![]() |
|
LG blbne DVB-CChytám 4 muxy v DVB-C, podľa DIGICUBE je na všetkých MER viac ako 30, b/aBER menej ako 10E-9 ... ALE telkáč LG jeden z nich ignoruje - sila/kvalita je 96/85, 95/10, 97/92, 94/92. Kde je problém ? Dá sa to riešiť ? Čo reklamácia, keď v obchode majú ledva slabé DVB-T ? |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: LG blbne DVB-CLG tunery zvlast v poslednich modelech stoji za vyliz(nevhodné slovo), extra problemy maji pri "extremnich" hodnotach FEC a GI, davno to nejde srovnat s tim, co byly starsi modely, ktere hraly na signalu, co ani merak nemeril.Reklamuj, ale pochybuju. Je to vlastnost, blba, ale vlastnost. Proste LG. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: LG blbne DVB-CAni po 120 pivech, nebo v hrobě na krchově, příjímat DVB-C - mě nenapadne ! ! ! !![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: LG blbne DVB-Cvšetko treba prepočítať na pivo.potom to treba vydeliť počtom znakov v nicku a máme tam info o iq.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: LG blbne DVB-CTelevizory značky LG bych se vyhnul obloukem.proč si myslíte že LG jsou plné Okey prodejen?Protože je na nich největší marže u obchodníků.A proč musely skončit plazmy?Protože i nich byl zisk nejmenší.TV LG si dělají co chtějí např.mažou programy svévolně,nebo jiné blbiny.A ten jejich magický DO ve tvaru myši od PC bych narval do p-dele těm projektantům co to vymysleli. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: LG blbne DVB-Caha ,ďaľší krikľúň na lg. samozrejme zadarmo,tak by to bolo to najlepšie.vtedy je to najlepšia značka.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE-oneeeeeTo jsou mé zkušenosti se znáčkou LG.A pokud si ty myslíš že jsem krikľúň,tak je je mě je to fuk. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: LG blbne DVB-CLG tuner DVB-S(model 2015) děla totéž, mažou se programy svévolně. 2 dny bez problému. 3 den se z toho poserete. Než jsem koupil modul, tak jsem v tomto přijimači vyzkoušel modul Neotion (new verze), který používám v Panasonic VT60 (100% ok). V Lg tv se choval rovněž bez problému, tak jsem objednal. 1 den v přijímači ok, druhý den se začali ztrácet programy(setříděne v PC)jinak to ani nejde. 3 den 10x prepnu a u 11 napíše kodováno a nejde vůbec nic. Vypnu tv zapnu vse ok. Pak to 2 dny hraje bez problému. O reakcích na povely se nemá vůbec cenu bavit, děs. LG 42LF652V![]() |
pedrodc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: LG blbne DVB-CMá nenávist k této značce je jen o něco menší než k merkelové!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
![]() |