Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

přihlášení do Zák.zóny opět e-mailem a heslem

Použijte pro přihlášení do Zákaznické zóny váš e-mail a heslo!

http://www.skylink.cz/novinky/pouzijte-pro-prihlaseni-do-zakaznicke-zony-vas-e-mail-a-heslo-25-cz145.html

zábavné je hlavně ono odůvodnění "...nemusíte si již pamatovat dlouhé číslo vaší satelitní karty..." - kruh se uzavřel... pokrok prostě nezastavíš, neustálé inovace vedou nakonec zpět do výchozího bodu - viz. hlasitá kritika zrušení přihlašování emailem při spuštění nové zákaznické zóny... :))

lance
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: přihlášení do Zák.zóny opět e-mailem a hes...

:))) R^

Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž

Danny10
Registrace: 11/2012

Dřív se přihlašovalo loginem a heslem, že by se přihlašovalo emailem si už nevzpomínám. Nyní když máš stejný email u dvou a víc účtů, tak se do účtu nedostaneš (zase musíš zadat číslo karty).

sirda
Registrace: 11/2006

sirda

Mohl jsi se přihlašovat loginem nebo e-mailem, to bylo nějak závislé na tom, jak jsi si účet vytvářel. Já třeba na základě již existující registrace karty poštou a to bylo e-mailem v papírové žádosti uvedeným.
Po spuštění webové stránky bylo pole login a napravo bylo zaškrtávací pole "přihlásit se pomocí e-mailu" a po zaškrtnutí tohoto pole se vyplňovalo pole pro e-mail. Já jsem nikdy login u Skylinku neměl, od prvopočátku existence mého účtu jsem se přihlašoval e-mailem.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

No konečně to tam ty trubky vrátily zpět, přihlašovat se přes kartu bylo peklo, navíc to často chtělo nové ověření.

@lance to krásně vystihl :)))

KamilZ
Registrace: 11/2010

joscer

Asi máš pravdu, nějak tak to bylo. Po odeslání příspěvku jsem si vzpoměl, že bylo možné přihlašovat se emailem nebo loginem. To přihlašování loginem myslím první zavedl CS link.

sirda
Registrace: 11/2006

Zkrátka a dobře Koudelka musí vykazovat nějakou činnost ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

to je dobre. prihlasovani cislem nebylo moc pohodlne. muj priklad ze bydlim na dvou mistech, a satelit mam jenom na jednom. ale chtel jsem se neco podivat v byte kde nemam sat, tak sem nemohl protoze chce jenom cislo, ktere jsem tu nikde nemel zapsano. mam v prohlizeci ulozene jedno cislo ale mam jeste i dalsi a prave to uz prohlizec nedokaze ulozit.
jiste da se zapsat nekam do nacrtku do mailu, ale nemel sem tehdy.
dalsi zapeklitost je to ze kdyz nemate zadne dalsi papiry od karty pri koupi, tak je snadno vytahnou z prijmace, ale kdyz mam telku na zdi a jediny zpusob dostat k cislu je sundat telku z drzaku.
ano da se vsemu tomuto predchazet, ale kdyz poprve tak je to velmi neprakticke.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

No chvalabohu, to prihlasovanie cislom bola pre mna nocna mora. :)))
Zvlast, ked ma niekto viac kariet.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

LucaBrazza

No pokud máš těch více karet na jednom účtu, tak je to přeci jedno. Přihlásíš se na jedno číslo karty a pak máš přístup i ke všem ostatním kartám. Neviděl bych v tom problém.

joscer

joscer: pokud mas karty na jednom jmene ci v jedne zemi. ja mam jednu sk a jednu cz, ale urcite i mnoho lidi spravuje kartu celemu pribuzenstvu ktere jsou psane na nich.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

sioga_bs

Pokud spravuji karty i příbuzenstvu (a já ano), tak je jedno, jestli mám někde napsaná (třeba v jednoduchém textovém souboru na disku PC) čísla karet nebo maily a přihlásím se tím nebo oním.

joscer

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra