Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Odbornící na Infolince Freesatu aneb pobavte se

Dobrý večer, dnes mě volala slečna ze společnosti Freesat a nabízela dvě karty za 240 korun měsíčně a 90 programů. Co mne dorazilo, byla její hláška, že když tedy mám satelitní zařízení, nemusím nic dělat jen vložím karty a naladím. Když jsem jí řekl, že mám Skylink,padla otázka jaký mám signál. Prý si lidi stěžují, že u Skylinku je signál špatný a často obraz kostičkuje a podobné. U Freesatu bych prý měl signál bezchybný za každého počasí a špičkovou kvalitu obrazu a zvuku. Nejenže netušila nic o tom ze které družice vysílá Skylink a kde Freesat , ale tvrdit , že Skylink má nekvalitní signál je nehorázné. Když jsem jí řekl, že bych musel přetáčet parabolu a měnit nastavení, skoro se mne zeptala proč, že to není třeba. No a obligátní otázka , kde vzala mé číslo... prý jsem jeden ze šťastných, kteří mohou získat tuto výhodnou nabídku. Opravdu pokud takový lidé sedí na lince Freesatu tak si o nich myslím své.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Odbornící na Infolince Freesatu aneb pobav...

Až na to přetočení nic nezvorala, jen tebe to nějak překvapilo..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tak tvrdit, že Skylink má nekvalitní signál? To snad nemyslí vážně ne?

PC1

Třeba bys na ni změnil názor, kdyby ti jedno cislo poskytla...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Nevím byla příjemnější než ta před měsícem od Nové Digi Tv , která mě pomalu nadala co jí nechám mluvit, když nemám zájem.

PC1

To PC1

Ono je to s tím signálem relativní. Lidé si na signál Skylinku opravdu hodně stěžují, protože mají z minulosti 60cm paraboly, které už dnes nestačí na použitou modulaci 8PSK. Takže, zatím co Skylink vyžaduje minimální průměr paraboly 80cm, FreSatu stále stačí jen 60. Z tohoto pohledu je signál FreSatu opravdu kvalitnější.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

To vypadá na rum, kontušovka, čert, jeřabinka, ořechovka, višňovka a vanilková! :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Tak to jsem netušil ,ale když vidím jak si to někdo nainstaluje sám nekvalitně a pak se diví no nevím...

PC1

Mám 60 cm parabolu a příjem mám bez problémů. Asi to bude nedostatečně nastavené parabole...

Hurikán1
Registrace: 2/2015

Ona tam sedi preto lebo ma 4-ky :))) :))) :)))

jukon
Registrace: 12/2007

Vidím,že si někteří ještě stále pokecají po telefonu o ničem a ještě se tomu diví a zaplácávají Forum blbostma.......

Pánové,proč ty telefony zvedáte...? Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

tak ona mluvila já poslouchal.... nedával bych tot u, ale zarazila mě její informovanost

PC1

tak jak u jiných poskytovatelů čehokoliv,naučený bláboly nazpaměť,samozřejmě za přivedení jakéhokoliv novýho zákazníka má ta ze 4kama prémie,když se jí to nepodaří,tak holt z infolinky do supermárketu vytírat... ;) no a kde berou čísla,třeba z databáze skylinku,kde to zas nějakej"ochotnej" pepa prodá za úplatu,je to běžná praxe!!!

jansmrz
Registrace: 3/2015

Dytˇ si jí odpovídal na otázky,tak netvrdˇ,že jsi "jenom" poslouchal......a ptát se,kde vzala tvoje číslo...to je stupidita největšího kalibru....části databáze se normálně mezi firmami a operátory normálně "prodávají"....na to jsi ještě nepřišel za posledních patnáct let rozmachu mobilní komunikace u nás?Ale je pravda,že mi nevolají ani od Digi,ani od Freesatu,ani od Skajlinku.Jsem prostě vyjímka.... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Tak pardon, že jsem to sem napsal...už se to nestane.... :))

PC1

já si rád pokecám proč by ne,když na druhé straně je nějaká prsata blodynka :laughing:

pussycat
Registrace: 8/2009

A čo mala povedať? Vlastne nie sme lepší než Skylink, nechajte si to, je to pre vás jednoduchšie takto, ja si len urobím ciarocku a hotovo?

Eduardi
Registrace: 7/2015

Hlavně Freesat nevolá.

bretah
Registrace: 9/2012

RE: Odbornící na Infolince

mně jedna taková ukecala tak očekávám poštou dodávku dvou karet.

jona

to tě chtěla

natáhnout,mě nabízela 329+29+29 za tři přijímače a tři karty a 1200kč na montáž dotace,parabola a LNB jako dárek zadarmo R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

jansmrz

aj si uvedomujes co pises, alebo placas co ta napadne ?

... nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Operátorka free sa..tu

Dle různých informací koluje že všechny stanice na free jsou od poskytovatele skylink,tak jaké rozdíly v kvalitě obrazu.
Skylink-tv bez závazků,Freesat-už z názvu měla byt v zákl.zadarmo,kdo chce víc ať si doplatí. Tak jak to mělo hodně lidí ze začátku u free-samoučící karty.Na trhy šlo pořídit. Nyní se zajímám o Antiksat. A operátorkám nic nevyčítám mockrát ani prodavač v prodejně sat techniky nevěděl na co že se ptám.

zdenička
Registrace: 11/2014

Název freesat rozhodně nemusí znamenat, že je cosi zadarmo, to není provider z KLDR, kde už jsou v komunismu. A ten Skylink taky není úplně bez závazku, protože díky výhodnosti předplacení balíčků na rok dopředu seš na tom závazku prakticky taky. Antiksat v ČR snad ani nepodniká.

PoldaS

@PC1: To je ale pravda, že TP déry, na kterých je Freesat mají lepší příjmové podmínky než ty, na kterých je Skylink. Mám i freesat i skylink a když jde bouřka, tak hned vypadnou HDčka od skylinku, ale na freesatu se můžu ještě dívat dál. A parabola je seřízena dobře. Takže v tomto ti ta slečna opravdu nelhala. Ta blbost ohledně nenutnosti o přetočení paraboly je už věc druhá...

@PoldaS: Souhlas R^

xTomik
Registrace: 7/2013

PoldaS

Tím předplaceným balíčkem jsi vázán de facto. Být vázán de iure je nĕco jiného. Bohus31 by Ti vysvětlil ten malinký rozdíl...

rs505
Registrace: 11/2009

U freesatu to můžeš klidně vypovědět, takže oproti Skylinku s ročním předplatným seš na tom ještě líp.

PoldaS
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra