Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Odbornící na Infolince Freesatu aneb pobavte se

Dobrý večer, dnes mě volala slečna ze společnosti Freesat a nabízela dvě karty za 240 korun měsíčně a 90 programů. Co mne dorazilo, byla její hláška, že když tedy mám satelitní zařízení, nemusím nic dělat jen vložím karty a naladím. Když jsem jí řekl, že mám Skylink,padla otázka jaký mám signál. Prý si lidi stěžují, že u Skylinku je signál špatný a často obraz kostičkuje a podobné. U Freesatu bych prý měl signál bezchybný za každého počasí a špičkovou kvalitu obrazu a zvuku. Nejenže netušila nic o tom ze které družice vysílá Skylink a kde Freesat , ale tvrdit , že Skylink má nekvalitní signál je nehorázné. Když jsem jí řekl, že bych musel přetáčet parabolu a měnit nastavení, skoro se mne zeptala proč, že to není třeba. No a obligátní otázka , kde vzala mé číslo... prý jsem jeden ze šťastných, kteří mohou získat tuto výhodnou nabídku. Opravdu pokud takový lidé sedí na lince Freesatu tak si o nich myslím své.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

PoldaS

ty fijóne že ses díval v nedělu na Švejka :laughing: :)))

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014

RE: Odbornící na Infolince Freesatu aneb pobav...

Jo, běžel někde na CS Filmu. Ale toto znají snad všichni :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Bolo to určite zo zákazníckej linky Freesatu? Ja mám skúsenosť že večne otravujú díleri. Z Freesatu mi nikdy nevolali, len vtedy keď som vyplnil formulár na ich stránke.

Thrall
Registrace: 1/2015

To je to, o čem mluvím. Freesat aktivně nic nenabízí ani nevolá.

bretah
Registrace: 9/2012

Talíř 60

Já mám čtverec 46 cm a chytám na to celej skylink
a u Tomika záleží odkud pravidelně u něj prší,u mě vadil déšť než jsem nahrál poslední soft,asi to bude kvalitou TV(Sharp) :))) :))) :laughing:
zatáhnu nerez drátem a jede A19,2,13°,0,8 (pro metop)

korkoran
Registrace: 10/2006

Souhlas hoši. Operátoři z call center se většinou představují jako freesat, i když ve skutečnosti vůbec nejsou.

PoldaS: tak tak R^ u Skylinku by se akorát vysmáli do ksichtu, kdyby někdo chtěl "podat výpověď".

xTomik
Registrace: 7/2013

reklamní masáž

Volal mi O2,že dali posilnění na dráty a že mi půjde 20 nebo 16 nebo 8 mega int.přitom to namontovali na 8 km zvonkového drátu z digi ústředny.Pak z něj vylezlo,že to jede jen do 250 metrů od posilovače a tedy u mě 00-(320 metrů)Už by mě nechal podepisovat smouvu atd a ten cirkus potom.už jsem to zažil před 11 lety s kyslíkem.Tenkrát jsem nepřevzal modem,on se stratil a chtěli ho půl roku po mě,až někde našli návrat v kamerovém záběru a ůdajně ho někdo ukradl. Rv :8) Rv

korkoran

korkoran

Tady si nevybereš, to jednání je všude stejné... P.S. Prosím Tĕ, kdo se to v MO naposledy vraždil? Tipoval bych to na Wagnera?

rs505
Registrace: 11/2009

rs 505

nevím co je MO,nějak mi nezapaluje :(( :((

korkoran

korko

Magické Oko R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Petře

Ten serial neznám,nekoukám na seriály :((( :(((

korkoran

já taky ne

R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

korkoran

Metropolitní opera. Jak jsi psal, že se povraždili,tak jdeš spát. Já to nechytám, ale jsem zvĕdavý. Tipoval bych to na "Soumrak bohů"...

rs505

rs505

metop.Byl to Othelo,na wikině najdeš zkrácené libreto -několik vražd ze závisti a žárlivosti,nejnižších lidských pudů.31.10 pokračuje :sly: :fuming: :crying:

korkoran

korkoran

Dík za odpovĕď. Jago je též můj oblíbený hrdina, hned za Pavkou Korčaginem... Bohužel metop je pro mne nedostupný. Přeji Ti hezký den!

rs505

rs505

mě to chodilo i s 33 technisat na parapetu okna,jen mít okno na j- jz.Dnes na tom samém místě se 46 techsatu,a na motoru na chalupě mám noname 85.Akorát to naladíš jen v den přenosu cca 2,5 hodiny předem,jen tak se fr.uloží i pro příště.Uložíš si i čt 24,uděláš si čárku na parapetu a uklidíš,příště posadíš ,najedeš čt 24 a koukáš R^ R^

korkoran

korkoran

Ještě jednou díky!!!

rs505
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra