![]() |
|
Už to začínáZačátkem září jsem podal Digi výpověď. Písemně mi došlo vyjádření k výpovědi a potvrzeno datum ukončení 30. 9. 2015. Před chvilkou mi přišla od digi faktura na říjen a listopad. Má někdo podobné zážitky? |
sawfile
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 50 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Už to začínáAko teraz to nechapem ide ti telka? Od tej digi? |
tondo6
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: Už to začínáUž jsem jim zařízení poslal zpět.Takže nevím. |
sawfile
![]() |
|
pekneto zaplat podla zmluvy...pretoze sud prehras!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
Už to začínáKlídek já předal servisákovi komplet zařízení za 500kč předal mi protokol, zavolal jsem pro jistotu že je to předané a ejhle za měsíc mi napsali že ještě nemají moje zařízení. Ale vyřešilo se to , prostě tam mají pořád bordel takže radím PŘEDÁVÁCÍ PROTOKOL důkladně uschovat !!!!!!!!!![]() |
computer
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
taktokedysi davno som postupoval computer, avsak po par rokoch sa ozval sudny exekutor so zaplatenim snad 10nasobne vyssej sumy ktoru som mal zaplatit este mesiac po odovzdani sat. kompletu, pretoze zmluva takuto klauzulu vtedy obsahovala. jednoducho p. morariu sud vyhrala a bol som lahsi o par stovak eur...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Už to začínáVaše povinnost vrátit poskytnuté technické zařízeni se liší v závislosti najeho typu, a to následujícím způsobem:. ílD zaíizeni (set-top box Kaon* nebo CA modul vč. smart karty) předejte prosím. do některého z našich slrJadů (osobně nebo poŠtou). V případě nevrácení IfD zařizení po Vás může být požadovana úhrada smluvni pokuty dle čl. l0a2 VOP. . SD zařízení (set_top box Humax nebo Ftryundai vč. smart karty)je možné, dle Vašeho uvráženi, předat do některého z našich sklaclŮ (osobně nebo poštou) nebo odevzdat do sběmého sťediska k ekologické likvidaci, * Sď-top bgx Kaon rozpoznále podle sériovéhoé íslazačínajicihon raky KCIS nebo KI2S,,Sériové číslojeu vedeno na spodní straně boxu, na štítku s čároqým kódem. Adresy skladů: |
sawfile
![]() |
|
RE: Už to začínáJak pravili synci,při výpovědi je nutno postupovat v souladu se smlouvou.Je docela možné,že budeme ještě s nostalgií vzpomínat na "Zlaté Rumuny"![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Už to začínáMěl jsem Humax , ale přesto jsem jim ho poslal. |
sawfile
![]() |
|
dobrepozri zmluvu, hlavne malymi pismenami napisanu...u mna v 2007 tam figurovala klauzula, ze po vypovedi a odovzani sat. kompletu je nutne uhradit za sluzby sat tv, nasledujuci mesiac vysielnia...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Možná to bude ono, ale proč potom mám na faktuře dva měsíce říjen i listopad?![]() |
sawfile
![]() |
|
Už to začínáJak říká computer,důkladně uschovat.Mě přišel dopis od Digi za půl roku,že jestli jim to nevrátím tak všechno zaplatím.Tak jsem jim volal že mám ten předávací protokol od servisáka a oni at jim ho pošlu emailem a bylo to vyřízený.Už se neozvali.Jsou to pěkný ku... |
taipan1
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Už to začínáProč ho skovávat když mám písemně že ho mohu poslat poštou nebo odevzdat ve zběrném dvoře, viz nahoře. |
sawfile
![]() |
|
nepoznama nezaujimaju ma nove zmluvy digi tv. avsak v 2007, to bol na tych co platia v termine splatnosti, regulerny podvod od rumunov...pretoze som musel zaplatit aj za to, co som nepozeral. jednoducho zmluva nepustila a vtedy z tzv nezaplatenych 9eur mesiac po odovzdani kompletu, som po prehratom sude zaplatil niekolko stovak eur po par rokoch...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
pikoskasud som prehral, zaplatil...na moje pobavenie mi prislo v 2014, teda 7rokov po odovzdani kompletu a 5 rokov po prehratom sude a zaplateni, vyzva na uhradu 9eur od vymahacej agentury, ktora prebrala pravne zavazky po digi tv....zabava na pokracovanie.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Už to začínáDávno promlčený, nechal ses normálně o(nevhodné slovo).Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
nech samaju dobre...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Už to začínáNo nekupte to... kdo se váže, musí počítat i s výpalným. Klient měl smůlu... co už fčííííl.![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
par chechtakovradsej zaplatit hned, ako desatnasobok po prehratom sude...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
len dodamtrovy sudneho konania + poplatok sudnemu exekutorovi + snad desatnasobok tzv dlznej fiktivnej sumy sat providerovi = SLUSNA CIASTKA EURRakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Už to začínáto mám radost, že s touto platformou nemám nic dočinění :-))) |
pf09
![]() |
|
RE: Už to začínávsichni na sharika a je klid |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Už to začínáwarteam83: ne všichni jen kradou... ale co už - no... |
pf09
![]() |
|
RE: Už to začínáCo tak neslučitelnost smlouvy s dobrými mravy,případně nedodání služby za ty dva měsíce-tvůj právník byl mizerný!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
angazujemta spyko, ako svojho pravnika, ok?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Nepoznám podrobnosti Tvojho prípadu, len z toho, čo si uviedol:1. premlčacia doba sú 3 roky 2. môže byť taká klauzula v zmluve, ale ak si nevyužíval ich služby, neposkytovali Ti nič, takže nemôžu nárokovať za tú dobu nič. /vlastná skúsenosť, prehratý súd s mojim klientom, kde som aj ja dal takú klauzulu do zmluvy/ 3. asi si si vybral nevhodného právneho zástupcu, lebo takýto spor by šikovný právnik vyhral ľavou zadnou. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |