![]() |
|
Zaplatit jde, předplatit neK tomu, abych dobil kredit heslo netřeba, k předplacení služeb ano. Heslo nemusí být platné a tak na mailu máme ověření, vše OK až po nastavení nového hesla, prý zkuste to později. Tahle společnost je zlo, za podporu vybírá peníze, zákaznická linka nefunguje po 20 večerní a web je zloděj.![]() ![]() VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
tkanUž tu bolo spomenuté, prečo platíš najprv do kreditu, dá sa to aj napriamo.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
tiezby ma zaujimalo peter, co vedie klientov nasypat prachy najprv do kreditu a potom objednat pay-tv?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohus31Veď nechápem to ani ja, ale niekto to tu isto vysvetlí.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Zaplatit jde, předplatit neÁááá tak už jsem v obraze proč mě to v telefonu vyhodilo při ověření a zadávání hesla, v počítači je odpověď vidět, "Zadaný email je uveden u více uživatelských účtů, kontaktujte bla bla bla". Výborně zákaznická zóna jak řemen, že jsem nejprve dobil kredit a pak lezl pro balíček byla moje chyba, ale nikdy jsem to neřešil jak správně postupovat, prostě jsem si dobil a kliknul na balíček, jo holt budu muset asi odejít nebo navštěvovat Zákaznickou link Skylinku častěji a objevovat jejich inovace.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |