Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Cryptobox 650 HD je nutný Irdeto CAM modul?

Budu objednávat Freesat. Je k přijímači Cryptobox 650 HD nutný certifikovaný přístupový Irdeto CAM modul, ve kterém je vložená přístupová karta Irdeto(to mám okopírované z recenze přijímače)?
Já mám představu, že dostanu kartu od Fresatu a vložím ji do přístroje bez CAM modulu. Jde to tak, nebo musím k tomu přístroji ještě něco dokupovat?
Na zákaznickou linku Freesatu už jsem volal a neví to. Potřebuji radu, jen od někoho, kdo to ví přesně(nejlépe ho má doma) a žádné teorie.
Děkuji Jirka

jirka641
Registrace: 10/2015
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cryptobox 650 HD je nutný Irdeto CAM modul...

Nakolko sa jedna o ICE kartu nepotrebujes ziadny modul. ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Cryptobox 650 HD je nutný Irdeto CAM modul?

nepotrebuješ je to ICE karta

dudo123
Registrace: 5/2009

ryptobox 650 HD je nutný Irdeto CAM modul?

FreeSat používa iba ICE karty, ktoré ti budú fungovať v každej uni čítačke kariet a podpora pre tieto karty je zvyčajne u všetkých stb z novším, najnovším FW!
V našich končinách je modul potrebný pre Skylink karty typu M7 Irdeto a taktiež onedlho by mala byť dostupná karta aj z modulom do CI slotu pre Digi TV Sk! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Cryptobox 600 HD

Nebude-li vadit jirka641,abych nezakládal nové vlákno,mám tento přijímač a stále se předbíhají hodiny i o dvě hodiny lze to upravit?
Na toroidní parabole T90 jsou držáky lnb v T55,T90.Musím vyměnit celé za T90 nebo stačí jen zacvaknout horní díl T90?
Děkuju Václav.

zdenička
Registrace: 11/2014

Děkuji

Děkuji za odpovědi. Ta Skylink Irdeto mě nebyla jasná. Takže kupuji. Snad nebudu chtít někdy Skylink.

jirka641

jirko

zeptat se u freesatu zadarmo je moc práce??? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Pierr nebo Petr? Jsem z toho zmatenej.

Pipetre jasně a HLAVNĚ PRO TEBE jsem psal "Na zákaznickou linku Freesatu už jsem volal a neví to".

jirka641

jirko

tak to jsou tupci a s takovými bych se hodně rozmýšlel sepsat smlouvu,jistě ti jako profi firma nabídli alternativu,pokud to nebude chodit máte možnost do pár dnů odstoupit od smlouvy,jak je psáno v zákoníku ,zákony máme,tak podle nich funguj
R^ :laughing: R^

pierrepetr

zmatenej jsi

to víme všichni,pokud chceš někoho oslovit a nebýt zmatenej,tak stačí ctrl c a potom ctrl v ,měj se hezky R^ :laughing: R^

pierrepetr

Pierrepetr, hlavná vec že na všetko máš odpoveď,aj keď je prinajmenšom stupidna - musíš odpovedať. Ten co sa pýtal napísal že volal na zákaznícku linku, ti odpovies aby tam zavolal.A on nemôže za to ze odpoveď nepoznajú. Na každom fóre je vždy taký maskot ako si ty,na inom fóre je to dlhé pole,....

tomko
Registrace: 1/2006

pierrepetr@ Snad nečekáš, že ti na zákaznický lince freesatu bude někdo sdělovat, že si můžeš dát kartu do nelegální UNI čtečky? To ti má sdělit tvůj prodejce SAT přijímače, který to pajcnul z Conaxu na UNI.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Freesat by mohl být rád, že chce někdo platit za jejich služby a může mu být jedno v jakém přijímači chce kartu používat. Určitě ze zákazníka získají víc než prodejce přijímače. Na zák. lince ale nemohou znát všechny přijímače, ve kterých by jejich karty mohly fungovat.

sirda
Registrace: 11/2006

Však freesatu to jedno je. Dostaneš kartu a můžeš ji strčit do kterýkoliv štěrbiny uznáš za vhodný :D

PoldaS

RE:Cryptobox 650 HD je nutný Irdeto CAM modul...

Do te me sterbiny kenom poradnej klacek, karty to nebere :)) :laughing:

krteczek
Registrace: 8/2013

Ani platební? :D

PoldaS

tomko

já píšu stupidně,ale k věci,což u tebe neplatí,měj se hezky a zase někdy vylez z nory,takový tady už byl,jmenoval se tonek,ale to byl jiný formát R^ :laughing: R^

pierrepetr

Pierrepetr, hurá už jsem to trefil

Ty píšeš k věci? Odpověď - zavolej na zákaznickou linku není žádná rada, to bych tady mohl radit od rána do večera.
A k tomu když napíšu: "Na zákaznickou linku Freesatu už jsem volal a neví to", tak to mi jako tvoje odpověď "zeptat se u freesatu zadarmo je moc práce???", moc k věci nepřipadá(inteligence se ztratila?).
Spíš se nudíš a máš tlaky a místo aby jsi si našel ženu, tak se tady pokoušíš dělat z lidí blbce a urážíš k jakékoli věci. To ti stejně nepomůže nadrženej budeš pořád! Vyjdi také někdy od tvého PC ven a zjistíš, že svět není jen PC a tvá chytrá škodolibá hlava. Jsou tam i živé ženy a ne jen ty tvoje videa a obrázky. Už ti hrabe. :O

jirka641

jirko

děkuji za reakci,ženu mám,nemusím brousit po netu,pokud něco nevíš,zeptej se,někdo ti poradí,ty jsi ten chytrolín,co ví všechno a proto se neptá na kraviny,z lidí blbce nedělám,lidi ze sebe blbce dělají vždy sami,koukni se do zrcadla a uvidíš ho ,příště se přijď zase zeptat a pak vynadej,to je dnešní trend,volal jsem za tebe na zákaznickou linku freesat,tedy volali mě na kliknutí na webu a představ si ,že vědí všechno,tedy téměř všechno,kde jim ty jejich karty jedou OK,nebuď líný a místo stupidních dotazů nesvéprávných občanů,radši něco dělej sám,buď zdráv a přijď zase pokecat,moc se těšímeR^ :laughing: R^

pierrepetr

jirko

zapomněl jsi hezky poděkovat všem,co ti pomohli,jinak po týdnu registrace jsi se hezky rozjel,jen tak dál R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Neni nad maskota ako si ty,kazde rano vstavam s myslienkou co si zas napisal a uz sa tesim na tvoje mudra. A to ze ty tomu veris pridava glanz :))) mas u mna fanusika, pierrepetr,do toho :laughing:

tomko
Registrace: 1/2006

tomko

Zase to tolik nepřeháněj, všichni víme, že kapka jedu prostĕ k pierrepetrovi patří, ale jinak je v pohodĕ...

rs505
Registrace: 11/2009

ono vedia to aj na Freesat linke, len ...

vo vseobecnosti plati

a) dodavame nas primac, na tuty karta pojde
b) kupujete prepaid kartu a vas primac, karta pojde v licencovanych moduloch a citackach

snad si tu niekto nemysli, ze ten na tej linke, nech je to akykolvek sat fanusik (co nie je) vie o kazdom satelitnom primaci vsetko ... nehovoriac o tom, ze tu by niektori ludia od tych ludi chceli aby vedeli vsetko aj o nelicencovanych UNI primacoch ich sw, co kde ako ide a nejde ... to nie je ich povinnost, to je povinnost toho kto vam predal ten primac

takze tu nebuzerujte zakaznicke linky, ci tej alebo onej spolocnosti, niektori si myslia ze ti ludia tam maju indexar od A po Z co kde a ako ... vedia len viz a) a b) a veci okolo toho ...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Pierrepetr

Tak když ženu máš, tak nechápu co ti tak vadí.
Když já napíšu, že jsem VOLAL a na Freesatu mi to neřekli, tak ty napíšeš, že tobě to řekli. To je rada?
Protože satelitům vůbec nerozumím, tak věřím, že to vypadá, že se ptám na kraviny. Ale to ještě neznamená, že z takovým lidem budeš smát a pomáhat jim ze sebe dělat blbce.
Já jsem ti rozhodně nevynadal, jen jsem napsal odpověď v tvém OSOBITÉM STYLU. Asi to není příjemné, že? A jiným se to líbit má?
I kdybych byl stupidní a nesvéprávný, tak snad bych se tady mohl na něco zeptat bez ironických odpovědí.
Jelikož si nerozumíme, mohl bych tě prosím požádat, aby jsi na mé případné budoucí dotazy neodpovídal. Já už ti taky nikdy nebudu RADIT a reagovat na jakékoli tvé odpovědi. Dohadovat se prostě nechci a také na to tady nikdo není zvědavý. Děkuji Jirka :(

jirka641

jirko

máš smůlu,že nevíš tolik co já,což vědí i ostatní,co mě znají,nejen odtud,já se už nezměním,nestojí mě to za to,pokud ti můj styl nesedí,vůbec se nezlobím,buď ber,nebo nech ležet,to na koho budu reagovat je čistě moje věc a ty o tom nemůžeš rozhodovat,jediné,co by ti pomohlo,víc studovat tento obor,abys mě za pár let předběhl,pak se můžeme bavit,jinak se na tebe vůbec nezlobím,každý si s jiným nemusí hned padnout do oka,možná za pár let pochopíš ,že jsem to myslel vždy dobře,i když to nemuselo znít přívětivě,měj se hezky R^ :laughing: R^

pierrepetr

cituji: "máš smůlu,že nevíš tolik co já", "jediné,co by ti pomohlo,víc studovat tento obor,abys mě za pár let předběhl, pak se můžeme bavit".......
no nestacim se opravdu divit, co to tu mame za spickoveho odbornika, osobne jsem zatim mimo obecnych tlachu nezaznamenal nic, co by tomu nasvedcovalo

kaos
Registrace: 2/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra