![]() |
|
Openbox SX6 a HBB TVAk má niekto tento satelitný príjímač môhol by mi napísať ako spustím HBB TV na openboxe sx6?Nikde v menu to nevidno![]() Inak docela slušná mašinka za pár koruniek ![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
Openbox SX6 a HBB TVNeviem síce ako spustíš HBB TV no pozri na He...ku na obrázky toho sat príjmača,niektorý tam ma vpredu nápis HBB, CI+,niektorý nie, asi je viac typov. |
figmar
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVKed prepneš napr. na čt1,v pravom hornom rohu je znak že to načitava, vpravo dole potom červená značka. Ide sa tam cez červené tlačitko na DO.Ak to tam nemáš tak v menu v nastaveniach je niekde HBB- zap,vyp. tak si to tam pozri. Dalšia možnosť,nie všetky fw maju hbbtv. Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVMám sw v3.02.11 myslím že vyšiel tento týždeň.Ale žiadne kolečko sa mi pri ČT 1 netočí...T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVmarval450 Ty tam máš aký sw?Ide Ti v ňom slovenské menu?V 3.02.11 slovenké menu ide ale HBB TV asi nie.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVJa mám nejaký starý fw,tuším 55,jediný na ktorom mi normálne ide kaskáda a web prehliadač.HBB vypnuté. Menu použivam všade anglické. Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVA v ponuke máš slovenčinu?T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVpre figmar: ˇAno je tam viac druhov,ale to bude softwerová záležitosť.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVAsi nie.![]() Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVK openboxu sx6 hd ak niekoho zaujíma a rozmýšľa že bych kúpil,má výborný obraz v HD na 140 cm! A u SD má lepší obraz ako HDbox 9105+!!! Menu slovenské,nezamrzá slušný stb![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVHBB ide aj z 3.02.11,niekedy je nutné obnovenie výrobných nastavení.Napr. 40,5W v C pásme hrá ESPN+,Universal...Power Vu |
juro1970
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVFajn,pridem domov a skúsim,zalohovanie kanálov predpokladám že funguje.A kde by to HBB TV malo byť v menu?T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVZalohovanie kanálov:Manažer-Prenos dát,HbbTV:Systémové Nastavenia,ale aj:OK-Možnosti zoznamu kanálov(modré tl.) |
juro1970
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVjuro1970 aj po obnove výrobných nastaveni HBB TV v manažéri nieje!![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
THXKOnemáš tam skryté menu,nejsem si jist,jestli to není skybox v jiné krabici za dvojnásobný prachy,skybox super už jsem to tady psal asi před rokem![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVThxko: tusim robia sa dve varianty sw. Jedna s ci+ a hbbtv a druha bez. Asi tam mas tu bez lebo v nazve toho suboru z abfora je "NCIP" co by malo znamenat "no ciplus" a tym padom aj no hbbtv. Treba pohladat verziu ciplus hbbtv. Ja som zatial nenasiel, len stare. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVnoces keď si pozriem verziu prijímača tak je tam napísané 3.02.11 CI+ tak neviem,ale zatiaľ ide bezchybneT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVmyslel som samozrejme verziu softu![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVTak potom neviem, skusim popatrat ked bude cas... |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVOk budem rád![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVNo já to mám v settings (menu a pak modré tlačítko), jak je dish setting, positioner setting atp. Myslím, že je to v network setting, je tam položka HbbTv on/off. Moje verze softu bude postarší, 2.9 a něco.Openbox SX6, Octagon SF 4008, anténa 120 cm, motor 53E-30W
|
hejta
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVhejta v network setting (sieťových nastaveniach) Hbb Tv nenám![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVTak včera večer jsem se díval, není to v network, ale v system setting (options) (snad si to pamatuju už správně, nemám to teď u sebe)Openbox SX6, Octagon SF 4008, anténa 120 cm, motor 53E-30W
|
hejta
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVani v system setingu nič nevidím...![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVTak to nevím. Teď jsem u něj, mám v3.01.92. Když dám system setting tak tam mám sloupec možností na nastaveni (v pořadí odshora dolů): Auto Power, Eco Power, USB Power, User Font, HbbTV, OSD Positioning, OSD Scaling. Já osobně mám HbbTV vypnuté.Openbox SX6, Octagon SF 4008, anténa 120 cm, motor 53E-30W
|
hejta
![]() |
|
RE: Openbox SX6 a HBB TVTak soft v3.02.11 Hbb tv proste nemá.Ale má slovenské menu,možno v ďalšom softe bude.Ale v pohode.Starší už dávať nebudem![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |