![]() |
|
Stream dvb-t a dvb-sZdravím,docela přemyslím pač doma často nejsem sem vždy mimo a mám u sebe notebook s internetem jestli neexistuje nějaké zařízení co umožňuje streamování přes internet podobně jak to je u dreamboxu a vu+ Dále stačí pouze přijem FTA programů a aby měl i dvb-t tuner. A ještě lze nějak vyřešit to, že by byl napojen na jednu parabolu a společně na tom byl i klasicky sat, který samozřejmě po dobu stremovaní bude vypnutý? Nedělalo by to pak bordel. Kdybych to přes něj hnal do toho zařízení nebo naopak. Já koukal na internetu nějaký takový zařízení těžko nalézám hlavně combo sem nikde nenašel pomůže někdo? Záleží na ceně když tak pořídím VUčko díky FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
Stream dvb-t a dvb-sNa takýto stream odporúčam linux stb, aj keď je pravdou, že stream podporujú aj niektoré nelinux stb!Čo sa týka toho streamu mimo domácu sieť, cez verejný net, aj toto sa dá poriešiť. Ja síce túto možnosť - stream mimo domácej WiFi nevyužívam, ale iba v krátkosti ti dám zopár rád: - je dobré mať verejnú IP adresu - voľný port (neblokovaný provraiderom) - ...dobre to funguje cez oscam ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: Stream dvb-t a dvb-sdíky za radu já takovýto stream už provozuji přes dreambox přes internet veřejné ipadresy mám dokonce 2 jak koukám našel jsem alternativu co by mě vyhovovala ale levnější bude asi to VUčko.oscam se streamem nemá nic společného pokud vím nebo se pletu? Oscam pouze je pro dekódování cryptovaných stanic. Jediné co mě zajímalo jestli někdy něco takového nemá čistě primárně určené pro stream. Asi jediné co se mi zamlouvalo je toto. Ale jak říkám cena bude asi rozhodující. TV streamer XTi-3340 FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
RE: Stream dvb-t a dvb-sProč, když Ti to funguje přes dream?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Stream dvb-t a dvb-sprotože to má jeden háček mohu koukat když se zrovna nikdo doma nedivá na tvProto chci pořídit ještě něco k tomu. FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
RE: Stream dvb-t a dvb-sTo mě nenapadlo - používat streaming a nemít dvoutuner. Co máš za dream, nejde tam vrazit další DVB-S2 tuner? Připojíš další kabel od paraboly (bez toho nemá smysl ani to zařízení, co jsi našel) a je to...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Stream dvb-t a dvb-sTrošku si ale odporuješ, na jednu stranu tvrdíš, že po dobu streamu bude sat vypnutý (první příspěvek). Na druhou stranu Ti nevyhovuje stávající stav, protože když streamuješ nemohou se doma dívat (předchozí příspěvek) - tak jak to je.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Stream dvb-t a dvb-sTakhle je to jen 800 se tam se druhý tuner nevejde což je škoda.No ja mám ještě právě ve svém pokoji jeden sat je to skybox pro britskou sky a v ní origo sky karta. Tak tam bych to vrazil za něj právě. Tak jsem to myslel. Bohužel ten skybox bych rád používal pač v linuxu sky karta nejde nejdou tam pak HD programy. Uvidím díky za pomoc já se to pokusím nějak vyřešit. FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
RE: Stream dvb-t a dvb-sNo pokud má ten SKYbox loopout, tak by to mohlo fungovat. Vypni ho a připoj za něj ten dream a uvidíš.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
twin combo2xDVB-S2+2xDVB-T/C v základe so streamingom, po novom roku aj s UHD a T2, stačí hľadať.315EUR Ďalšie 2 tunery za 60EUR |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
proč chcešvytvářet své streamy,když toho po světě lítá miliony?,pokud ti stačí 102 TV všechny v češtině,všechny sporty i o2 všechny digi,všechny hbo,prostě všechno na mojetv.net![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
Stream dvb-t a dvb-skillors píše:...oscam se streamem nemá nic společného pokud vím nebo se pletu? Oscam pouze je pro dekódování cryptovaných stanic. No v tomto si na omyle, pretože ak chceš naraz na jednom stb dekódovať 2 rozdielne programy -t. j. jeden sleduješ doma v TV a druhý je streamom po sieti, tak rozhodne najvhodnejším riešením je oscam - ktorý takéto "dable" dekódovanie v pohode zvláda! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@mmiriboypravda to sem si neuvědomil a to jsem dlouhodobý a věrný uživatel oscamu.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
RE: Stream dvb-t a dvb-sSoustředil bych se na VUčko, případně alternativy se schopností v reálném čase rekódovat obraz do požadovaných parametrů (rozlišení a datový tok). Velmi často totiž nastává situace, kdy nelze přenést originální SD/HD stream (pomalý internet, upload, download). To starší Dreamy vč. 800HD neumožňují.Duo2 v tomto ohledu bude OK. Nouzově i Solo2, tam je omezení v rozlišení internetového streamu, napevno horší jak SD. Případně počkat na nové modely. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
![]() |