![]() |
|
zůstávám u SkylimkuTak jsem dnes rozhodl, že zůstanu u Skylinku, nekonečné čekání na novou Digi tv už mě přestalo bavit a ještě když jsem zjistil, že chtějí k dvouroční smlouvě ještě 2000kč za instalaci tak na to kašlu.Nikdo neví jestli získají další práva na LM a co potom když ne?? Budu si platit kombíka a budu spokojený.Dnes jsem objednal Paňáka 50"tx cs620E tak jsem zvědav jestli jsem udělal chybu nebo jestli je to trefa do černého |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 145 | |
![]() |
|
Nová Digi TVTak koukám, že opět a opět další rádoby mystifikace, zejména od těch, kteří Digi TV 2.0 dosud ani nemají a překvapivě se neobtěžují přečíst si obchodní podmínky.Opravdu nevím kdo kde vzal 2 000 Kč, toto je naprostý nesmysl, v rámci úvazku, který bude preferovat drtivá většina se hradí jen 300 Kč, kterými Digi TV pokryje příjezd technika, předání nového STB a provede revizi paraboly včetně kabeláže a výměny LNB. Vím, že je tu dost lidí, kteří Digi TV mají, stačí jen číst jejich reakce a ne jen se chovat tupě jako stádo a kritizovat jen proto, že jde o Digi TV ![]() |
Maxik23
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 356 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuTo je fakt terno, Digi si zreviduje svoje vlastní zařízení a předá set-top-box, za kterej se měsíčně platí za pronájem. A klient to bude platit. To taky za chvíli může zabouchat někdo z kabelovky, že si jde revidovat rozvaděč ve sklepě, abych mu přispěl. Nebo z O2, že jdou na kontrolu zvonkovejch drátů a chcou výpalný :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimku2000 Kč je fakt dost. To asi moc nových zákazníků nebudou mít. Pokud si dobře pamatuji tak sem za instalaci DUAL platil 650 Kč a to bylo tenkrát snad na rok smlouva. |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuJanse: Aha, tak už jsem to našel, no jde ale o ceník za službu bez úvazku, a pro drtivou většinu bude zajímavější volba s úvazkem, ve které se na druhou stranu o instalaci nepíše nic, pokud tedy nemyslí instalací tu aktivaci? Ta by potom byla zdarma .. |
Maxik23
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuNo já si myslím že se platí ta instalace a aktivace je zdarma... Poukud to není v akčním ceníku tak vždy platí ten klasický.... |
janse
![]() |
|
@maxik 23nemluvil jsem o revizi, ale jako nový zákazník, dnes mi to řekla jejich operátorka, že budu platit dva litry, ale o závazku jsme nemluvili |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuMaxik23@ To si děláš kozy? Kdo se bude uvazovat na 2 roky? Leda totální šílenec, kterýmu už na ničem nezáleží. I rok je dlouhá doba, natož 2.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkuproč šílenec... TV stejně musím mít protože jinou možnost nemám.(DVBT nechytám) A u DIGI jsem od roku 2006 což je více jak 2 roční závazek. :) |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuPtáš se proč šílenec? Ty víš co bude za rok? Já nevím co bude za měsíc. A že jsem u nějaký společnosti 9 let, tak to přece neznamená, že se nemůže cokoliv stát a já budu chtít skončit. Je sakra rozdíl být někde dobrovolně nebo v úvazku. A to neplatí jenom pro satelit, ale i pro všemožný dodavatele energií, mobilní operátory a další. Sám bych se prostě nikde neuvažoval, ale je to každýho věc.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuDevět let u rumunských mazanic, obdivuhodné![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuPoldaS: Jsem v místech kde kabelovka možná není a nikdy nebude, O2 posilovat zatím tuto oblast nechce, takže co mě zbývá? Už jsem byl uvázán jednou, úvazek dávno skončil a s přechodem na novou službu se nemám problém uvázat dál. Pokud chceš lepší cenu, není jiná možnost než se uvázat, např. mobilní operátoři .. |
Maxik23
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuAno, cena bez uvázání je nastavena nesmyslně vysoko, s uvázáním na dva roky je reálná, tak co zbývá![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
xTomikNe, nic takového jsi nepsal. Jen jsem byl přesvědčen, že pochopíš, že srovnáváš hrušky a jablka.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
xTomikXTomik když si předplatíš balíček u skylinku tak neplatis serpo. Co to pořád meleš. I stim vyrazenim programů. Upc skončí smlouva a nastane zase problém jako před tím a zase nebude Nova u upc. Protože bude chtít více peněz. A zase ustrihne signál. Je to její praktika. Upc trvalo půl roku než se dohodli. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@SkylinkOvečky:@joscer: nikde se tu nepsalo, že se bavíme pouze o základních programech. Napsal jsi kanál, který má Skylink a ne Freesat a já jsem ti napsal kanál, který má Freesat a ne Skylink. To, že to ty nemůžeš pochopit a pleteš do toho ještě banány, za to ti já nemůžu...@satman1: to ano, ale když si někdo vezme balíček Digital, tak poplatek za něj je právě servisní poplatek. Píši zde jen pravdu, tak jak to je. ![]() ![]() |
xTomik
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 1 685 |
![]() |
|
ani minenapadlo PRAVE KVOLI TYM tv staniciam. ktore si uviedol x tomik, zaobstarat si sluzbu freesat...aj ked niesom ziadny zastanca skylinku, prave SKYLINK ostava snad jedina tzv cs sat platforma, ktoru som schopny akceptovat...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohus31S tím pánem se diskutovat nedá.![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
neuzilktoreho pana mas na mysli?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkubohus31: Nikdo ti to také nenutí, každý má volbu si vybrat to, co mu vyhovuje. Jinak co je na Skylinku českého? Sídlo má v Lucembursku. Jediný český satelitní operátor je nyní DigiTV CZ, protože jí vlastní česká Lama Enegry.![]() |
xTomik
![]() |
|
pretosom napisal tzv cs sat platforma...pre teba po lopate: sat platforma ktora vysiela cs tv stanice. ok? nic ine ako skylink, moju malickost na cs sat trhu zatial vobec nenadchlo a neoslovilo, aj ked skylink tiez nenaplna moje predstavy. jednoducho normalne kvalitny sat provider, na cs sat trhu chyba...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkubohus31: tak to je ale rozdíl, jestli je to cs sat platforma (což Skylink není), nebo platforma, která nabízí nejvíce cs programů. Stačí to napsat srozumitelně.![]() |
xTomik
![]() |
|
alebopisat tak, aby pochopil aj xtomik...ok.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuXTomik tak to shrnu . Ty píšeš jenom pravdu? Takže u skylinku odpojení novy hd zavinil skylink a ne Nova. A u upc to zavinila Nova a chudák upc, je vtom nevinně. To ukazuje tvoji úroveň diskuse. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
xTomikJo, nikde se nepsalo. Jen z tvého příspěvku o vyřazení HD a zdražení o 90% by jen analfabet neviděl, že píšeš o základu CZ+SK. Ale nečekám, že to přiznáš, žes to tak myslel. Takže ty banány si klidně sněz.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
drobecek , PoldaSdrobecekano 9 let třeba podle tebe mazanic. nechytám DVBT a tak za 260 Kč měšíčně na dvě TV to byla nejlepší volba... Nebo ne? PoldaS Tím že se vážu já k nim na 2 roky tak oni mi garantují službu a tu musí splnit jinak můžu i bez sakncí zrušit smlouvu. Zbytečně myslet co bude za dva roky.... Asteroid? :D :D |
janse
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 145 | |
![]() |
|
![]() |