![]() |
|
zůstávám u SkylimkuTak jsem dnes rozhodl, že zůstanu u Skylinku, nekonečné čekání na novou Digi tv už mě přestalo bavit a ještě když jsem zjistil, že chtějí k dvouroční smlouvě ještě 2000kč za instalaci tak na to kašlu.Nikdo neví jestli získají další práva na LM a co potom když ne?? Budu si platit kombíka a budu spokojený.Dnes jsem objednal Paňáka 50"tx cs620E tak jsem zvědav jestli jsem udělal chybu nebo jestli je to trefa do černého |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 145 | |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkuje to jedno...Digi = KAON Media = Korea Skylink = GoSat = CHINA :D |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuDigi je fakt bezkonkurenční, třeba F konektor 1 kus za 30 korun, metr lišty za 50, doprava 10 kaček za kilometr, to nemá chybu :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuTo je nad rámec standartní instalace... Za kterou chtějí bohužel 2000 Kč (dual 2500 Kč) dle klasického ceníku...Dřív byla zdarma a ještě 3 měs zdarma pokud si dobře pamatuji. |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkukdyž sem to porovnával tak vím že:Skylink doprava zdarma do 15km a další 7Kč/1km DigiTV doprava zdarma do 50 km a další 10Kč/1km :D |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimku@satman1: stejně jako ty považuješ svůj názor za ten pravdivý. To je snad logické, že každý člověk považuje svůj názor za správný, ne?@joscer: taky to bylo adresováno někomu jinému, ta co se do toho cpeš? Já jsem řešil se slávistou platbu, ty jsi začal mluvit o programové nabídce, tak jsem ti na programovou nabídku odpověděl. nikde jsem ovšem na reakci na tebe nenapsal, že řešíme pouze základní CZ&SK programy. ![]() |
xTomik
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 1 685 |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkujanse@ Skylink dává 10 metrů koaxu, zatímco Digi jenom 7. A u Skylinku navíc dostaneš monoblok pro dvě Astry. V každým případě je ale rozdíl v tom, že u Skylinku ti všechno zůstává, zatímco u Digi to vracíš. Takže když už chceš srovnávat, tak aspoň pořádně :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
xTomikČekal jsem, že něco v tomto stylu sesmolíš. Nezklamal jsi, zapřel jsi nos mezi očima. Tím je to pro mne uzavřené.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
xtomikzrejme nevies ani citat, pretoze som napisal tzv cs platforma ...jednoducho, tvoje popisane nezmysly netreba ani komentovat, pretoze su na![]() ![]() ![]() Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuJanse, Skylink používá Humax 4, máš to nějak pomotaný![]() ![]() Chápu, že když jsi takový šrot, tak jsi nyní z nového u vytržení... ![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkukdyž jsi mělOctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
drobeček ,PoldaSDrobečekNe já jsem psal že jsem před tím měl HUMAX4 a že značku HUMAX používal a používá i SKYLINK... To už zase zakecáváš... Bavil si se o rumunských šrotech... Skylink samozřejmě používal Humax IRHD 5100S apod. DETAIListo... PoldaS Technik má u sebe celé klubo a né přesně 7m kabel a tak ti dá klidně kolik chceš nebo když ti záleží na ceně kabelu můžeš si ho sehnat sám. No ještě aby si vracel STB když si ho od nich kupuješ... Rozdíl je že když ho budeš mít déle jak dva roky a odejte ti budeš si muset koupit nový. já si ho v rámci pronájmu nechám vyměnit... :D |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkuje to tu samej blb*eček... Srandu si dělej z někoho jiného! Hňupe |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkujanse , Humax 5100 je na rozdíl od toho harampádí - vyrobeného pro rumuny-Humax 4 o třídu lepší, je HD, má HDMI výstup a podobně. Nový Kaon je taková jednoúčelová šunka - nechtěl bych ani zadarmo, dík ![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkujanse - ano kupuješ si ho za 1kč, pokud se uvážeš na 2 roky a pak se stane tvým mejetkem![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkua největší sranda je , že za dva roky zaplatíš za pronájem cca 1200 Kč a když okamžitě neprodloužíš, tak ti ten šrot okamžitě seberou![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuDigi TV má jen pronájem! V ceně je servis a výměna kdykoliv. Položka ve faktuře se jmenuje pronájem a servis za 49 Kč. Tak že za rok dám 588 Kč. Za dva přístroje! |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuJeto uz trapne radsi si koupim svoje vsechno a bud si viberu providera a smirim se zjejich podminkami mebo si ho neviberu a prijimam jinak jak spousta jinych zde i ma abcku nac by takove diskuue a rady a co delat pak byli a ne mlet sena a slama porad dokola ses cr a sk ne u bratru rusu a zamorem amiku tak ma smysl se porad bavit atom co je lepsi coje horsi kazdy ma neco stejne to nilomu nedaji za dara.....![]() |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkujen říkám že pronájem je jistota a 600 Kč za dva roky není moc. Lepší jak dávat min. 1700 Kč na STB který má dva roky záruku.Nepotřebuju STB za tisíce. Na co, člověk příjde z práce a kouká na TV dvě hodiny. Obraz jede, EPG jede, už rok nahrává. nic více nepotřebuju ani AStru navíc když tam nejsou kanály co bych chtěl... Pronájem volí lidi i u aut. Operativní leasing. Někoho výjde méně než se starat o svoje auto... Je to tak. |
janse
![]() |
|
warteam83nic jsem nepil a stejně nemůžu přečíst celý tvůj příspěvek.![]() |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuDo školy zjevně nechodil. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuProč měl dřív (rok 2005-2006) jen někdo satelit? Protože Skylink a UPC chtěl za instalaci strašný prachy a za přístroje to samé. Hodně lidí dalo s peněženky 5-8 tis Kč za to že jim to fungovalo... Proč DIGI mělo v tom roce velký úspěch? Protože nabídlo instalaci zdarma, 3 měs zdarma a cena 260 Kč která v té době byla asi třetinová oproti výše zmíněným firmám. Můžete být rádi, že konkurence je a funguje jinak by bylo vše drahé. Tak že i když jsou to podle Vás sd čmáranice ale díky nim máte levnější balíčky. A ještě otázka bylo DIGI TV ziskové? Bylo a vždy i s touto nízkou cenou. Tak že cena odpovídající kvalitě nebo předražená služba? :D |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkujanse@ Servis a výměna kdykoliv, to je akorát zbožný přání a kdo má Digi delší dobu a už výměnu zažil, tak čekačka v řádu dnů, i týdnů není výjimkou. Je to stejný jako teď s tou jejich pochybnou migrací. Dřív se to ovšem dalo akceptovat, protože byli nejlevnější na trhu. Dneska je to stejnej šmejd, ale předraženej.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuJá měl problém s jedním STB a zajel jsem si za technikem a ten mi ho hned vyměnil. Dnes je situace taková že stačí zajet do skladu v Praze nebo Brně a nemusíš čekat na výměnu.Stěžovat si nemůžu, mám je od začátku 2006 a migrace vše v poho. Nová Digi začala 1.10. a migroval jsem 7 dnů poté. Nyní jsem měl akorát problém s vystavenou fakturou, poslal jsem email na reklamace@cz.digi.tv a ráno volala operátorka a vše opraveno. Myslím si že tyto milné informace tu šíří klienti konkurenčních služeb... A ty máš DIGI? |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuPředražený mi nepříjdou... Původně sem přemýšlel o Skylinku MultiHD protože měl tu akci s jedním STB za 1 Kč a závazek na 24 měs. Ale když jsem chtěl ještě jeden STB tak paní operátorka řekla že 1699 Kč za STB a druhou kartu 1188 Kč ročně. No a pak platit 494 Kč. (nebo ročně 5434 Kč)Tak jsem si nechal DIGITV za 547 Kč. Platil jsem tu migraci za 300 Kč. |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuTak jezdit do Prahy nebo Brna, to můžou místní, ale jinak je to nesmysl.Digi jsem měl a už nemám, protože přece jenom analogovej obraz není úplně to pravý co chci. Dneska už sice mají i digitál, ale programová nabídka je i tak pořád chudší, než u konkurence. Samozřejmě to uvádím jako osobní názor, protože sporty nesleduju. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 145 | |
![]() |
|
![]() |