![]() |
|
Satelitní televize Skylink má zmrazené účtySatelitní televize Skylink má zmrazenéúčty. Nezaplatila pokutu 9,5 milionu tak a jeto, ještě, že jsem včera objednal freesat. ![]() |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
![]() |
|
bohusi31zřejmě jsme vyjimky.U mě to bude tím,že jsem namíchaná evropa.Moje žena ještě kousek asie![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Satelitní televize Skylink má zmrazené účt...bohus31Podle České televize, českých komerčních TV a také podle zahraničních TV lokaliziovaných do češtiny se opravdu nikdo česky nenaučí, protože ta čeština co tam je má až na malé výjimky do pravé češtiny opravdu daleko! V pravé češtině se nejvíce mluví jen na východě České republiky na Moravě a ve Slezsku a tam vlastně nežijí Češi. Česká republika by potřebovala jazykový zákon na používání spisovné češtiny jak sůl a to zejména u pořadů pro děti a mládež. Nejvíc smešné je když mluví Slovák v hnusné české češtině z Čech a to ještě kolikrát se slovenským přízvukem. Učit si česky podle českých stanic je největší chyba. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
RE: Satelitní televize Skylink má zmrazené účt...bohus31Jinak u slovenštiny mě delší dobu trvá než ji zaregistruji ale ta hnusná čeština z Čech mě vždy a okamžitě začne trhat uši!!! Vůbec nejhorší je poslouchat Pražáky a to je hned i migréna! |
risposta
![]() |
|
RE: Satelitní televize Skylink má zmrazené účt...To bys byl pořád mimo zákon, ty trumbero! |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Satelitní televize Skylink má zmrazené účt...bretahA Češi úplně, ty by následně nesměli ani vstoupit do TV a promluvit tam! Vždyť Češi neumí snad ani vyslovit okno místo vokno, orel míst vorel, je to pěkné auto místo je to pěkný auto a podobně. Češi nemají za základní škole výuku spisovného českého jazyka??? Nevím proč má celá Česká republika ustavičně poslouchat tuto hrůzu. |
risposta
![]() |
|
rispostaMáš smůlu, protože já nejsem bohudík Čech a nikdy jsem jím nebyl!!!Jinak vidím, že už jsi se vyřádil a je Ti možná lépe? Tak čo si vlastne zač? asi si sa vyskytol ![]() |
figmar
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: Satelitní televize Skylink má zmrazené účt...Nech si to vod nějakýho školáka vopravit. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Satelitní televize Skylink má zmrazené účt...Ale no tak, bretah! Zase bude mít migrénu... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
no jo,alegde bude ruská sabáka žrát,když skylink pojde? ?![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoranRus si vždycky nějakou dojnou krávu najde, neboj![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Satelitní televize Skylink má zmrazené účt...Ok tak jste si poměřili pindoury a už by stačilo ne?![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Satelitní televize Skylink má zmrazené účt...To se mě vždy líbí , každý má plnou hubu keců ....ale když k něčemu dojde stáhne ocas mezi půlky a zaplatí v klidu sepro![]() Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
Karlos1platím serpo na 3 karty a fachčím úplne inde![]() |
figmar
![]() |
|
figmarAle platíš.To byla podstata věci, kterou napsal Karlos1 a jestli jedeš na Rusáky či někoho jiného, to už je druhá věc.![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
lachtanSvatá pravda velebnosti![]() |
figmar
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
![]() |
|
![]() |