![]() |
|
Už to začínáZačátkem září jsem podal Digi výpověď. Písemně mi došlo vyjádření k výpovědi a potvrzeno datum ukončení 30. 9. 2015. Před chvilkou mi přišla od digi faktura na říjen a listopad. Má někdo podobné zážitky? |
sawfile
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 50 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
@sawfileach jo, 2 měsíce je výpovědní lhůta, a je to jenom tvůj problém, že jsi zařízení odevzdal dříve, je potřeba číst i ty malé písmenka na smlouvě, takže je vše v naprostém pořádku. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Už to začínáPřesně tak. Je třeba dopodrobna přečíst všeobecné podmínky a hlavně hlídat datumy, pak není problém. Platí to u všech. U mobilních operátorů, plynu, elektriky apod. Komunikovat zásadně písemně, a to doporučeným dopisem s dodejkou. Jinak jsou ty kurvitschky schopné říct, že jim nikdo nevolal, mail nedostali apod. Dřív jsem v tom tápal, ale vlastní zkušenosti s Eonem mě vycvičila tak, že už si s těmahle šmejdama vytíram prdeI a zbožňuju, když mě někdo z rodiny požádá o přechod jinam. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
BretahPodobná zkušenost s velmi známymi dodavateli energií a kabel.operátorem,byl jsem dlužníkem-podání tr.ozn.pro pomluvu,byl klid.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@pf09https://www.parabola.cz/forum/topic-86476/- pro zajimavost reakce na porovnani...![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
to matco už no .-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
matchbox,tak nejak presne si definoval problem sawfile...jednoducho treba zaplatit, pretoze on je len vo vypovednej lehote a to ze nepozera sat vysielanie digi, ked uz vratil sat komplet, je jeho vec. podobne som to mal kedysi s rumunmi a dvakrat do tej istej rieky uz nevstupim. takze petrove pisanie o slabych pravnikoch su nezmysly, pretoze podpisana zmluva nepusti...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
Moje zkušenosts jednou českou sítí,která záměrně měnila adresy sídla.Na adres ve smlouvě jsem doporučeně a s dodejkou poslal výpověď,současně se svědkem také osobně jednateli,což popřel.Pošta na už neplatné adrese ač už nemusela(po 9 měsících)to poslala na novou adresu,on viděl na dodejce starou adr.a odmítl převzít.Nová pošta ale dala razítko na dodejku a to rozhodlo u ČTÚ.Svědek,muž měl unisex jmeno a jednatele protisvědek si to spletl se ženou a bylo doděláno.Zlatá pošta ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
No ještěserioznost té firmy,naposled pčestěhoval sídlo do Sant Diega![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
chybičkapřestěhoval, |
korkoran
![]() |
|
korkoranSan Diego... bože tam musí být ale krásně... |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Už to začínáNeviem ano je to za samostatným modulem a kartou,ale ako to tu tak čítam tak radšej nič od nich nemať.Tie ich podmienky si dobre radšej preštudujem ak by som chcel ich modul z kartou.Podľa toho sa zariadim. sawfile,trošku si ma odradil. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: Už to začínáVýpověď se posílá na adresu sídla společnosti, která je uvedená v OR v den zaslání výpovědi a pak není co řešit.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
po zaslanivypovede, zacina plynut vypovedna lehota. zmluva este ukoncena nieje. ustanovenia zmluvy vo vypovednej lehote, su platne nadalej a zmluva je ukoncena DNOM UPLYNUTIA vypovednej lehoty...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
for matDobre srovnani![]() ![]() |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
bohus31Ja som reagoval na Tvoj príspevok.Vo VOP českej Digi v bode 13.7. je výpovedná doba 1 mesiac. Ináč sawfile-ovi podľa mňa skončila zmluva na základe bodu 13.1.2. VOP - písemnou dohodou obou smluvných stran. Vychádzam z tejto vety: "Písemně mi došlo vyjádření k výpovědi a potvrzeno datum ukončení 30. 9. 2015" Takže treba to reklamovať u Digi a neplatiť nič. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
co je psano,to je dano...nakoniec § je taky klukaty preto, aby sa dal z roznych stran obist. otazka je, ktora zmluvna strana chce prave tie paragrafy obchadzat...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Tak v tom máš úplnu pravdu![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Vraceni parabolyTaky mi od nich prisel tenhle dopis, ale nic se tam nepise o parabole, kterou od nich mam a je jejich majetkem. Nevite, jak nalozit s ni? DikyDVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv
|
vilda016
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
vilda016Aký, ktorý dopis?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Už to začínáTeta dala vypoved prisel ji dopis ze ma vratit ty reciviery a parabolu volala tam a rekla jim ze 60leti duchodci nepolezou na dvouetazni dum na strechu pak ji volali zpet a rekliji ze nic nemuai vracet digi ji vypli a je klid...![]() |
warteam83
![]() |
|
@peterskOd Digi, viz. prispevek od sawfile na prvni strane.Vaše povinnost vrátit poskytnuté technické zařízeni se liší v závislosti najeho typu, a to následujícím způsobem:... O te jejich uzasne parabolicke antene ani slovo v dopise. LNB je moje DVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv
|
vilda016
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: Už to začínáOno kdyby se vtom clovek detalizoval ta zrizeni delal technik kdysi zaplaceno tak at si to zdeji na sve naklady a kcemu jim ty krami budou jeto tak dokose nebo na druhe druzice na fta programy...![]() ![]() |
warteam83
![]() |
|
RE: Už to začínáVěřil bych všemu, ale určitě ne nějakýmu telefonickýmu ujištění, že nic vracet nemusí. Co si ještě pamatuju, tak v dopise od Digi byly 3 varianty, buď na svoje náklady demontovat a vrátit nebo nechat demontovat technikem za úplatu nebo od Digi odkoupit.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Už to začínáJe to tak i jiny to tady psal a prisel mu dopis hledej ve forech mysliz ze kdyz ti v dopise potvrdi ukonceni smlouvy zeby tam nenapsali vratte nam zgarby jinak zaplatteje tolik a tolik ale reknte si kcemu by jim byl vybledlej rezavej hrnec a dva kramasoniky ?? Mozna ze by chteli sledovat uprchliky s merklovou....![]() |
warteam83
![]() |
|
RE: Už to začínáVer never teta ma klid byla unich pres 5let slouva ukoncena karty neaktivni ... |
warteam83
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |