Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

zůstávám u Skylimku

Tak jsem dnes rozhodl, že zůstanu u Skylinku, nekonečné čekání na novou Digi tv už mě přestalo bavit a ještě když jsem zjistil, že chtějí k dvouroční smlouvě ještě 2000kč za instalaci tak na to kašlu.Nikdo neví jestli získají další práva na LM a co potom když ne?? Budu si platit kombíka a budu spokojený.Dnes jsem objednal Paňáka 50"tx cs620E tak jsem zvědav jestli jsem udělal chybu nebo jestli je to trefa do černého

jans
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 145
Odpověď v diskusním vlákně

xTomik

Už raději nepiš nic, ztrapnil jsi se tu těmi svými nesmysly už dost.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Janse

ano, pro přátele mazanic a rumunského harampádí ideální volba ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

RE: zůstávám u Skylimku

Tak jaká byla lepší volba za 260 Kč na dvě TV? Bez kupování STB a LNB apod... Skylink chtěl v té době za dvě TV snad 450 Kč a FreeSat myslím 500 Kč. A to nemluvím kolik chtěl za instalaci... Opravdu se platí za kvalitu? Mě to stačilo a stačí, stejně nemám nejnovější TV. Obě plazmy a jedna jen HD ready a druhá FullHD.

janse
Registrace: 10/2014

Rumunské harampádí?

KAON používá i UPC...

janse

janse

A obě připojené přes Scart?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

nové boxy scart nemají vtipálku...
obě připojeny přes HDMI samozřejmě...

janse

To je hezká představa, ale oni ti v rámci dvouletýho závazku negarantujou lautr nic. Snad leda to, že jim budeš sypat kačky.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

To bylo na janse

PoldaS

Je to každého volba, myslím, že pro člověka, který Digi má asi nic řešit nebude a bude rád, když se nabídka rozšíří a nová vázanost mu problém dělat nebude, když byl dosud stejně uvázán ..

Jinak na Facebooku Digi TV oficiálně potvrdila jednání o Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 R^ to člověku alespoň něco řekne a ne ten věčně opakující se freeSAT který si jede stále stejnou písničku dokola a nedostane z nich lautr nic ..

Maxik23
Registrace: 5/2013

POldaS

Přečti si všeobecné podmínky na webu a hlavně pasáž Práva
a povinnosti společnosti DCZ. Jinak stávající uživatelé nepodepisují novou smlouvu ale pouze dodatek s přílohou. Kde je uvedeno rozsah poskytování (počet kanálů) a závazek (24 měs). V případě zániku či nedostupnosti kanálů je možný jeho nahrazení za odpovídající kanál.

co pak nemá Skylink nebo FreeSat taky závazek? 12 měs? a co ti garantují oni nebo co ti slíbí? že budou mít PL? :D

janse

Kdyby mě to nebavilo tak za rok odejdu a zaplatím pokutu za předčasné ukončení 1920 Kč a je to. Pro někoho je to dost ale zase je to méně než to platit ten rok což by bylo 4176 Kč.
Stejně nepředpokládám, že bych odešel... Někdo dá za nový STB to samé...

janse

Nešil, kanály (teda programovou nabídku) ti nikdo nikde garantovat nemůže. To je totální nesmysl.

PoldaS

To neříkám... Jen ti technik k dodatku smlouvy dá seznam kanálů a v tom dodatku je napsáno že mužou být nahrazeny... Ale přeci nenahradí všechny... :D No hlavně že Skylink něco garantuje...

janse

Skylink a Freesat slíbil zákazníků taky že přidá Sport 1 v HD... A mají ho? Ne! :D

janse

Skylink nebo skymlink

Chlapi to je radost číst tuto recenzi.Tady se dohadujete co je lepší do quality obrazu a přitom většina vás má i jiné pozice a tam porovná ty rozdíly. Pořád se přehazuje horký nebo studený brambor.Řekl bych to tak když už musíme platit za televizi ze satelitu tak at je supr obraz včetně programů bez reklam!
Nebo je nekdo z vás osvobozen od poplatků za Dvb-T?Tak platíme 2x takový jsme národ.

zdenička
Registrace: 11/2014

janse jen tak pro zajímavost skylink hned od začátku naznačil že sport1 hd ne zařadí.

satman1
Registrace: 9/2010

Jak se přehazuje studený brambor, Vašku ?

bretah
Registrace: 9/2012

satman

https://www.parabola.cz/zpravicky/23538/skylink-se-zatim-pro-sport1-hd-nerozhodl-pripoji-slovensky-komentar/

a na jejich FB napsal že o zařazení jednají a můžete se těšit... jen že to je před půl rokem :D

janse

@bohus31: Stačí psát srozumitelně pro všechny, to že jsi to napsal nesrozumitelně a očividně to nedokážeš uznat, za to ti nemůžu. Když napíšeš česká platforma, znamená to, že je z česka a ne že má nejvíce CZ programů...

@satman1: já jsem napsal svůj názor. Vím jak je Skylink nenažraný, takže asi tak ;)

@joscer: jestli to tvůj mozek tak pochopil, ...ok. Když jsem to ale nikde tak nenapsal, tak to tak není. Takže opravdu čekat nemusíš, protože se nemám k čemu přiznávat. ;)

@bidlo: víš co si můžeš .... Ale chápu tě,... se Skylinkem to jde hezky dopr.... tak ovečky mají pohotovost. :laughing: :laughing:

xTomik
Registrace: 7/2013

janse a tam píší že ho zařadí ne že se nerozhodli ho zařadit. Ty jsi tvrdil že to slíbili.

satman1

xTomiku a ty svůj názor prezentujes jako pravdu. Až budeš starší pochopíš že všichni jsou stejní. A nenazrani! Není jeden noc a druhý den jak to prezentujes. Na to přijdeš časem.

satman1

janse, např. skylink žádný závazek-úvazek nemá, můžeš si libovolný balíček aktivovat třeba ob měsíc ;) :))) ,no a před dvěma roky jsi k HD plazmě připojoval to rumuský harampádí analogově přes scart, že ano ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

drobecek

závazek na 24 měs používá i SKYLINK tak co tu píšeš...
http://www.skylink.cz/prejdete-ke-skylinku
Zaplatí ti instalaci a jeden STB... Bez závazku to znamená koupit si svůj STB (min 1700 Kč za jeden STB) a nechat si to nainstalovat. (parabola+LNB atd) Zlatej závazek...

Já měl před tím HUMAX IV ten je rumunský? AHA? FAKT? :D Hlavně že je SKYLINK používal a používá pořád! :D

janse

Jasně, nikde jsi to tak nenapsal, ani z tvé reakce na slávistu:

"Ještě větší zdražení čeká pro roční plátce servisního poplatku. Cena vzroste o 87,5 procenta, resp. o 437,- Kč (stará cena: 498,- Kč, nová cena 935,- Kč)." Tady si počti sklerózo ;) ..."

ani písmenkem nevyplývá, že jsi měl na mysli základní CZ+SK balíček.
No co už. Ty jsi schopen zapřít i nos mezi očima.

joscer

xTomik

Ten můj předchozí příspěvek byl pro tebe.

joscer
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 145

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra