![]() |
|
XBMC Enigma2Funguje někomu?Případně jaký přijímač a image?Mám VU+solo2 XBMC sice lze jako plugin dohrát na image OpenVIX ale nedokaže přehrávat.Soubory se ukážou ale nic nepřehraje. |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2Na Kodi je nejlepší nějaký miniPC nebo i Wetek s Enigmou 2, nic jiného na 100% nefunguje. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2Na Vu+Solo2 by som ti neradil otvárať a sledovať videá cez XBMC.Niečo síce ide, ale dosť to trhá,nieje to doladené.Som to odinštaloval cez Tellnet keďže ručne vo Vu+ to doinštalovať nejde.Je to bazmek,preč z tým v Enigme2.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
Je to škodaXBMC je nejlepší přehrávač co jsem kdy zkoušel.Tak nějak by se mě líbilo mít jedno zařízení sat a xbmc dohromady.Ale díky za každý názor a zkušenost. |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
KulturSkús ešte vydržať.Mozno to v image VTI 9.0.0 ktoré má čoskoro vyjsť nejak solaris, ale mna osobné nejak to XMBC nejak neoslovilo.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2Oprava - nejak vyladiaVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2Nevidim dovod cpat XBMC na Enigmu2, samostatne pluginy funguju krasne na vsetko, co potrebujem (video z NAS, fotky ...) pripada mi to navyse a zbytocne. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2taky jsem XBMC na Solo2 zkoušel, ale je to k ničemu - jako přehrávač to stejně používá(lo) mediaplayer. Po dlouhém rozhodování jsem to nakonec risknul (poprvé, uvidíme) a z východu objednal na KODI toto: http://hometheatrelife.com/ugoos-ut3s-review-quadcore-android-media-player/ Vypadá to dobře, s tím teplem si poradím (možnost reklamace jsem předem vyloučil a s případnou ztrátou počítám) - za 3,5k Kč to vypadá celkem zajímavě.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2xbmc ide super v primscube. box je na to určený.vo vu plus cez image wixen . na 100% ale nie. vu plus 4k ,ako píšu , by to už mal zvádnuť na jednotku. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2Wetek ma kodi v sw+satelit, máš to v jednom,vyměnný tuner,chystá se /nebo už je?/ dvojtuner,navrch enigma2!/dvb-t2 na vyměnu/![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2já ke spokojenosti používám kodi(xbmc) na rPi, výkon/cena je nepřekonatelný. |
pepek89
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
Pepek89abys vyhověl zadání musel bys přidat nějaký TBS s dvb-s2+ci slot a jsi daleko za Wetekem-bohužel!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
@spykoNemáš pravdu, přečti si Kulturovy příspěvky ještě jednou: líbilo by se mu allinone, ale bude rád za VŠECHNY podněty. A vzhledem k tomu, ze už SAT má, tak i ta malina je řešení..Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2Budiž-ja čtu,že by se mu líbilo všechno v kupě,o ten rpi2 už se zajimam co vyšel,panas.st60 ma slabý procák,ale je to hudba budoucnosti-minim.3měs!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2No já taky dlouho vybíral, mám Prodigy Black, ale jelikož si již dlouho platím HBO, tak jsem si řekl, že by nebylo marné mít přístup i ke GO. TV Panasonic to neumí, NB nebo PC se mně nechce pořád pouštět, na tabletu je to na nic (vyzkoušel jsem i zrcadlení přes chromecast na TV, ale ovládání pouze přes tablet nebo mobil stojí za prd), tak jsem začal koukat po nějakém TV boxu s androidem. Po zvážení všech pro a proti jsem objednl ten dulboot výše. U nás jsem našel třeba Chameleon 4K, ale nakonec jsem šel do té Číny a uvidíme.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2Spyko, krom nové h265 přehraje rPi2 vše i s vysokými datovými toky. A s tím satelitem, když má vu+solo2, tak přes plugin jsou kanály v kodi, přepínání je trošku pomalejší(2s). Já dal na radu zde na foru a koupil si vu+zero a fakčí to výborně. |
pepek89
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2JanoHels: "Nevidim dovod cpat XBMC na Enigmu2, samostatne pluginy funguju krasne na vsetko, co potrebujem (video z NAS, fotky ...) pripada mi to navyse a zbytocne."Jak? přes DLNA mi půlka souborů přehrát nejde, standardní plugin mediaplayeru nevidí NAS.............. kudy do přehrátí videí které jsou na NASu uloženy? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
@JantarsMám Solo2 a přes mediaplayer mně frčí filmy z NASu (DS213air) v pohodě. Co se týká počtu přehraných videí - zde to závisí na podporovaných formátech, takže pokud tam budeš mít filmy nepodporované, tak samozřejmě nepřehraješ NIC...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2Mám VTi, v nastavení sítí přidáš přípojné body a je to - mám tak dokonce namapováno několik složek, abych se nemusel hlouběji klikat :-) Otevřu MP a hned v základním zobrazení vidím asi 10 složek z NASuJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2mám openPLI, nikde jsem nenašel jak připojit či namapovat :-( |
Jantars
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2Nevím jestli ti to pomůže, ale ve VTi je to: Menu/Nastavení/Systém/Síť LAN/Správa připojení/Přidat nový přípojný bod v sítiZkus hledat, třeba to bude nějak podobné... Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2Presne tak na kodi staci nejaky PC mini Android TV za nejakych 30-40 euro... Na inete tychto cinskych hraciek je dostatok...Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2Jackal: jak připojit synology? Cifs? Ipčko znám, dál mi to není jasné tj. jak předně namapovat aby to fungovalo a jak poznám že je to ok..... |
Jantars
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2Já to mám takto:Aktivace: povoleno Název pro lokální sdílení: dle libosti Typy připojení: NFS (zkoušel jsem i CIFS, ale to jsem nerozběhal, ale protože to přes NFS běhá bez chyb, tak nemám důvod dále pátrat) Server IP: IP NASu Sdílený server: adresa složky v NASu, jelikož mám dvoudiskový a složky na druhém disku (zjistíš v NASu), tak tam mám např. volume2/Filmy/3D nebo volume2/Filmy/HD apod. use a HDD replacement: NO Možnosti připojení: RW, nolock, tcp no a jak to potvrdíš, tak v seznamu přípojných bodů budeš mít vpravo "fajku" a vlevo v ikoně HDD bude zelená tečka (červená je nespojeno). Funguje i WoL (pokud to podporuje NAS). Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2ty jsi rychlej :-)už jsem to mezitím dotlačil. Ten popis je přesnej. Dělal jsem chybu že jsem nepochopil co je to ta složka u sdílení u serveru. Škoda tedy že nejde sdílet všechny složky, takhle budu muset sdílet každou složku zvlášť, ale nevadí........... teď už se můžu přiznat jakej jsem (nevhodné slovo), já za ten skoro rok co box mám vůbec netušil že v konfiguraci sítě se dá takto jednoduše přimountovat síťový disk :-( |
Jantars
![]() |
|
RE: XBMC Enigma2Jde sdílet jen jedna, v NASu vytvoř hlavní - třeba "multimedia", do toho nastrkej podsložky Filmy, Foto, Music, co chceš a je to. Nasdílíš pak jen tu hlavní, např: volume2/multimedia a máš to. Já to mám takto, abych nemusel moc dluho klikat :-)Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |