![]() |
|
Úprava filmů na TechniCorder ISIO S1Zdravím kolegové, poradí někdo s tímto problémem? Mám TechniCorder ISIO S1 (verze softu: 2.52.13.3 (2381d)a chci upravovat nahrané fiimy (vystříhnout reklamy). Po nastavení "Zobrazit záznam pro úpravu" si vyberu záložky od - do a když chci ten kus vymazat nemám v tabulce vpravo možnost mazání, Je tam pouze "nastavit záložku", "smazat záložky", "vyhledat záložku", "přejmenovat záložku", "přejmenovat záznam", "zvětšit rozměr videa". Díky za případnou pomoc. |
tadek01
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Úprava filmů na TechniCorder ISIO S1Občas to robievam.Presne si nastav začiatok reklamy a označ"nastaviť záložku".To isté urob aj na konci reklamy"nastav záložku".V menu vyber "vymazať od záložky po záložku".Odporúčam si to vyskúšať na nejakej nahrávke. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
tadekmám ISIO STC tak neviem presne či je to možné u ISIO S1.U ISIO STC nejde robiť strih keď: 1/ nahrávka nie je dekodovaná, t.j. ak bola nahratá bez karty 2/ ak je HDD naformátovaný na iný formát než TSD. na STC je možné formátovať HDD na TSD, FAT, NTFS, Ext, mac Ale v STC vtedy ani neponúka možnosť úprav. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Úprava filmů na TechniCorder ISIO S1Moze to byt formatovanim, pri TSD nemoze byt problem urcite, ani pri FAT32. NTFS bude problem - nepojde strih.S tym dekodovanim - to by nemalo dovolit ani vklada zalozky - myslim. Ten soft mas posledny? |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
Úprava filmů na TechniCorder ISIO S1Formát mám na stavený na FAT32. Po nahrání např. filmu když ho chci přehrát tak mi to píše "Z licenčních důvodů je možné záznam přehrát pouze do 90 min. po vysílání", když to přetočím kousek dál tak nahrávka se normálně rozběhne. Dělá mi to (nemožnost střihu) u pořadů nahraných z české, případně slovenské televize. U pořadů z polské televize střih funguje normálně, tzn. v tabulce mám možnost "rozsah vymazání" u označených záložek. Souvisí to tedy s dekodováním a pokud ano, jak se tomu vyhnout? Jinak mám modul Irdeto CI+ Skylink ready, soft poslední, ale dlouho neaktualizovaný, protože technisat žádné aktualizace nevydal. Pomůže tedy přepnuti na format TSD? Díky za pomoc. |
tadek01
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Úprava filmů na TechniCorder ISIO S1Poradi lepsie golf,pretoze mal S1 aj s tvojimi modulmi. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
![]() |