Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

parabola ovalna E-85 multifocus

Na zmiňované ant.,se nedaří naladit 11W ani 12,5W nastavena je na přímo Thor vých.pozice Sirius4 a záp. Eutelsat 5W další W pozice nejdou.Který kmitočet mám dat abych to snáz naladil. Nebo je to nad síly rozměru paraboly?
Děkuji.

zdenička
Registrace: 11/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: parabola ovalna E-85 multifocus

všetko sa dá . musíš sa viac snažiť. musíš mať toho viac ako tu http://uloz.to/xkpugXY2/parabola-jpg

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

A pootočenou,tedy přesně na 1W západně ji máš "přesně"?

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Na E 85 se nastavuje i skew celé paraboly..proto ti to asi nejde..podívej se do návodu..

Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž

Danny10
Registrace: 11/2012

E-85 multifocus

Presne tak, ako vraví kolega vyššie, na tejto p. sa dá naladiť toho veľa, t. j. aj tie pozície, o ktorých píšeš ty!
Ja sám mám doma taktiež túto E-85 parabolu, síce je nastavená na pozície od 4W po 28,2E, ale signál z nej je v pohode!
Všetko je to o presnom nastavení p., pri jej montáži som sám dodržal presnú kolmosť montážnej (nosnej) trubky a samozrejme využil som aj jej doladenie cez skew celej paraboly! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

mmiriboy

Zdar , jaké máš náladěne pozice?

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

satmana

Pozície mám:
4W, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 23,5E a 28,2E
Všade sú quad LNB, typy klasické na "striedačku" s LNB "úzký krk".
Ale možno to ešte v budúcnosti upravím - doplním o pozíciu 16E?! + na pozície 23,5E a 1W dám octo LNB?! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

to mmiriboy

Ty, a nie si Ty PeterHumax? V podstatě je to úplně jedno, ale tak jak někteří poznají herce z dabingu, tak mě se zdá, jako kdybych Tě "už někde slyšel"...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan

to tukan

nepoznám osobne ani jedného z nich, ale so 100% istotou by som tvrdil, že sú to úplne iné osoby

emo53
Registrace: 3/2009

Já bych zase řekl na 100%, že je to úplně jedno. Když to někomu dělá dobře, tak at se realizuje/i když je to trochu ujetý/. Než to ventilovat někde jinde, to raději tady...

tukan

tukan?!

Neviem kto je "PeterHumax",moje meno je iné, než Peter, dokonca som ani v živote nevlastnil stb od "Humax" firmy, tak neviem prečo by som si mal dávať takéto meno?! ;)

mmiriboy

Mmiriboy, aspon nedělej blbého, vždyt jsem Ti napsal, že je to jedno. Anebo Ti mám říkat power150? To Tvoje připrcávání si navzájem se nedá přehlédnout...

tukan

tukan

:)
Fakt už si mi aj smiešny, pretože ja skutočne nemám dôvod tu, ale aj na iných fórach vystupovať pod viacerými menami! Na takéto hlúposti nemám čas a ani chuť, t.j. mne stačí úplne v pohode tento jeden nick! ;)
A keby išlo iba o to, stačí požiadať moderátorov/admina tohto fóra o preverenie mojej IP adresy a pevne verím, že by prišli k záveru, že tie tebou spomenuté nicky, sú rozdielne osoby! ;)

mmiriboy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra