Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Novasport2

Satelitny operatory sa Novysport2 akosi boja.Nikdo ju zatial nezaradil do ponuky.Pritom ta ponuka je celkom kvalitna.

viki2
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Novasport2

viki2, to mas pravdu. Jednim z duvodu proc tomu tak je jsou podmínky za poskytnuti programu a cena která se muze promitnout do ceny za pay balicky. K tomu se muze samozrejme pridat problém s volnosti kapacity pro zarazeni tohoto programu. Uvidíme jak to dopadne. U Skylinku nevim nevim. Tam je ted problém ohledne programu Nova v zakladu za HD verze, který není doposavad zatím vyresen. Mozna po novem roce by se mohl program Nova sport 2 objevit u nekterych sat operatoru. Zalezi jek se k tomu obe strany postavi a jake vyjednají podmínky, aby to bylo vyhodne pro oba.

HYPER
Registrace: 11/2010

Pokud je Nova Sport 2 atraktivní, tak O2 Sport prostě musíte mít. :))

toothpick
Registrace: 11/2014

vorti, byl u me od O2 ohledne internetu a hned mi cpal k tomu tu jeji zvonkodrat telku. :))) Ja jsem to ale nevzal. Mam Skylink a to mi staci. Moc tumu neverim, ze se to zlepsi s datovym tokem po vymene modemu, ktery zvlada i VDSL. I po zlepseni trasy k ustredne a zarizeni to mam porad stejne na ADSL 7/05. Kdyby to bylo lepsi, tak bych tam videl aspoň naznak na 10 az 12 pripadne 16 Mb/s. Jsem od ustredny asi kilometr. Kazdopadne vyzkoušet to muzu s tim novejsim modemem. Uvidim ještě. Rozhoduju se spis k vypovedi služby.

HYPER
Registrace: 11/2010

Za zkoušku to stojí. Protože tam pochopitelně Nova Sport 2 je, dokonce v HD kvalitě.

toothpick
Registrace: 11/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra