![]() |
|
španělská ligaLidi, chci se zeptat. Co ta španělská liga? To je už uzavřená kapitola? To opravdu nebude nikdo u nás dávat? |
LionelM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 208 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 152 | |
![]() |
|
RE: španělská ligaKam by ses chtěl posouvat ?? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: španělská ligaSeřazovací nádraží Praha - Strašnice, 4. - 37. kolej... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: španělská ligaEl Clasico se blíží a já odmítám se na něho koukat na maďarech nebo Dajto!Tak net to jistí přinejhorším... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 658 |
![]() |
|
RE: španělská ligaTak se tam na něj nedívej! |
bretah
![]() |
|
RE: španělská ligataky že nebudu!Na Dajto jsem ještě neviděl ani jeden zápas La ligy a o hodlám v tom pokračovat!Ostuda že jedině v ČR z celé planety nejsou schopni zajistit La Ligu,prý je to pro ně drahé,chudáci![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: španělská ligaTak si skoč do banky pro úvěr, ty práva kup, založ sportovní kanál a ukaž jim, jak se to má dělat, když je to podle tebe tak jednoduché. |
bretah
![]() |
|
RE: španělská ligavšude jinde to jednoduché je!Jenom ČR je zase vyjímka,dělá se mi zle z te naši republiky![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: španělská ligaNa čem fičíš ? |
bretah
![]() |
|
dawis77Každý normálny sleduje tam kde je v tomto prípade na Dajto.Môžeš pokračovať v bojkote do konca sezóny a chodiť si sem zanadávať. Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: španělská ligana Dajto kašlu,i když ho v mém tv mám a na maďary taky!Ostuda ČR!Prý je pro ty naše chudé biznysmeny drahá![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: španělská ligapořád nic? |
dawis77
![]() |
|
RE: španělská ligaČeká se jen na tebe až to koupíš![]() AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: španělská ligaže by![]() |
dawis77
![]() |
|
Tady si to proštuduj a dej vědět.http://www.laliga.es/en/news/official-statement-41 |
bretah
![]() |
|
RE: španělská ligaje to ostuda! |
dawis77
![]() |
|
ostudaDawis77, už několik měsíců tady píšeš o nějaké ostudě CZ providerů, že nikdo z nich v ČR nevysílá laligu. Dovol, abych ti vysvětlil pár věcí:1 - sport v ČR i ve světě je o PENĚZÍCH. Oprava, o VELKÝCH penězích. Na krásu, hrdost nebo cokoli jiného každý kašle, na prvním místě jsou peníze a pak DLOUHO nic a pak krása ap. Jakýkoli špičkový fotbalista za peníze, které ty (nebo já) vyděláme za rok ani nevstane zítra ráno z postele. 2 - také každý provider sportovních kanálů v ČR i jinde dělá svůj byznys pro PENÍZE. Ne kvůli kráse, hrdosti ap. ale kvůli penězům. Nemá ani jinou možnost, potřebuje totiž vydělat, aby zaplatil provoz podniku, zaměstnance, odvody, daně (někdy) a další náklady. Chce taky z provozu svého byznysu mít zisk, aby mohl zaplatit jídlo, hypotéku, leasing na auto, milenku, půjčku na křovinořez, lístky do cirkusu pro děti, penzijní připojištění, atd,atd. 3 - vzhledem k bodu č. 2 NIKDO nekoupí sportovní práva na jakoukoli akci, pokud v tom nevidí ekonomický zisk. Byl by taky blázen aby to udělal, musí přece udržet své podnikání, aby mohl poplatit všechny ty věci, co jsou v bodu č. 2. Nikdo nechce prodělat. Nikdo to nedělá pro krásu sportu. Pro všechny je to POUZE byznys. 4 - vzhledem k předchozímu si uvědom, že ty jako fanoušek si VŠEM šumák. To platí od sportovců, přes kluby, majitele práv až po TV providery. Potřebují tě jen proto, abys jim sypal peníze. A pokud vidí, že dost peněz nejsi ochotný nasypat, tak na tebe kašlou. A ti, co v tomto byznysu jedou, ví docela přesně, kolik peněz se z těch - kterých fanoušků dá vytřískat. Závěrem, sport je o penězích, je to tak už dlouho a už se to nezmění. Smiř se už prosím konečně s tím. Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: španělská ligaCo dodat, snad jen to, že u nás je navíc toto odvětví pokřiveno tím, že spousta klubů vysává peníze daňových poplatníků prostřednictvím dotací ze státu, krajů, měst a obcí pod rouškou mládeže. Kdyby si například fotbalové kluby měly na sebe vydělat jako například v Anglii, tak je jich o dobrou polovinu míň. |
bretah
![]() |
|
mtz7601ale ze vším souhlasím co si napsal.Jem mi nikdo není schopen rozumně vysvětlit,proč ti turci co mají práva na La Ligu pro ČR nejdou s tou cenou dolů a nejsou se ochotni s nikým domluvit...To radši to nikomu neprodají a prodělají totálně,než že sleví na tu částku za kterou to někdo koupí a prodělají taky,ale o dost méně,než když si ty práva nechávají jen pro sebe.Vždyť to je padlé na hlavu!Přece je v zájmu turků to někomu prodat i za menší peníz,než to neprodat nikomu.To postrádá veškerou logiku! |
dawis77
![]() |
|
RE: španělská ligaProstě se Turek přepočítal. Máš to v rozhovorech s Kindernayem, stačí jen číst mezi řádky. |
bretah
![]() |
|
bretahto je jasné,že se přepočítal,ale proč nechce slevit ze svých požadavků aby neprodělal totálně?Jak to přece prodá za míň,tak na tom prodělá méně,než když to neprodá nikomu... |
dawis77
![]() |
|
RE: španělská ligamtz7601. Až tak moc zase pravdu nemáš. Existuje svět kde upřednostňujou spokojenost zákazníků. To tady není ani v nejmeněím. Tady platí jak co nejvíc vošidit v tomto případě diváka. A skylink je v tom na prvním místě. A proto když se mi to nelíbí tak jdu jinam a se skylinkem jsem skončil. |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
jiri51A kam ideš inde je to ešte horšie mtz7601 úplnú pravdu.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
jiri51Já o voze, ty o koze. O Skylinku tato debata není, spletl sis vlákno. Skylink žádnou sportovní stanici neprovozuje. Myslím, že vláken o nadávání na Skylink je tu spousta, nespamuj tedy v jiných prosím.Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: španělská ligaJedna výhrada - není sport jako sport, kdo se mu vĕnuje v méně populárních odvĕtvích anebo u mládeže, tak ví... Jinak má mtz7601 pravdu. A kromě Skylinku za to může ještě Obama a Putin... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: španělská ligaSkylink jsem uvedl jenom jako příklad. Jinak si to pěkně rozepsal a vypadá že jsi velice chytrej ale to jenom vypadá. To co si napsal ví ale snad každej, tak že Ameriku si neobjevyl. V bodu 2 uvádíš providera a zapoměl si na diváka. |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 152 | |
![]() |
|
![]() |