Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Topfield SBI 2050 - aktualizace firmware

Mám tento přístroj od roku 2010 a společně s kartou od Skylinku Irdeto ICE mi s drobnými nešvary funguje. Nyní jsem si pořídil novou kartu Next a ta mi po vložení hlásí chybu Rezervovaná smart karta vrátila kód.
Nepomohli ani nově zaslané autorizační zápisy. A tak jsem přistoupil k aktualizaci firmware, ale ten nefuguje ani přes satelit a ani přes USB.
Postupoval jsem podle popsaného postupu, ale přístroj vůbec nenačítá aktualizaci z USB a jen se spustí. Nevíte někdo, co tím mohu dělat. Díky.

hynek04
Registrace: 10/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfield SBI 2050 - aktualizace firmware

Vyzkoušej jinou flešku dobře naformátonanou. Tady je vše i jak se to má dělat: http://www.antenex.cz/public/index.php?&direction=0&order=&directory=Receivery/Topfield/SBI-2050

Mirda2
Registrace: 3/2006

Nový firmware ti z 90% nepomůže. Už totiž není Skylik-ready a s novou kartou-novou náplní, si už nerozumí. :-/
Pomůže vložit nový Irdeto dekodér do CI slotu ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Zkoušel jsem to pomocí ještě dalších dvou USB flash a nic. Samozřejmě jsem postupoval dle tohoto návodu. Načítání z USB se vůbec nespustilo. Poté co se satelit standardně spustil, objevila se systémová hláška, že USB bylo připojeno.

hynek04
Registrace: 10/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra