![]() |
|
Porucha automatického ladění modulu pro FreesatDobrý den, mám televizor Samsung s DVB-2S tunerem a originálním freesat modulem Ci-1.3 a se spárovanou kartou Irdeto. Dnes přestalo fungovat automatické vyhledávání podle rastru Freesat, respektive naladí pouze pár kanálů(25 AXN a nějaké další). Pokud přepnu na manuál, tak naleznu všechny kanály + ostatní kanály z pozice Thor-Intelsat. Je jich asi 700 a třídit ručně se mi to nechce.Má někdo podobný problém? Na infolince mi tvrdili, že je závada na konvertoru?? Do dnešního dne vše fungovalo, jak má. Myslím si, že mají poruchu v rastru programů? Oni ovšem tvrdí, že mají vše v pořádku. Předem děkuji za vaše reakce.anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 223 |
![]() |
|
balsjaahoj pokud máš problém se tříděním programů tak si stáhni samsungchaneleditor a tam to poskládáš za 10 minut a pak dáš na flashku a narveš do tv úplně jednoduchýUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
re:kanon69Díky za info, pokud to nezačne zase fungovat, tak to asi udělám.![]() anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
![]() |
|
RE: Porucha automatického ladění modulu pro Fr...Spíše dotaz,než odpověď - Zdar,Freesat už páruje kartice s modulem Irdeto?Vždy a za všech okolností spoléhej pouze a jenom na sebe.Zrob si svůj setting přes SAMSUNG editor.Freesat není SKYLINK,který optimalizuje svoje neoptimalizovatelné vysílání ,až do optimálního osvojení. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
už to fungujeDnes v podvečer Freesat opravil chybu a už to zase funguje, jak má.![]() anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
![]() |
|
RE: Porucha automatického ladění modulu pro Fr...Prosím tě Balsjo, chtěl bych si do televize koupit také modul pro kartu Freesat, protože mě strašně štve jejich pořadí kanálů a nemožnost s tím nějak hýbat. Když máš svůj modul tak můžeš přehazovat pořadí stanic jak se ti zlíbí nebo také je ČT1HD na pozici 111.Pokud to nejde měnit, tak pro mě nemá význam kupovat modul. Díky. |
algec
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
RE: Porucha automatického ladění modulu pro Fr...Kup si Synaps (stejnej vyrobce) nebo Smita na ten Freesat CAM se vykasli kanaly si poskladas podle sebe na kazdy rozumny telce to jde (Samsung, LG). Usetris 300 a muzes kdykoliv prejit na ShitLink :D.Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
![]() |