Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Typ na Led tv od Philipsu

Dobrý den
Chtěl bych si pořídit Led tv od Philipse cenová relace do 15 000
kč s uhlopříčkou max 102 máte s nějakou tv od philipse skušenosti a je lepší koupit aktivní 3d nebo pasivní.Jasně rozhodnout se musím sám jen by mne zajmal názor skušených předem děkuji.

DjTommy
Registrace: 7/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

LED PHILLIPS

Mám špatné skušenosti s LEDkou PHILLIPS.Sama se někdy zapne s pohotovostního stavu,minimálně třikrát za týden nebo se při provozu sama vypne a hned zapne.Nainstaloval jsem nový sotwer poté tovární nastavení.No dal jsem na manželku.TV je pěkně bílá s ambilajtem a aktivní 3D,které vůbec neužívám nebo asi po hodině koukání bolí oči.Měl jsem několik let samé PANASONIKY/klasika,plazmu,LCD/ a byl jsem spokojen,nikdy nebyly opravovány,proto radím PHILLIPSE nekupovat,abych byl konkrétní jedná se o typ PHILLIPS 48 PFS 67/12

a2580123a
Registrace: 10/2014

PHILIPS

Philips mi nevyhovuje z důvodu přiblblého MENU nastavení a ovládání dálkového ovladače.

pepa12
Registrace: 6/2007

RE: Typ na Led tv od Philipsu

Špatné skúsenosti s firmou všeobecne.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

Jednoznačne Panasonic s IPS alebo Sony, na manželku v takýchto veciach nedávaj, ženy kupujú podľa vzhľadu nie podľa kvality, manželka nech rieši kuchyňu a aby ju večer nebolela hlava :))

masto
Registrace: 9/2006

Především jedině UHD, protože životnost dnešních televizí může překročit bez problémů deset let. A v té době už bude vysílat minimálně jeden UHD kanál i v češtině, možná dokonce dva.

toothpick
Registrace: 11/2014

40" Panasonic TX-40CX700E. Ta recenze je na větší úhlopříčku 55". Ta 40" se u nás prodává za výhodnou cenu necelých 20.000,- Kč.
http://www.digitalversus.com/tv-television/panasonic-tx-55cx700b-p25535/test.html

toothpick

5 rokov bez problemov ,neviem co je to nejde mi hdmi,vypadnu naladene programy, vynuluje sa pamat,mam roztiahnuty obraz a podobne nezmysli co tu obcas citas. Nove modely si ale nastuduj a potom aj pozri v predajni, ja mam este stary, ked to cele patrilo philipsu.Ale za malo penez malo muziky. ;)
Na nete sa da najst pekna tabulka modelov podla rokov, tam najdes parametre, ale aj tak by som si to pozrel aj na vlastne oci.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

toothpick

Dnešní životnost TV přes 10 let nemyslíte vážně, že?

mispi
Registrace: 1/2009

Přesně tak. Je třeba počítat s tím, že 25 měsíc od koupě ta bedna odejde do věčných lovišť a oprava bude nerentabilní. Takže ať si to každý sám spočítá, jestli se vyplatí za tenhle spotřebák dávat více než 15-20 litrů.

bretah
Registrace: 9/2012

Taka telka co mi odide po 2 rokoch ma uz ako zakaznika neuvidi...a keby ludia neboli blbi, tak by sa take nevyrabali.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Nevím co máte za televize, ale moje obě LG jedou skoro 18 hodin denně už několik let. Jsou doslova nezničitelné a v perfektním stavu. Stejně jako každé druhé staré PC.

toothpick

Panasonic sú kvalitné TV.Mám LED model rok 2012 a šlape ako hodinky pár hodín denne.Dnes jediné UHD a to by si sa zmestil aj do 20000 ak by bol nejaký model v akcii.Nedávno bol u mňa známy z HK čo má značkový obchod zameraný na Pioneer,Panasonic,LG,Samsung,Marantz,Denon a pod a vravel mi,že Samsung TV by si nikdy nekúpil čo ma docela zarazilo...A to som si chcel kúpiť Samsung, tak som rád, že som od neho zobral Panáka.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Čo sa týka modelov roku 2013 Philipsov tak mi nikdy našla nastaviť iná audio stopa ako prvá pri zapojení ext HDD 1TB, alebo 2TB,cize ak bola Cz audio stopa prvá tak to prehralo v CZ dabingu, ale ak druhá tak sla prvá audio stopa.Nasi majú modely 2013 dva a robilo to na oboch.Neviem ako je to z modelmi 2014 a 2015.A to si pamätám,ze nepomohlo ani aktualizované firmware. Na Panákovi to ide bez problémov

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Presne tento model mám na základe recenzií vybratý aj ja: Panasonic TX-40CX700E. Ešte riešim, či radšej nezobrať Panasonic TX-50CX700E, kde je rozdiel len vo veľkosti. No 50ka mi na vzdialenosť sledovania cca 2,3m príde dosť veľká. Ako tu bolo napísané, tento model má údajne slušnú hodnotu v pomere cena/výkon. Má niekto z profíkov ešte nejaký iný tip?

PetoBB
Registrace: 3/2014

Prípadne ak má niekto skúsenosť s IPS TV: Panasonic TX-43CX740E kde je síce vyššia spotreba, ale zas vďaka IPS by mali byť lepšie pozorovacie uhly. Na túto TV som ale nejakú schopnú recenziu nenašiel....

PetoBB

Ta malá velikost 40" je u 4K trochu problém. Ale vzhledem k tomu, že na tom bude divák sledovat převážně upscalované HD vysílání ... Z těch velkých úhlopříček by přicházelo v úvahu tohle od LG.
https://www.youtube.com/watch?v=hhazO5KNrok

toothpick

Ďakujem, ale LG nie je moja overená značka...

PetoBB

RE:Typ na Led tv od Philipsu

Od Philipsu bych nechtěl ani botník,mám 7 let starou plasmu Panasonic 42px80E a spokojenost.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1

Osmnáct let se Samsungem,

v současnosti UE40JU6572 a vždy naprostá spokojenost, i když botník od Philipsu byl vždycky můj sen. Možná později, až si pořídím nĕjaké boty...

rs505
Registrace: 11/2009

Philips

Tak koukám na test, který byl zveřejněn minulý týden a Philips je na chvostu tabulky. Takže tvému požadavku se nejvíc nabízí: Televizor Philips 40PFT5300/12 má úhlopříčku 102 cm / 40 " a rozlišení 1920 x 1080 / Full HD; využívá technologii LCD LED. Pro digitální vysílání disponuje DVB-T/-C tunery. Ale v celkovém pořadí je to propadák. Jednoznačně nejlepší jsou Samsung, za ním LG a Panasonic (v testu). Osobně mám doma novou Samsung, asi 1 a půl roku a Philips asi 3 roky. Samsung má daleko lepší obraz ale dost krkolomné nastavování, hlavně satelitu. Zvuk má lepší, občas jsou vydávány aktualizace. Dobrý je i obsah na netu smart tv hbbtv. Připojení absolutně bez problému, jak wifi tak kabel. Phil. taky není špatný ale občas dochází k samovolnému vypnutí Tv, nic nepomáhá ani továrko atd. Pokud bych se měl rozhodovat pro novou, tak jasně vyhrává Samsung, ale je to pouze můj názor. Nikomu to nevnucuji.

ladada
Registrace: 2/2009

Philips asi nema taku marzu, tak je zly, ale niektore mali muchy prave v tom prechodnom obdobi. Ale kupit 50Hz UHD je tiez nezmysel.Aj na skodovku mozes dat trojcipu hviezdu, ale mercedes to nebude.No a u 5 rady yayrakz necakaj. :8)

liquere

oprava

zazraky som myslel ...

liquere

50/60 Hz není málo. Nejdřív to české a slovenské televize musí začít používat. :laughing: Pak se můžeme bavit o vyšších číslech.

toothpick

Tomu nerozumiem co si napisal, ale pokial niekto nahradza lepsi panel procakmi s vyssim vykonom(jadrami) a miesto relaneho obrazu ten len dopocitava vysledok musi byt vidiet.Zbytocne ma deklarovane rozlisenie cool a in.To je ako VW a ich skandal. :)))

liquere

ladada

Testom never- keby si vedel, co je vsetko za tym, tak ani ich necitas. Nema to zmysel.

Kasr
Registrace: 8/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra