![]() |
|
Aktivace vánočního bonusuzdar, může mi někdo ze zdejších expertů vysvětlit, jak se aktivuje vánoční bonus balíček mixbox ?. Zaplatil jsem si včera MULTI na rok, jak jsem tady o tom měl to rajcovní vlákno, naběhly mi programy MULTI, ale programy MIXBOX nikde ![]() . v pravidlech není nic o tom, jak mám aktivovat tenhle balík - měl jsem za to, že při zaplacení balíku MULTI od 15.10. kontrolní systémy Skylink okamžitě vyhodnotí můj nárok na vánoční bonus ( zde 6 měsíců) a aktivují mi ty programy automaticky s balíkem MULTI ![]() . Pokud svou objednávku kteréhokoliv z uvedených balíčku (na 6 nebo 12 měsíců) dokončíte a uhradíte předplatné do 31. 12. 2015, získáte od Skylinku jako bonus balíček Mixbox včetně služby Filmbox Live. Aktivaci vánočního bonusu je možné provést do 31. 12. 2015. Vánoční bonus lze na každé satelitní kartě aktivovat pouze jednou" . Ale tak velký kulový - mixbox nejde - mám si snad dát kolkovanou žádost ve třech kopiích ![]() |
Konosament
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 75 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
![]() |
|
Konosamentnapsal jsi: "...nehledě na to, že při výběru balíčku se mi nabízel ceník, kde byly ty balíčky a u MULTI a KOMBI mi červeně svítila zvýhodněná cena - ale i u těchto zvýhodněných cen bylo přímo pod těmito balíčky napsáno, že získávám MIXBOX na 6 nebo 12 měsíců.."- už jsem objevil tu jejich informaci - zde: http://www.skylink.cz/vanocni-bonus až na stránce dole pod nadpisem "Aktivovat vánoční bonus" - se tím nejmenším a nejvybledlejším písmem dozvíme, že "Tuto akci nelze kombinovat s žádnou jinou akční nebo promo nabídkou" O tom, jak je tato informace "zveřejněna", svědčí i toto vlákno - nikdo to nedokázal zatím konkrétně najít tento text. No bodejť, logicky to každý hledá v části jak získat bonus a nikoli jak získaný bonus aktivovat... prostě podle mě typická praktika ŠMEJDŮ. V podstatě vám přímo hned neřeknou, že s jinou promo akcí nelze bonus získat, naopak vás nalákají, až když zaplatíte a chcete aktivovat se možná dočtete, že to jaksi vlastně nejde... takže vč. neinformované helpline je to jeden velký hnus velebnosti ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Aktivace vánočního bonusulance,. já jsem v tomto případě četl i to neviditelné a nejvybledlejší písmo - jinak bych ze sebe nedělal nechápajícího a nevedl od neděle 18.10. s infolinkou ty hovory ......viz telefonický hovor se skylink (má ho nahraný), kde operátorka sama řekla, že neví, proč se to nenabízí a vzala si time-out 24 hodin do pondělí, že to musí prověřit u odboru, kde v neděli nikdo není a že mi pak zavolá - nikdo v pondělí nezavolal, místo toho skylink rychle vsunul do Kompletní informace onu větu - dnes jsou již operátorky proškoleny, protože je to jasně v podmínkách. nicméně mám uložený kompletní printscreen vánočního bonusu původní obrazovky počínaje nadpisem a konče modrým tlačítkem AKTIVOVAT. . Mohu všechny ujistit, že věta "Tuto akci nelze kombinovat s žádnou jinou akční nebo promo nabídkou " je tam až od pondělí 19.10. . jinak je úplně na původním scanu přesně všechno stejné jako nyní - dokonce i ta dvě slova "pouze jednou" jsou ve druhém řádku, ale uprostřed. . ta dvě slova "pouze jednou", která samozřejmě v původním scanu zůstala, jsou v původní verzi vycentrována do středu, první písmeno těch dvou slov "p" je umístěno přesně pod číslem "1" z toho data 32.12.2015 - to ví i skylink - nevěřím, že nemá archivovanou původní verzi do 18.10. . zatím jsem na skylink znovu nevolal, ale budu, to přece je na mě levárna - ještě jsem teď byl raději zkontrolovat, jestli mi ten mixbox nezapli podle původních podmínek - ale nic ... . sám jsem v údivu teprve hodinu, poté co jsem zjistil, že lance má pravdu i když jsem si myslel, že si ze mě střílí - udělal jsem samozřejmě ještě screen téhle inovované verze ....od 19.10. je to doplněno od skylink zřejmě pro vyvarování se dalších sporů do budoucna - pak je to naprosto v pořádku a ani já bych nežbleptl - ale ty dny až do neděle 18.10., kdy tam od začátku akce ta věta nebyla, má tuny másla na hlavě ....maybe CONTINUE |
Konosament
![]() |
|
RE: Aktivace vánočního bonusukonosament - co blbneš, já si z tebe nestřílím,už teda nevím kde, ale někde jsem na tu větičku narazil už 15.10. kdy jsem si aktivoval mixbox, ale už si fakt nepamatuju kde jsem to četl... když jsem to pak znovu hledal, nenašel jsem, až včera... |
lance
![]() |
|
RE: Aktivace vánočního bonusuTo on si tady střílí z lídí-když si to jeho brekot pořádně někdo přečte tak jednou píše to, podruhé zase jinak, a potřetí zase onak, tak kdopak má máslo na hlavě??A jak píše lance tak to tam bylo a aktivovat to jde to zade píší jiní. HOLT někdo to není schopen pochopit a dělá se umělé divadlo které mi připomíná mládí -jéé mě někdo sebral kačera na provázku a jááááá ho musím mít za každou cenu ať se děje cokoliv. A hlavně!!!!! co je zadara tak se půjde klidně přes mrtvoly. Všem to jde jenom tady ne tak za to můžou všichni jiní jenom tento dotyčný ne. Hofk ![]() ![]() |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Aktivace vánočního bonususlávista,ty se hlavně soustřeď na sebe, abych sis v předstihu stihnul našetřit chechtáky, až budeš platit zase jako vždycky fulla ![]() |
Konosament
![]() |
|
KonosamentA vystavíš někde ten kompletní pritnscreen? Myslím ten před 19.10.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Aktivace vánočního bonusujoscer - tady jsou ty Kompletní podmínky původní - těmi jsem se dne 17.10. samozřejmě řídil - od včerejška tam přibyla za slova "pouze jednou" ta nově vsunutá věta - to je nyní možno ověřit na stránkách skylink ...jiné důkazy už nemám, jen max. telefonické hovory, kde jsem byl ujišťován 17.10. operátorkou, že mám nárok na bonus i při zvýhodněné ceně - operátorka totiž viděla tytéž původní podmínky. nicméně skylink mi již poslal email, že můj požadavek na aktivaci mixbox zamítá, protože jsem využil jinou slevu a nemám tedy nárok .... . http://www.jpeg.cz/images/2015/10/20/rEI7N.jpg |
Konosament
![]() |
|
RE: Aktivace vánočního bonusukonosament - na slávistovy blitky se vykašli... skylink prostě používá praktiky šmejdů, to jsem pochopil už dávno, je třeba to prostě vzít na vědomí a být vždy maximálně obezřetný ve všem pokud jde o tuto firmu... |
lance
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
![]() |
|
![]() |