Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Aktivace vánočního bonusu

zdar, může mi někdo ze zdejších expertů vysvětlit, jak se aktivuje vánoční bonus balíček mixbox ?
.
Zaplatil jsem si včera MULTI na rok, jak jsem tady o tom měl to rajcovní vlákno, naběhly mi programy MULTI, ale programy MIXBOX nikde :zombie: - černá obrazovka
.
v pravidlech není nic o tom, jak mám aktivovat tenhle balík - měl jsem za to, že při zaplacení balíku MULTI od 15.10. kontrolní systémy Skylink okamžitě vyhodnotí můj nárok na vánoční bonus ( zde 6 měsíců) a aktivují mi ty programy automaticky s balíkem MULTI :lookaround:
.

Pokud svou objednávku kteréhokoliv z uvedených balíčku (na 6 nebo 12 měsíců) dokončíte a uhradíte předplatné do 31. 12. 2015, získáte od Skylinku jako bonus balíček Mixbox včetně služby Filmbox Live. Aktivaci vánočního bonusu je možné provést do 31. 12. 2015. Vánoční bonus lze na každé satelitní kartě aktivovat pouze jednou"
.
Ale tak velký kulový - mixbox nejde - mám si snad dát kolkovanou žádost ve třech kopiích :mad: ?

Konosament
Registrace: 12/2014
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aktivace vánočního bonusu

Já utrácím u Skylinku každý měsíc 2.000,- Kč (protože to platím za celou rozvětvenou famílii) a žádnou individuální slevu mi nikdo nenabídnul. Tobě nabízejí individuální slevy a ještě se rozčiluješ a nadáváš na ně.

toothpick
Registrace: 11/2014

tootpick
to je jak kdybych slyšel Merkelovou nebo Hollanda - zásadně opakovaně neodpovídat na konkrétní otázku " Splnil jsem podmínky vánoční akce ?" a místo toho bulení, že celá familie bla bla ...

Konosament

Typický Čecháček. Vymámí z nějaké firmy slevu, pak mu nedají další slevu a on je začne sprostě pomlouvat na fórech.

toothpick

a když mám balíček komplet? tam nejsou žadne bonusy?

Qquiderr
Registrace: 5/2014

Nejsou, protože už máš KOMPLET. Tak nemůžeš dostat nic navíc.

toothpick

"Typický Čecháček. Vymámí z nějaké firmy slevu"

toothpick
o mámení nemůže být ani řeči - nabídka mi přišla naprosto sama po ukončení balíčku bez jakékoli mojí iniciativy ...
.
tak jsem ji teď využil - ono jde o to, že bez této nabídky bych už znovu nic neobjednal - takže se mám za tu drzost zastřelit ? Kolik skylink tratí na mé zvýhodněné roční platbě ? Nabídl mi ji vědomě s tím, že kvůli mě vygeneruje ztrátu ?

Konosament

Asi jim tam přestanu posílat peníze, když takovým pisálkům rozdávají bez vyzvání výhodné slevy. Já jsem od nich nikdy žádnou nedostal Rv
https://www.parabola.cz/forum/topic-86659/

toothpick

Keď som priplácal zákaznikoví multi balík na pol roka, tak tam bola ikonka aktivovať mixbox,tak v tomto prípade nebolo čo riešiť, stačilo iba kliknúť.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Hbo pro stávajícího zákazníka

očekával jsem ,že bude letos vánoční bonus s hbo ,ale oni tam dali nezajímavý Mixbox. Zkoušeli jste někdo vyjednat místo mixboxu bonus s HBO?

jardadts
Registrace: 10/2014

"Keď som priplácal zákaznikoví multi balík na pol roka, tak tam bola ikonka aktivovať mixbox,tak v tomto prípade nebolo čo riešiť, stačilo iba kliknúť
.
nic takového u mého balíčku není resp. nebylo, přestože jsem dle mého názoru splnil VEŠKERÉ PODMÍNKY DLE KOMPLETNÍ INFORMACE O PODMÍNKÁCH VÁNOČNÍHO BONUSU ZVEŘEJNĚNÉHO NA STRÁNKÁCH SKYLINK.CZ
.
i operátorka byla překvapená, že mi to nemůže aktivovat ani na telefonickou žádost, protože se jí to tam nenabízí ....neuměla odpovědět ani zdůvodnit, proč to nejde a co jsem vlastně nesplnil a bude to teprve zjišťovat
.
hlavně že před dvěma dny mi jiná operátorka do telefonu tvrdila, že mám nárok na vánoční bonus i v případě zvýhodněné roční ceny - ale to je mi samozřejmě k ničemu .....
.
já teď nemluvím o nějaké obchodní etice, ale pravidlech - ohledně etiky máme máslo na hlavě všichni - viz základní nabídka bude doživotně zdarma a pak šup - poplatek pro všechny

Konosament

Konosament

Myslím, že nejlépe Tě vystihnul toothpick. A to všem. R^ Napsal jsi toho sice hodně, ale úplně zbytečně. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

neuzil - máš 100%ní pravdu, nemám s tím problém - jen technická..
.
Ty taky neuznáváš pravidla, která někdo vyhlásil ? Protože na konkrétní OTÁZKU, co jsem nesplnil a kde to najdu v podmínkách akce, jsem tady ve 35 příspěvcích ODPOVĚĎ NEDOSTAL ....
.
jen se to tady točí okolo toho, jaký jsem gauner, že si to nezasloužím a co bych ještě nechtěl ......úplně stejný jak nedodržování pravidel platných pro uprchlíky v schengenským prostoru
.
běda, když se někdo ozve s dodržováním nějakých pravidel Schengenu - ihned je umlčen a nazván xenofobem, rasistou a žumpou .....tady mi to taky připadá úplně jako nějaká Evropská rada v čele s Junckerem a Tuskem ....

Konosament

Odpověď vyžaduj od toho, komu jsi zaplatil.

bretah
Registrace: 9/2012

bretah " Odpověď vyžaduj od toho, komu jsi zaplatil
.
Díky - konečně první konkrétní odpověď na zadání vlákna - ale dle mého názoru jediná skutečná možná - žádný ze zdejších uživatelů nemůže totiž v pravidlech najít ustanovení, které jsem při akci porušil - dokonce to nevěděla ani vyškolená operátorka skylinku na lince - vzala si na vysvětlení time-out 24 hodin
.
o mé morálce, etice a charakteru se tady může demokraticky natapetovat klidně třeba ještě sto příspěvků .... já se ptal POUZE NA PRAVIDLA ......

Konosament

konosament - vyřeš si to s helpline, odvolej se třeba na nahrávku toho hovoru atd... tady se zbytečně čertíš, poznámky na tvou adresu od toothpick jsou mimo mísu, asi závidí že on jako pravidelně platící z nich žádnou slevu nevyrazí... tak to prostě u těchto firem chodí - když tě mají zaháčkovaného, ser.. na tebe. Informaci o tom, že se vánoční akce nevztahuje na "slevněné" balíčky jsem taky někde zaznamenal, ale už si nepamatuju kde... teď ji na webu skylinku taky nikde nevidím...

jinak mně šel bal. mixbox aktivovat i na kartě u které byl zaplacen KOMBI už 13.10. - tedy ještě před datem vyhlášení akce (15.10.2015)

lance
Registrace: 10/2008

TY uplakánku

napiš do Štasburku nebo Šabatový jak tě okrádají .Jinak divadlo je to pěkný.Neudělal jsi lautr nic aby to ti šlo,kecy že si někam volal ti můžeme a taky nemusíme věřit.A jestli si myslíš že tady ti to někdo spustí tak se mýlíš akorát tady děláš divadlo jak je někdo neschopný si něco zařídit. :zombie:

slávista
Registrace: 11/2010

ahoj - .....byl bych velmi udiven, kdyby tady něco takovýho nějakej slávista nenatapetoval :)
.
jo a máš pravdu - nikam jsem nevolal a ta částka taky nesouhlasí :))

Konosament

100%souhlas s lance.
Konosament-minulý rok jsem přesně za stejných podmínek jako ty neobdržel bonus.Mailem jsem Skylinku sdělil,že jejich jednání považuji za podvodné a žádám o vrácení předplatného.Ke cti Skylinku se po dvou dnech objevilo vrácené předplatné na mém účtu.Zařídil jsem se jinak a po deseti letech je pro mě Skylink uzavřená záležitost.

teo
Registrace: 10/2006

teo - no tak to je jasná informace
.
zítra mi totéž zřejmě sdělí operátorka a v tom případ vyzvu skylink rovněž ke zrušení předplatného - mám scany onoho mého zvýhodněného ceníku s lákáním na onen vánoční balíček + telefonní hovor s operátorkou
.
Jde mi o princip - já TV moc nesleduji, jen někdy přijede dcera na návštěvu - takže mi nějakej MULTI žíly netrhá - vzácně sport a na to by mi stačil mini za stejnou cenu - a tady jsem si řekl zvýhodněná cena a ještě vánoční bonus - tak si to přece jen dám - ale jak vidět ....dostanu h...o.
.
takže THE END - a zazvonil zvonec a pohádky je konec ....

Konosament

Dnes som predplatil rodicom balicek Kombi, aktivoval Mixbox a do piatich minut vsetko nabehlo.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Konosament

hoď sem pak info jak to dopadlo...

lance
Registrace: 10/2008

A třeba by někam mohl hodit i ty scany s oním zvýhodněným ceníkem s oním vánočním balíčkem.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

ce ce kdes byl, uz tu je nuda ....... R^ ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

2 Konosament: Aktivace balíčku Mixbox je jednoduchá.

Postačí najet na webové stránky www.skylink.cz, na této úvodní stránce je Ověření služeb na kartě, kde zadáš pouze celé číslo dekódovací karty, kde se Ti zobrazí služby na Tvé kartě a také služba Mixbox, u které bude - AKTIVOVAT BONUS, pokud už Mixbox není aktivní...

D4ve

D4ve- u mé karty se nic takového nenanízí - nenabízí se to dokonce ani operátorce na lince, která by mi to sice ráda zprovoznila, ale udiveně sdělila, že u mě nějaká aktivace vánočního bonusu neexistuje ....

Konosament
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra