![]() |
|
Synaps ZR 3000 HbbTVZdravím,moc se na mě nezlobte, ale potřeboval bych poradit s tím přijímačem. Je to přijímač za levný peníz, tak toho asi nemůžu chtít moc. Chtěl jsem vyzkoušet HbbTV na Očku, ale vůbec mi to nejede. Vyskočí jenom načítání, ale to je vše. Přitom na ČT to jede úplně v poho. Pokud vás něco napadne, dejte vědět. Díky moc |
JLhota
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 HbbTVOdpověď máš v tom vlastním příspěvku. Neznamená, že když jeden program funguje, tak musí fungovat všechny. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 HbbTVHbbTV ma pouze Česká televize- CT1,CT2...... , myslím že Óčko je soukromá stanice |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 HbbTVCituji "Hudební televize Óčko dnes zahájila testy nové aplikace Twitter, která je součástí jejího menu pro hybridní vysílání HbbTV. Novinku mohou vyzkoušet zájemci prostřednictvím pozemního vysílání, konkrétně v multiplexu 3 Českých Radiokomunikací, na satelitu Astra a například i v kabelové síti společnosti UPC Česká republika. V tuto chvíli nabízí Óčko celkem pět aplikací pro televizory a přijímače s podporou HbbTV. Zatímco na klasických přijímačích by uživatelé aplikace neměli mít s Twitterem problém, komplikace se mohou naopak vyskytnout u linuxových boxů, které technologii HbbTV zobrazují prostřednictvím prohlížeče Opera. Jim se podle pozorování redakce Dxxxxxxe.cz pravděpodobně zobrazí pouze menu aplikace (navíc s nekorektně zobrazenou grafikou) a bez samotného vysílání Óčka."Nikdo není neomylný.
|
michal
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
![]() |