Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat digit isio STC+ HD +4K+ultra HD

Zravím,věděl by někdo zda se bude tento Receiver prodávat v Česku,vNěmecku jde do prodeje v listopadu 2015,ďík Luboš

bonicek
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat digit isio STC+ HD +4K+ultra HD

Kup si ho v Německu, podpora v ČR stejně stojí za prd.

zzz
Registrace: 1/2006

Můžeš si ho koupit v německém Amazonu. Dostaneš k tomu kartu HD+ na šest měsíců zdarma. Zatím ještě není v prodeji, až za několik týdnů.

toothpick
Registrace: 11/2014

Hoši nevíte o čem píšete : BACHA - Sat-recevier pro BD - NSR má jiný "" SW "" , než pro ostatní EVROPU ! ! ! :scared: . Tam ve předvobě tzv. " SFI " a dál v menu , ... atd. dle stroje, nesnažež DB TV stanice, mám testováno - nekupovat ! ! Kdo nezkusil - neví . :mad: R^ :mad:

CES
Registrace: 4/2007

To je právě ta největší výhoda. Především ty mezinárodní verze mají slabou podporu od Technisatu. Nevycházejí na ně aktualizace.

toothpick

Doplnění .

Jsem chlapi zapoměl dál popsat : inicializace CA modulu - CI+ , se udělá jen v zákl. instál. menu, po restartu. Je to jinak - viz v označení HD+ !! !!. A dál dle "SFI" ve FAV skupinách 1,2,3, ... nesmažete BD TV stance a nepřemístíte na zvolané pozice. To zkušenosti. Kdo to má jinak, tak ať nás zde poučí. R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

Já myslím, že je úžasné, že už ho máš doma. Protože se zatím neprodává. Co Čech všechno nesežene. :))

toothpick

Vezměme si jao příklad DIGIT ISIO S. Podpora pro verzi international skončila 3.6.2013 a poslední verze je 2.52. Podpora pro německou verzi skončila 27.2.2014 a poslední verze je 2.57.

toothpick

@@CES

teda netuším čo to tu píšeš.
1/ STC+ 4kUHD nie je ešte v predaji tak neviem odkiaľ máš informácie o nemeckom alebo inom softe
2/ súhlasím byť opatrný. Problém je v niečom inom. UHD a DVB-T2 používajú MPEG4 alebo H265 - je vraj rôzny formát už medzi vysielaním v AT a v DE !!! Sám sa tomuto nevenujem, pretože všetko je ešte v štádiu pokusov. Toto je info z DE for, nevedno či STC+ má implementované všetky kombinácie (predpokladalo by sa, keďže určite bude záujem o DE aj AT trh) ale nemusí byť.

3/ a teraz k Technicorderu STC. Samozrejme ho mám kúpený v nemecku, pretože tam stojí 315EUR a nemienim podporovať niekoho za 12 českých kilo keď pre mňa nikdy nič neurobil.
soft nemá žiadne "nemecké" ani iné vymoženosti. Má 15 FAV skupín, ktoré môžeš zostavovať ako chceš. SFI funguje tak, že pre nemecké programy ho naťahuje z SFI-technisatu (web alebo sat) a pre zvyšné aj nemecké programy klasicky zo SAT-u.
Ak to nevieš zvládnuť, kľudne daj dotaz poradím ti. Max spokojnosť, používal som DVB-S, DVB-C a DVB-T z kábla kým som ho neodhlásil. Všetko fičalo bez problémov, 4 tunery v základe, 4 HD nahrávky súčasne na interný aj USB disk, všetky možné formáty HDD. Nahrávky dekodované ale funguje dobre aj dodatočné dekodovanie ak máš len jednu kartu.

Nový soft umožňuje pri zvolení prvého naladenie podľa voľby krajiny CZ/SK získať fastscan alebo pri DE ISIPRO, taktiež sa mení defaultné nastavenie DiseqC a predladené programy a weby.
Používam ako krajinu DE aby ma neotravovali fastscanové nezmysly ale mám naladenie programov podľa seba. Tento prijímač za tie peniaze dokáže veľmi veľa, vo svojej triede nemá konkurenciu.
Po problémoch s ISIO S1 zase raz normálna kvalita.

Dagy2
Registrace: 11/2010

ešte k @CES

môže mať pravdu ak hovoríme o HD+
HD+ má totiž u HDplusready ešte väčšie nezmysly než skajlinkredy. Takže CES nám tu zrejme zvestoval obmedzenia z prijímača ISIO S, ktorý mal HD+ čítačku. Rovnako to môže byť u STC+ s HD+ čítačkou. HD+ samozrejme má zákaz pretáčania vpred, obmedzený počet prehratí alebo počet dní po ktorý je záznam použiteľný a podobne.
TechniSat DIGIT STC+ má implementované zrejme všetky "merkmale" od platformy HD+.
S predvoľbami je to zrejme podobne, pretože u skajlinkredy sú tiež do 4000 obsadené.

Takže buď vyskúšať - výhoda nemeckých obchodov je vrátenie do 14 dní na náklady obchodu - alebo vybrať STC UHD bez implementácie HD+ čítačky.

Dagy2

a ešte raz k CES

ak by bol problém s FAV skupinami vôbec nevadí. U STC sú totiž predvoľby urobené (neviem ako to bolo u ISIO S/S1) inak než u HDS2.
U STC je 15 FAV skupín a prijímač sa zapína vždy na tú FAV skupinu ktorú používaš. Takže ma nezaujíma, čo je v FAV1÷3.
mám takto nastavené napr. FAV1-základ skylink, FAV2-multi balík, FAV3-kombi+HBO a podľa toho čo aktuálne predplácam tak ten FAV zoznam používam aby som nemal zakodované programy v zozname.

Dagy2

Ono jako, co si budeme povídat. Pokud příde nějaký 4K kanál, tak to bude z Německa. Určitě né na Skylinku. To jsou experti akorát na technické testy. Takže já bych to HD+ zase tak nezatracoval.

toothpick

Dagy2

Velké díky za informace. Moc jsi mi pomohl při rozhodování, v minulosti i právĕ teď. Přeji Ti hezký den!

rs505
Registrace: 11/2009

rs505

čo, vybral si Amiko? :)))

Dagy2

Dagy2

To snad není možné, jak jsi to uhodl? Ty bys mohl jít z fleku vĕštit, taková Tv8 by Tĕ vyvážila zlatem...

rs505
Registrace: 11/2009

Zdravím,je lepší tento receiver koupit s ťím +,a nebo to neňí nutné,v čem je rozďím jestli má +,či nemá,a prosím jestli má někdo zkušenost s přístrojem koupený v Německu,dá se v něm navolit čeština,dík Luboš

bonicek

Včem je rozdíl když je tento přijímač s +,a nebo když + nemá ,dík.

bonicek

Včem je rozdíl když je tento přijímač s +,a nebo když + nemá ,dík.

bonicek

toothpick

Pokud někdo začne masivně šlapat do 4K, tak to bude Sky UK, která na příští rok oznámila spuštění hned několika kanálů v nativním 4K, kromně obligátního sportu se bude jednat i o filmy a zábavu pro masy obecně. Až potom podle mě dojde řada na východní sestřičku v Německu.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Zdravím tak jsem si dnes toho mazlíka koupil v Německu,zaťímto začínám instalovat tak se uviďí jak moc je dobrej.

bonicek

Prosím věděl by někdo v čem je chyba chyba,mám originál Modul TechniSat TechniCrypt Irdeto + kartu Skylink.a u všech Českých programů v HD mě to píše vložte kartu a obraz hodně kostičkuje,jinak všechny zahraňičňí Hd programy hrají super,a hrají i České programy vysílané v SD,ďík Luboš

bonicek

bonicek s tim + je to tak,ze mas ctecku karet s kodovanim Conax například pro karty MTV a Nagravision, který je pro karty HD+ v Nemecku. Bez + je ctecka karet pouze v kodovacim systemu Conax.

HYPER

(PRO HYPER)můžeš prosím poraďit co pro to můžu udělat aby mě hrály České programy v HD přes Skylink,ďík.

bonicek

Predpokladem je spravne nastaveni diseqc prepinace pokud používáš monoblock nebo samostatny LNB konvertory s diseqc prepinacem pro prijem dvou a vice druzic. To se provádí v menu - nastaveni - konfigurace anteny. Predpokladam ze to mas ok a mas signal na Astra 23.5E a mas uz nektery programy SD nebo HD při prvotnim nastaveni prijimace pokud si zvolil Cesky a Ceska republika atd. Nic konkretniho nevim od tebe zda ti uz jdou nejaky programy od Skylinku. Pokud potrebujes doladit programy tak musíš do menu vyhledavani kanalu a na treti radek Transpondery a pak musíš mit v prvním radku Astra 23.5E a pak zadas do jednotlivých radku kmitočet, polarizaci, SR rychlost a normu DVB-S nebo DVB-S2 a proladis TP A pak v tabulce potvrdíš automaticke pripojeni a pak na zpet a jedes znovu další TP a postup opakuješ. Pak uz menu a uprava seznamu kanalu TV a tridis zlutym tlačítkem a sipkou dolu nebo nahoru a ok pro ulozeni na potrebne pozici po presunu. Pro moznost odstranit musíš zvolit modre tlacitko a vyberes odstranit a ok a v zlutem obdekniku bude odstranit a na který program najedes a zmacknes zlute tl. odstranit tak program v pravem sloupci zmizi. Po uprave programu das exit a seznam se kompletne ulozi.

HYPER

(Hyper)Moc ďíky za obáhlou pomoc a radu,ale bohužel to bylo úpně něco jiného,a už tomám dnešním dnem v še v super provozu,jelikož jsem vlastňil receiver Technisat HD S2soriginám modulem Cryptoworks a kartu Skylink od Technisatu,a vše hrálo,ale receiver začal zlobit ,tak jsem vymeňil receiver za nový Technisat Digit Isio STC+ Ultra Hd 4K,a ten nechtěl s ťím starým
Cryptowork spolupracovat,protože všechny ostatní programy hráli bez problému,nehráli jenom všechny programy v HD přes Skylink,a rak jsem nakonec zjisťil že se musí koupit nový modul který podporuje systém CI+,COŽ TEN STARÝ MODUL NEPODPOROVAL,TAK ŽE JSEM HO DNES KOUPIL A VŠE JE VYŘEŠENO,receiver šlape,obraz a zvuk je brilantňí a já jsem konečně spokojený,ale dalo mě to zabrat,přeji hezký večer,Luboš

bonicek

Aha, tak ja mel za to, ze ti to nenaladilo HD programy od Skylinku. :))) Lubosi, na ty verzi STC bez + si myslim, ze by ten modul Cryptoworks pokud byl od Technisatu mel jit normalne. Tam je myslim podpora CI a CI+. Taky zalezi jaka to byla verze Cam modulu CRW a zda zvladal vyssi kapacitu TP nad 60 Mb/s. Hlavne ze si to vyresil a uz ti to jde. Prijemny pokoukani a zabavu ti preju.

HYPER
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra