Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

španělská liga

Lidi, chci se zeptat. Co ta španělská liga? To je už uzavřená kapitola? To opravdu nebude nikdo u nás dávat?

LionelM
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 152
Odpověď v diskusním vlákně

RE: španělská liga

Kam by ses chtěl posouvat ??

bretah
Registrace: 9/2012

Seřazovací nádraží Praha - Strašnice, 4. - 37. kolej...

rs505
Registrace: 11/2009

El Clasico se blíží a já odmítám se na něho koukat na maďarech nebo Dajto!Tak net to jistí přinejhorším...

dawis77
Registrace: 9/2011

Tak se tam na něj nedívej!

bretah

taky že nebudu!Na Dajto jsem ještě neviděl ani jeden zápas La ligy a o hodlám v tom pokračovat!Ostuda že jedině v ČR z celé planety nejsou schopni zajistit La Ligu,prý je to pro ně drahé,chudáci :)))

dawis77

Tak si skoč do banky pro úvěr, ty práva kup, založ sportovní kanál a ukaž jim, jak se to má dělat, když je to podle tebe tak jednoduché.

bretah

všude jinde to jednoduché je!Jenom ČR je zase vyjímka,dělá se mi zle z te naši republiky ;P

dawis77

Na čem fičíš ?

bretah

dawis77

Každý normálny sleduje tam kde je v tomto prípade na Dajto.
Môžeš pokračovať v bojkote do konca sezóny a chodiť si sem zanadávať.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

na Dajto kašlu,i když ho v mém tv mám a na maďary taky!Ostuda ČR!Prý je pro ty naše chudé biznysmeny drahá :)))

dawis77

pořád nic?

dawis77

Čeká se jen na tebe až to koupíš Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

že by :)))

dawis77

Tady si to proštuduj a dej vědět.

http://www.laliga.es/en/news/official-statement-41

bretah

je to ostuda!

dawis77

ostuda

Dawis77, už několik měsíců tady píšeš o nějaké ostudě CZ providerů, že nikdo z nich v ČR nevysílá laligu. Dovol, abych ti vysvětlil pár věcí:

1 - sport v ČR i ve světě je o PENĚZÍCH. Oprava, o VELKÝCH penězích. Na krásu, hrdost nebo cokoli jiného každý kašle, na prvním místě jsou peníze a pak DLOUHO nic a pak krása ap. Jakýkoli špičkový fotbalista za peníze, které ty (nebo já) vyděláme za rok ani nevstane zítra ráno z postele.

2 - také každý provider sportovních kanálů v ČR i jinde dělá svůj byznys pro PENÍZE. Ne kvůli kráse, hrdosti ap. ale kvůli penězům. Nemá ani jinou možnost, potřebuje totiž vydělat, aby zaplatil provoz podniku, zaměstnance, odvody, daně (někdy) a další náklady. Chce taky z provozu svého byznysu mít zisk, aby mohl zaplatit jídlo, hypotéku, leasing na auto, milenku, půjčku na křovinořez, lístky do cirkusu pro děti, penzijní připojištění, atd,atd.

3 - vzhledem k bodu č. 2 NIKDO nekoupí sportovní práva na jakoukoli akci, pokud v tom nevidí ekonomický zisk. Byl by taky blázen aby to udělal, musí přece udržet své podnikání, aby mohl poplatit všechny ty věci, co jsou v bodu č. 2. Nikdo nechce prodělat. Nikdo to nedělá pro krásu sportu. Pro všechny je to POUZE byznys.

4 - vzhledem k předchozímu si uvědom, že ty jako fanoušek si VŠEM šumák. To platí od sportovců, přes kluby, majitele práv až po TV providery. Potřebují tě jen proto, abys jim sypal peníze. A pokud vidí, že dost peněz nejsi ochotný nasypat, tak na tebe kašlou. A ti, co v tomto byznysu jedou, ví docela přesně, kolik peněz se z těch - kterých fanoušků dá vytřískat.

Závěrem, sport je o penězích, je to tak už dlouho a už se to nezmění. Smiř se už prosím konečně s tím.

Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha

mtz7601
Registrace: 11/2011

Co dodat, snad jen to, že u nás je navíc toto odvětví pokřiveno tím, že spousta klubů vysává peníze daňových poplatníků prostřednictvím dotací ze státu, krajů, měst a obcí pod rouškou mládeže. Kdyby si například fotbalové kluby měly na sebe vydělat jako například v Anglii, tak je jich o dobrou polovinu míň.

bretah

mtz7601

ale ze vším souhlasím co si napsal.Jem mi nikdo není schopen rozumně vysvětlit,proč ti turci co mají práva na La Ligu pro ČR nejdou s tou cenou dolů a nejsou se ochotni s nikým domluvit...To radši to nikomu neprodají a prodělají totálně,než že sleví na tu částku za kterou to někdo koupí a prodělají taky,ale o dost méně,než když si ty práva nechávají jen pro sebe.Vždyť to je padlé na hlavu!Přece je v zájmu turků to někomu prodat i za menší peníz,než to neprodat nikomu.To postrádá veškerou logiku!

dawis77

Prostě se Turek přepočítal. Máš to v rozhovorech s Kindernayem, stačí jen číst mezi řádky.

bretah

bretah

to je jasné,že se přepočítal,ale proč nechce slevit ze svých požadavků aby neprodělal totálně?Jak to přece prodá za míň,tak na tom prodělá méně,než když to neprodá nikomu...

dawis77

mtz7601. Až tak moc zase pravdu nemáš. Existuje svět kde upřednostňujou spokojenost zákazníků. To tady není ani v nejmeněím. Tady platí jak co nejvíc vošidit v tomto případě diváka. A skylink je v tom na prvním místě. A proto když se mi to nelíbí tak jdu jinam a se skylinkem jsem skončil.

jiri51
Registrace: 12/2008

jiri51

A kam ideš inde je to ešte horšie mtz7601 úplnú pravdu.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

jiri51

Já o voze, ty o koze. O Skylinku tato debata není, spletl sis vlákno. Skylink žádnou sportovní stanici neprovozuje. Myslím, že vláken o nadávání na Skylink je tu spousta, nespamuj tedy v jiných prosím.

Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha

mtz7601
Registrace: 11/2011

Jedna výhrada - není sport jako sport, kdo se mu vĕnuje v méně populárních odvĕtvích anebo u mládeže, tak ví... Jinak má mtz7601 pravdu. A kromě Skylinku za to může ještě Obama a Putin...

rs505
Registrace: 11/2009

Skylink jsem uvedl jenom jako příklad. Jinak si to pěkně rozepsal a vypadá že jsi velice chytrej ale to jenom vypadá. To co si napsal ví ale snad každej, tak že Ameriku si neobjevyl. V bodu 2 uvádíš providera a zapoměl si na diváka.

jiri51
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 152

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra