![]() |
|
zůstávám u SkylimkuTak jsem dnes rozhodl, že zůstanu u Skylinku, nekonečné čekání na novou Digi tv už mě přestalo bavit a ještě když jsem zjistil, že chtějí k dvouroční smlouvě ještě 2000kč za instalaci tak na to kašlu.Nikdo neví jestli získají další práva na LM a co potom když ne?? Budu si platit kombíka a budu spokojený.Dnes jsem objednal Paňáka 50"tx cs620E tak jsem zvědav jestli jsem udělal chybu nebo jestli je to trefa do černého |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 145 | |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuKôli tomu zakladáš nové vlákno?![]() ![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuA co freeSAT? |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
jansNeboj, z tým Paňákom si urobil dobre, sú to kvalitné TV![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuDvouroční smlouva je v dnešní době hanebnost. Normálně lidi přemýšlí půl dne, jestli si zaplatí na měsíc HBO.![]() |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
@kostik123no doufám, pročetl jsem dost recenzi a šel jsem hlavně po kvalitě obrazu, ta televize na vybavení není moc bohatá, třeba, že nemá DVB-S2,ale to nevadí,preferuji STB, mám skylink ready a až na ovladač je OK.Televizi jsem ani hrát neviděl,ale risknul jsem to![]() |
jans
![]() |
|
@dasenkaproč freeSat??? |
jans
![]() |
|
@toothpickto je svatá pravda, ale chtěl jsem se upsat, já (nevhodné slovo)![]() ![]() |
jans
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuOno totiž nikoho to nebaví věčně. Taková platforma ještě nevznikla, která by někoho bavila dva roky. Takže na tom se dá jedině prodělat. Dokonce ani v USA nebo Kanadě taková platforma není. |
toothpick
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkukdyž víš,jak na to-můžeš třeba jeden den zůstat u skylinku,druhej u freesat,třetí u digi,čtvrtej u sky atd.....![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
toothpickNemáš pravdu. Jsem u Skylinku sedm let a bavím se čím dál, tím víc... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuKaždý ví jak na to. Dvanáctileté děti nahazují rodičům doma ruský share a diskutují o tom na internetu. |
toothpick
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuLidi se třeba diví, že si někdo kupuje v Německu smartphone s pochybnou zárukou. Ale zároveň jim příde nepochopitelný, že se někdo vyhýbá sdílení a preferuje oficiální služby se zárukou.![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuChlapaci pokud je clovek zrucny a muze jeste a neni stary tak si to naladi sam jinak za dva taci to muzem delat vsichni co sme tady kazdy ale jeto k smichu jak dokazou odirat .... |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimku...som myslel,že u Skylinku...čo Ti padol cukor..pravdu ma jedine : toothpick![]() ![]() ![]() ...už dlho lovím...
|
casar2
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkuzatim taky nemam duvod prechazet k jinym. i pres s.p. zadny jiny sat operator mi neda cz+sk zakladni programy za nizsi ceny, a ty vsechny placena h...a nepotrebuji, nejsem preci u tv 18h denne |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimku@jans: A proč ne??? Freesat na rozdíl od Skylinku za poslední 2 měsíce nevyřadil 4 kanály, z toho 3 v HD; nezdražil balíček o necelých 90%, mám pokračovat? |
xTomik
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 1 685 |
![]() |
|
pokračujA napiš o jaké programy se jedná.A prosím napiš který balíček je zdražen o 90%Děkuji. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
casar2Na to člověk nemusí mít vysokou školu, aby rozlousknul českou náturu. Přistěhovalci nám vadí, ale Rusáky a Ukrajince sem k nám sami dovážíme![]() |
toothpick
![]() |
|
slávistaTak to by mě taky zajímalo ale možná je taky jeden z těch kteří si myslí že ta novácká hádéčka úmyslně odpojil Skylink a takovým to fakt nevysvětlíš poněvadž mají tu svoji pravdu.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
xTomikPokračuj třeba s ČT Sport HD.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuTo vis neni totiz nova hd to sami jako nova sd kybl reklam zobani pro pipiny ulice a ordinace sem tam zpravy nevidim co natom zazraku ti dotycni vidi a zuri zejim zrusili novu hd a dali novu.... a stejne to jejich hd pokud si mysli ze je hd tak at jdou na ocni nebo si srovnaji datove toky hd a sd kanalu na nemcich rusech polacich.....a ceske hd nova...hihi kdyz byla funkcni.nebo pak s principu ze plati zato co meli a zrusili stejne vlovek netravi 15 hodin ubedny chodi makat a venujese treba rodine |
warteam83
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkustačí aby freesat měl takové HD kanály,jak skylink a přejdou všichni k freesat,neobhajuju freesat,ale co se týká přelaďování,péče o zákazníky tak jsou úplně někde jinde,každej argumentuje HD,že jich má skylink víc,ale to je asi tak jedinej argument...po mě chtěl skylink za výměnu karty 0d03 za ice,1000kč a to se nebavím o tom kolik jsem jim za tu dobu nasypal,1karty za 3500,- atd atd. to by mě kluci z ruska,jak píše toothpick nechali dívat aspoň 15let.Nemám problém si zaplatit něco legálně,ale když s tebou někdo chce vyběhnout a ještě se tváří že je vlastně vše ok-no nevim...zastávám názor,že zábava by měla být vždy zadarmo,ale musí pro to člověk něco udělat....![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuProč by zábava dospělých měla být zadarmo ??? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuKomunisti vybírali normálně vstupné do kin, divadel a na koncerty. Taky vybírali poplatky za půjčování videokazet. |
toothpick
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuTreba skylink konecne padne...hihi |
warteam83
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 145 | |
![]() |
|
![]() |