Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Freesat pronájem přijímače ??

Mám dotaz, jaký mají zdejší technici a uživatelé názor na sjednání služby Freesat s přijímačem (jestli se to vyplatí) potřebuju dvě karty a jeden přijímač a váhám jestli nějaký koupit a jaký ?? a nebo si ho pronajmout s tou službou Freesat.

jona
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

rs505

Nechápem ťa o čo tí zasa ide.Normalne a slušne s mu poradil.
Popremýšlam nad tým či má zmysel sem aj písať.Warder mal pravdu,tu nemôže človek poradiť a slušne nič napísať.Hneď je považovaný za zlodeja,je to normálne?Admini by mali dávať bany už len za to keď niekto do druhého bezdôvodne rýpe.Ale to si nikto nevšíma.Sama závisť a zloba,neviem kam to všetko smeruje, je mi z toho zle...

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

RE: Freesat pronájem přijímače ??

Jasně, koupí VU+ a dopadne jako kolega SATAK1, pojede FTA ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

kostik123

Nejde mi o nic, rozhodnĕ ne o žádné osobní útoky. Jen jsem si vzpomnĕl na ty hlášky zde na fóru, jak je ten Technisat trapný a jak "nic neumí". Dále, když jsem zde nĕco doporučil, tak jen na základě osobní zkušenosti, ale žádnou značku jsem nikdy nehanĕl. Že jsi si mou poznámku vysvĕtlil takhle, mĕ mrzí o to více, že jsi jedním z nemnoha lidí na tomto fóru, jejichž názoru si vážím ( i když si do nich nĕkdy rýpnu)...

rs505
Registrace: 11/2009

rs505

Ďakujem,len máš pravdu dotklo sa ma to trochu.Uz som nedávno napísal, že nebudem na nič nadavat,budem sa snažiť poradiť a pomôcť o to mi šlo.Do druhých ľudí sa nestarám. Pozeranie si čo chcete, zariadte sa ako chcete, veď je to každého vec predsa, či nie? Absolútne neriešim či má ten to, alebo ono, nech si má aj celý orbit-jeho vec... Len som mu chcel poradiť, že po skúsenosti svokra sme bi OLI radi, že sme tie prijímače predali.Teraz má 2x VU+ Zero a nevie si ich vynachvalit..Nech si kúpi Technisat SIR keď sa pre neho rozhodne, ale nehnevaj sa tá tvoja poznámka nebola na mieste.Ale nevadí,v poho kamarade a ďakujem, že so ma vážiš,moc má to potešilo,díkes.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Amiko Spiel Mini

dnes mně operátor na tel. nabízel
cca za 1700 Amiko Spiel Mini + tvin LNB k odkoupení.
Jak je na tom to Amiko z kvalitou obrazu. ??

jona

Těžko ti Freesat nabízel Amiko Spiel Mini. Spíš to tipuju na toho přeprodejce televiznicentrum.cz

bretah
Registrace: 9/2012

to Amiko nabízí Inter-sat

Majklos003
Registrace: 7/2015

Majklos003

no jo :O máš pravdu, chci se ale zeptat jestli je ten přijímač OK zkusím, je ještě ukecat, ten LNB vůbec nepotřebuju
tak by mohla být nějaké slevička :)

jona

par sem jich v rukách měl, obraz je OK, za tu cenu si myslím že plně dostačující pro normálního člověka

Majklos003
Registrace: 7/2015

RE: Freesat pronájem přijímače

teď koukám, že se to Amiko dá koupit na internetu za 1200 - 1350 tak to asi za těch 1700 to nemá cenu kupovat :)))

jona

kostik123

jasně VU je jiná liga,jenže obrazově za technis.r.á.čem pokulhává,věc každého,jaké má priority R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

V tom máš možno pravdu,ale VU+ Zero má dobrý obraz.Ono dosť záleží i na image to je ten problém a ďalšia vec je tá,že obraz sa dá doladiť v menu prijímača.Osobne mám v Zere image VTI 8.2.3 a obraz dosť dobrý.Ono všetko má svoje vrtochy i linux prijímače.Vedel by som o tom polemizovať.Ak niekomu záleží iba na tom naj naj obraze tak Technisat prečo nie...Za mna určite nie, používam Zero aj ako dobrú hracicku čo sa z Technisatom nedá zrovnávať,to iste uznáte.A ako mi vraví moja,som proste veľké dieťa :laughing:

kostik123
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra