde vyměnit, ale pouze v servisu v Německu a za výměnu baterky zaplatíš nekřesťanský peníze.Jakmile se přeruší na "milisekundu" napajení security boardu tak už Xtrenda jinak než v servisu neoživíš začne bootovat a bootovat a zamrzne na bootovacím logu zajímavé je, že přes ftp se na HDD STB dostaneš a můžeš si stáhnout crashlog . Přečti si něco o této problematice v sekci Xtrend/ Po výpadku proudu na ABéčku. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
@mikyUž jsem ti tu jednou psal, že ta baterka tam je zapájená natvrdo a nelze bez pájení nebo násilí vyndat, aby se ji frikulíni nepokoušeli vyndávat. Proto jsem ti psal, že jsi to nemohl vidět. A ano, hodíš to do koše vzhledem k ceně opravy a dopravy do/z Německa... |
xtreo
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Pierre kupodivu radí toto![]() ![]() ![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
tomkojsem rád,že mě tady někdo čte,horší by bylo,kdyby ne,co tak zazálohovat jiným zdrojem a pak tu baterku vyměnit,přiznám se,že jsem to celé nečetl,ani netuším,co řešíte,jen čtu,jaký je problém vyměnit bateriiTomik535 máš pravdu ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Niekto aj cital tie diskusie ? Je jeden prispevok nejakeho Nemnca, ze sa mu posral jeho Xtrend po troch rokoch. Ze oprava 89€. Ziadny iny prispevok o kupenom a posratom Xtrende po roku 2013 nie je. Kvoli SB. Len nicim nepodlozene zvasty.Tento typ diskusie: Nikdy si nekupim francuzske auto. Otazka: Preco konkretne? Odpoved: Lebo tak sa hovori... AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@LucaBrazzaNo vidíš, po třech letech. A 2013 + 3 je kolik? Tak co teď chceš slyšet? To spíš ty věříš žvástům, že u modelů 2013 už určitě je SB v pořádku, proč by taky výrobce tvrdil něco jiného? Nebo ty máš i něco jiného než ničím nepodložené žvásty, že po 2013 je SB v pořádku? Já myslím, že to je jenom otázka času. Z principu je to pro uživatele prostě kurvítko, které dříve nebo později splní svoji funkci. |
xtreo
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Nerobil by som z toho SB strasiaka. Neviem, kolko sa Xtrendov preda za rok, ale bude to znacny pocet. A faktom je, ze ziadny novy prispevok o zavadovosti som nenasiel. Nehovorim, ze sa to nemoze stat, ale davat to ako vylozene negativum tohto pristroja mi nepride celkom OK. Pokazit sa moze absolutne akykolvek pristroj, je kludne mozne, ze padne DM, ci VU+ a Xtrend bude fachcit 10 rokov, kym mu ta bateria neodide definitivne sama.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Nebol to len 1 nemec na ab môžeš o tom čítať tiež.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000No neviem, ale prispevok ohladne ET 8000 (o ktory sa zaujimal Ri0Rdian) a problemu so SD som nenasiel vobec ani jeden.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Nebolo to o ET8000 ale má ho tiež![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Nejaka reakcia na tu poslednu otazku? Co za citacky to ma, Conax to asi nie je ze? Hladal som ale nenasiel jednoznacnu odpoved, ale mozno len neviem hladat :) |
Ri0Rdian
![]() |
|
CitackyCitacky ma univerzálne,softwareové.Najčastejšie v našich končinách sa používa oscam,doscam,cccam. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |