![]() |
|
zůstávám u SkylimkuTak jsem dnes rozhodl, že zůstanu u Skylinku, nekonečné čekání na novou Digi tv už mě přestalo bavit a ještě když jsem zjistil, že chtějí k dvouroční smlouvě ještě 2000kč za instalaci tak na to kašlu.Nikdo neví jestli získají další práva na LM a co potom když ne?? Budu si platit kombíka a budu spokojený.Dnes jsem objednal Paňáka 50"tx cs620E tak jsem zvědav jestli jsem udělal chybu nebo jestli je to trefa do černého |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 145 | |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuAno uvádíš názor na starou digi...Ono je to jedno komu za dva roky DIGI dám 13 128 Kč a u Skylinku by to bylo při měsíční platbě celkem 15 743 Kč (STB navíc á 1699 Kč, druhá karta 1188 Kč + převod na neomezenou kartu 1000 Kč), pokud bych platil ročně tak dohromady to je 14 755 Kč což je pořád víc než u DIGI. A Filmbox Premium dávají jen při roční platbě na rok zdarma. Můj oblíbený kanál. :) |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuJaký kanál ti schází v nové DIGI oproti Skylinku já jsem spokojen. |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimku+1000Kč převod na neomezenou kartu, co je tohle zas za blbost![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuToto mi řekla paní na SKYLINKu...http://www.skylink.cz/cenik-7.html Druhá karta 1 188 Kč (První platba za službu zahrnuje cenu karty NEXT a roční předplatné služby Druhá karta.) Doplatek 1 000 Kč (za převod roční karty na neomezenou) http://www.skylink.cz/prakticke-informace-a-kontakty/dekodovaci-karty#Druh%C3%A1+karta+%28Next%29 jinak ta druhá karta má prý platnost jen ROK... |
janse
![]() |
|
DrobečkuTak co je to blbost? |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuDoplatek 1000 Kč nemá s NEXT kartou nic společného, pořádně si to nastuduj na webu skylinku![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuDruhá karta NEXT? První platba 1 188 Kč za službu zahrnuje cenu karty Skylink NEXT a roční předplatné služby Druhá karta. Operátorka tvrdila aby se platnost změnila na neomezenou je potřeba zaplatit dalších 1 000 Kč. A proč píšou u toho: Po přijetí platby bude vaše roční karta převedena na neomezenou kartu Standard HD M7 Tak že se teda neplatí 1 tis Kč ale každý rok 1188 Kč to je teda byznys... :D |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkuna stránkách...Pokud po uplynutí 12 měsíců zákazník neobnoví službu Druhá karta další platbou, budou na kartě Skylink NEXT automaticky deaktivovány všechny programy včetně neplaceného balíčku GRATIS. tak že za dva roky 2x1188 Kč... ještě dražší než sem psal. :( |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuAno, každý rok 1188Kč...To je lepší kartu v domácnosti nasdílet na dva nebo více přijímačů ![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
janseNo a kolik teda vlastně stála instalace Skylinku v roce 2005-2006? Jsi zřejmě odborník na pomocné vědy historické, že? Tak mě pouč.Já třeba mám satelitní příjem od roku 1997 (tehdy analogová Nokia 1202E) a zdaleka jsem nebyl sám, kdo něco takového u nás měl. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkujanse@ Kanálů u Digi schází dost, počínaje CS Filmem, Kinem CS až po HD všeho druhu. Navíc u Skylinku je možnost si nasdílet kartu a mít svůj vlastní přijímač, takže to je fakt někde jinde než u Digi, kde dostaneš rozporuplnýho Kaona a vymalováno.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuDrobečekNasdílet? To jako vezmeš tu kartu do druhého STB? A pak ji vrátíš? A když ji bude vyžadovat tak zase ji tam budeš muset dát? Mě ta operátorka tvrdila že se musí objednat druhá... Joscer Já to psal 5-7 tis Kč. A ty jsi dal kolik? Dnes si taky Skylink cení instalaci na 7 tis Kč. A když zrušíš smlouvu dřív budeš z té částky doplácet poměrnou částku. Smlouva na 24 měs. PoldaS Ano máš pravdu CS film a Kino CS jsou dobré kanály. |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuJanse, jasně budu pobíhat s jednou kartou po baráku![]() ![]() Nechám ji v jednom přijímači a s druhým popř. dalšími přijímači se bude sdílet po LAN... ![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkujanse neboj digi až zařadí více hd tv tak časem taky zvedne ceny. Neboj dockas se. Teď přidali pár tv a jaká je cena. Neboj dockas se. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
janseNo, mě šlo spíše o to, že v té době (2005-2006) žádný Skylink vůbec nebyl. A ty píšeš o jeho ceně za instalaci.Já jsem začínal (1997) s analogem za necelých 12 tisíc. A to jsem koukal tak na DSF a Eurosport. A sem tam na ARD a ZDF a další FTA z A19,2. Ale chtěl jsem to, tak jsem za to ty peníze dal. Nikdy bych nešel do služby, která mi nutí nějaký přijímač, ale chápu ty, kteří to tak udělají. Je to každého věc. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuJoscerjo tak to byl nějaký Slovak Link nebo tak nějak... Bavíme se o existující firmě... Já to právě beru jako službu a tak nechci mít starosti s ostatním. (výběr a koupě STB) apod. Nekoukám na to tak často. satman1 nebo se zdražovat nemůže když mám závazek. Musel bych souhlasit. A ty si nemyslíže může naopak zdražovat Skylink? Všechno je možné ale nejsme přeci věštci... Ty jsou na TV8 :D Drobeček a to se nasdílí přes křížený kabel? |
janse
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkujanse může ti vpohodě zdražit tak jako teď. Mají v podmínkách že můžou změnit cenu. To není mobilní operátor. To si pleteš. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
janseJenže ani ten Slovak link (a další názvy, které to mělo) tenkrát nebyl operátorem v pravém slova smylsu. K dispozici bylo pár českých programů, pro které zajišťovali distribuci přístupových karet a dala se předplatit Galaxie sport (škoda jí) a myslím, že CS Film. A to bylo vše. Instalační poplatek samozřejmě neměli, protože instalace nezajišťovali. To bylo na každém individuální, co si pořídí. Jo, počátky jsou počátky.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuJanse, stačí nekřížený 1:1![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkusatman1Aspoň nemá DIGI vůči někomu dluh a obstavené účty. Tu pokutu taky budou chtít po zákaznících... Jinak mi zvýšit cenu nemůžou, musí mě 30 dní předem informovat a já musím souhlasit, v případě pokud bych nesouhlasil tak můžu vypovědět smlouvu bez sankci. To je v mých podmínkách. Je jedno jestli se službou rozumí satelit nebo mobil... |
janse
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 145 | |
![]() |
|
![]() |