Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Aktivace vánočního bonusu

zdar, může mi někdo ze zdejších expertů vysvětlit, jak se aktivuje vánoční bonus balíček mixbox ?
.
Zaplatil jsem si včera MULTI na rok, jak jsem tady o tom měl to rajcovní vlákno, naběhly mi programy MULTI, ale programy MIXBOX nikde :zombie: - černá obrazovka
.
v pravidlech není nic o tom, jak mám aktivovat tenhle balík - měl jsem za to, že při zaplacení balíku MULTI od 15.10. kontrolní systémy Skylink okamžitě vyhodnotí můj nárok na vánoční bonus ( zde 6 měsíců) a aktivují mi ty programy automaticky s balíkem MULTI :lookaround:
.

Pokud svou objednávku kteréhokoliv z uvedených balíčku (na 6 nebo 12 měsíců) dokončíte a uhradíte předplatné do 31. 12. 2015, získáte od Skylinku jako bonus balíček Mixbox včetně služby Filmbox Live. Aktivaci vánočního bonusu je možné provést do 31. 12. 2015. Vánoční bonus lze na každé satelitní kartě aktivovat pouze jednou"
.
Ale tak velký kulový - mixbox nejde - mám si snad dát kolkovanou žádost ve třech kopiích :mad: ?

Konosament
Registrace: 12/2014
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aktivace vánočního bonusu

ještě doplňuji, že žádná aktivace vánočního balíčku se mi u mojí karty nenabízí, abych ji odklepl na netu
.
platil jsem přes číslo karty - nikoli přes přihlášení heslem do správy účtu a karet - tam se totiž nemám šanci dostat - mám na email registrované dvě karty resp. dva uživatelské účty a skylink mě v tomto případě do správy účtu nepustí
.
je tam programová kolize - zapomenuté heslo nemohu změnit - skylink nedovolí nové heslo aktivovat v případě, že máte na jeden email registrované dva uživatelské účty ( jeden je moje máti )

Konosament

Konosament

asi jim budeš muset zavolat,nebo napsat,nastala nějaká chyba R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Pomohla reautorizace

.
:8) zkus to taky

ladada
Registrace: 2/2009

Registrace

Mám na jeden email registrovaných asi 6-7 karet,i kamarádů a funguje to ,dokonce mi přijde změna o skylinku po telefonu domluvená(když telefonicky mi to nemohly říci) R^

korkoran
Registrace: 10/2006

Dříve šlo mít jeden email u neomezeného počtu účtů, od půlky tohoto týdne už je nutné mít,bez jakéhokoli upozornění, u každého účtu různý mail.

sirda
Registrace: 11/2006

První reakce k tématu: Aktivuje se to zde:
http://www.skylink.cz/vanocni-bonus

toothpick
Registrace: 11/2014

Nerozumiem, preco to neaktivuju automaticky, ale cez osobitnu aktivaciu kdesi na ich stranke... Rv

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

LucaBrazza

Skylink tím umožňuje svým zákazníkům, aby se osobnĕ podíleli na činnosti firmy, což se jinde jen tak nevidí...

rs505
Registrace: 11/2009

Konosament

Jestli jsi to platil přes účet tak to chvilku trvá asi tři dni jdoucí po sobě a je výkend a když jsi to platil ve čtvrtek tak určitě v pondělí to naskočí já to měl taky uvidíš zítra to půjde. R^

atrapssss
Registrace: 5/2015

atrapssss

Ale on psal, že balíček Multi mu naběhl, ale Mixbox ne. Takže ve způsobu placení to asi nebude.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Je to kvůli tomu, že žádná firma ti nebude bránit v tom, abys ten balík Mixbox zaplatil, když na tom budeš trvat. :)))

toothpick

Doplňující info ohledně akce Vánoční bonus Mixbox- neplatí úplně pro všechny - pouze pro pro předplácející za PLNOU cenu - tj,nevztahuje se na akční ceny typu Mini za 1228,-Kč/rok apod.U HBO pro nově registrované karty NEPLATÍ pro reaktivované a pak znovu zaregistrované karty.

Jenkins
Registrace: 10/2011

joscer

To máš pravdu ale nepíše co měl aktivované před placení akce .Já si předplácím Mixbox na měsíc a končil mě 14.10 a ještě16.10 mě šel .

atrapssss

Jenkins

"Doplňující info ohledně akce Vánoční bonus Mixbox- neplatí úplně pro všechny - pouze pro pro předplácející za PLNOU cenu"
.
hmm, to by byl na mě podvod - i operátorka po telefonu mi jasně potvrdila, že i při zlevněné individuální ceně za MULTI, která se mi nabízela při objednávce, mám nárok na MIXBOX, v tomto případě na 6 měsíců ( jetě si snad ty hovory nahrávají )
.
nehledě na to, že při výběru balíčku se mi nabízel ceník, kde byly ty balíčky a u MULTI a KOMBI mi červeně svítila zvýhodněná cena - ale i u těchto zvýhodněných cen bylo přímo pod těmito balíčky napsáno, že získávám MIXBOX na 6 nebo 12 měsíců
.
skylink uvádí: "Kompletní informace o akční nabídce pro nové zákazníky najdete zde a pro stávající zákazníky ZDE".
.
To "ZDE" pro sávající je ona adresa http://www.skylink.cz/vanocni-bonus .....není tam ani žblebt o upozornění, že je to pro zákazníky platící plnou cenu balíčku, a přitom uvedl, že je to KOMPLETNÍ INFORMACE
.
není to tedy klamavá obchodní praktika ? u Kompletní informace se neuvádějí doplňující informace ?

Konosament

Nechci slovíčkařit, ale on psal, že zaplatil a "...naběhly mi programy MULTI, ...", z toho usuzují, že to Multi neměl.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Já jsem měl zaplacený KOMBI balík, kde končilo předplatné 15.10.2015.Prodloužení jsem zaplatil asi týden před vypršením,kdy jsem neměl ani ánung o tom,že by za to měl být nějaký bonus.Dle infolinky Skylinku, jsem se touto aktivitou připravil o příjemné vánoční svátky prožité s balíčkem Mixbox.To není stížnost,je to jen info kdyby náhodou někoho trápil podobný osud.

TomHB
Registrace: 7/2006

mě skončil předchozí MULTI na začátku října, pak mi ho vypli a cca teprve za 10 dnů jsem si objednal znovu balík MULTI (17.10.).Zaplatil kartou.
.
Tak jestli jako stávající zákazník neplním ty podmínky dle KOMPLETNÍ INFORMACE uváděné na stránkách skylink o vánoční akci, tak jsem asi čínský bůh srandy ....

Konosament

Konosament

Já psal na SKYLINK v pátek a ptal jsem se na to že mám KOMBI zda mám nárok na tu akci a napsala mě paní či slečna Mališová že budu mít MIXBOX na rok zadarmo.

atrapssss

Konosament

To už je hysterie. Nikdo ti neříká, že jsi nesplnil nějaké podmínky.

toothpick

toothpick

Nejchytřejší se do toho vložil.

atrapssss

Čecháček by chtěl všechno zadarmo. Dostal slevu na nejlevnější nabídku Multi, kterou nikdo z nás nedostal, a teď chce další slevu. Ha, ha.

toothpick

toothpick
.
ale ano, říká - JENKINS to tvrdí nahoře, že jsem nesplnil nějaké doplňující podmínky ( jejich znění je asi někde na Marsu)

Konosament

Už jsem si toho všimnul.
Tak to skutečně nemáš nárok. Už jsi jednu slevu dostal a teď tady prskáš jako ratlík.

toothpick

Mnoho povyku pro nic.

bretah
Registrace: 9/2012

toothpick
"Čecháček by chtěl všechno zadarmo. Dostal slevu na nejlevnější nabídku Multi, kterou nikdo z nás nedostal, a teď chce další slevu. Ha, ha"
.
.¨klidně haha, smát se může každý po libosti - já se jen ptám, jestli jsem splnil podmínky vánoční akce - bez ohledu na to, kolik chci slev....

Konosament
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra