![]() |
|
výpověď-freeSAT ČRUž zákazníka při podání výpověďi moc nepřemlouvají, aby u nich zůstal. Asi mají dost zákazníků? |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: výpověď-freeSAT ČRProč by měli někoho přemlouvat? Když si někdo myslí, že jinde dostane lepší nabídku, tak ať klidně odejde. Stejně časem pozná, že je to všude stejné, ne-li jinde horší. Holt na české vyčůránky, kteří dávají všude výpovědi a myslí si, jak jim budou poskytovatelé padat k nohám, platí jenom toto![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: výpověď-freeSAT ČRběž dělat do cukrárny,když se ti to nelíbí-klasická věta od zaměstnavatele....![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: výpověď-freeSAT ČRTaké jsem skončil u FreeSatu a s operátorem se slušné pobavil.Mo-hl mi nabídnout maximální slevu za plusko s Hd za 289 Kč.Po novém ceníku to prý více nejde.Změna je život. 2x Azbox HD Elite,motor Sg 2100A,parebola Al 85+ Gibertiny 125
|
hell01
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: výpověď-freeSAT ČRJo to znám, to jsou putovní klienti. Chvíli tam, pak šup jinam a furt cosi zkoušet a handlovat o ceně a nakonec je stejně oškubou všude jak slepici na polívku :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: výpověď-freeSAT ČRSouvisí to, tak nebudu zakládat nové téma....Když někomu příští měsíc končí smlouva na starý Freesat za 199, a chce to prodloužit dále, ale už na nový tarif Freesat medium HD,+ 2.karta navíc zdarma, tak musí dát výpověď a uzavřít smlouvu novou, nebo jde přejít na nový tarif s druhou kartou navíc, bez výpovědi? ![]() 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
palermo67už jsem to psal několikrát,klikni na volejte z5,napiš svoje číslo a za 2s to zvoní,tam se dozvíš vše potřebné![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
![]() |