Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výpadky u Markízy (Skylink)

Posledný cca mesiac pozorujem na MarkízeHD výpadky obrazu, hlavne cez hlavné správy po devätnástej hodine, potvrdili mi to dnes aj dvaja kamoši, každý máme iný prijímač a výpadky sú za rôznych poveternostných podmienok, takže výpadky kvôli nastaveniu paraboli by som vylúčil. Proste sa na chvíľku (sekunda či dve) objaví čierna obrazovka, ale zvuk ide ďalej bez prerušenia. Máte niekto podobný problém? ? ?

daali
Registrace: 2/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

už jsi vyloučil

chybu doma a u kámošů,ať ti kdokoliv napíše cokoliv,nic to neřeší R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Výpadky u Markízy (Skylink)

Ale hlavně že si se opět úplně off topic vyzvracel a vysmajlíkoval..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

daali

Máš pravdu a rovnako sa to prejavuje aj na novej sat frekv.na volnej telke. V piatok som to oznamoval na Towerhome,a.s. a aj na skylink. Rv

Robix2
Registrace: 9/2006

Ten pacient mě tak vytočil, že jsem zapomněl odpovědět. Nahrávám od začátku Superstar (a teď zpětně shlížím bez reklam) a žádné takové výpadky nemám :-/

Tomik535

Ako píšem, pozorujem to hlavne počas hlavných správ po devätnástej hodine, dnes mi to urobilo dva krát niekde v čase okolo 19:50 - 20:05

daali

ok tak to je možné, že to bylo na vysílací straně. Příště tedy dám nahrát i zprávy nebo co tam v tuto dobu je a pak kouknu.

Tomik535

dobrý nápad

R^ :laughing: R^

pierrepetr

daali

vypadava asi mesiac ...presne ako pises ...skusaju naky kravoviny :-/

matino300
Registrace: 5/2012

25.10.2015, 23:26.10

R^ :laughing: R^

pierrepetr

musím potvrdiť. sú tam výpadky.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Tak vidím, že nie som sám, tak sa idem angažovať a otravovať Skylink, nech je sranda ;)

daali

Ja tieto výpadky obrazu na cca 2s pozorujem v poslednom týždni dosť často večer po 20. hodine. Ani som si neuvedomil že to je iba na Markíze, mám nový SAT prijímač, už som si myslel že blbne on.

jaro77
Registrace: 6/2006

třeba pes "šarik",je nestabilní...proto ty výpadky.... :))

jansmrz
Registrace: 3/2015

Tie výpadky tam sú každý večer medzi cca 19-21 hod. žiadny šarik.

jurko
Registrace: 7/2008

Raz vypadne cely skylink :laughing:

satman5455
Registrace: 5/2013

Krátkodobé výpadky cez zprávy registrujem aj ja, v inom časovom termíne neviem posúdiť,lebo moc markízu okrem zpáv nesledujem.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

vypadky na markize su ... cam modul v tv ...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Potvrdzujem. Cez víkend také jemné rozpadávanie obrazu na sekundu-dva a potom zase dlho nič. Postrehol som to v sobotu večer (cca 21.00 - 23:00).

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

RE: výpadky u Markízy

Také musím potvrdit výpadky, pozoruji to již nějakou dobu....

erkis
Registrace: 10/2008

Výpadky u Markízy a inde

Dobrý deň, tiež sme pozorovali tieto výpadky, je to aj u iných programov, napr. v nedľu to bolo ráno STV SD a to isté aj na HD
frekvencii u skylinku, v sobotu vecer to robilo na dome aj podvecer na prime. trvá to uz cca 2 týždne.
Svokor mi tiež spomínal podobné problémy.
Po prepnutí do DVT to ide OK.

PavelOndus
Registrace: 1/2012

výpadky u Markízy

Tie vypadky sa netykaju len vykendu.Tento stav pretrvava uz dlhšie obdobie.Stmavnutie obrazovky je pomerne častym javom.Chyba u Skylink.

sano1
Registrace: 4/2009

Ďakujem všetkým za reakcie, ktoré potvrdzujú to že problém "nie je vo vašom prijímači" ak sa mi zo Skylinku ozvú, podelím sa o informáciu

daali

Výpadky u Markízy

toto nebude problém skylinku robí to aj na markíze v plustelke 12363 skôr by som to videl ako problém tohto transpondéru

dudo123
Registrace: 5/2009

NO KONECNE...daali,si ma ukludnil...mne to robí na šiestych sat.prijímačoch,čo mám doma...presne ako píšeš...na sekundu čierna obrazovka,sem tam to trochu primrzne...skúšal som všetko možné od prehrávania softwarwe a nič...robí to na Amiko 8360,Amiko 8240,Opensat 9900 a Mascom 2300 hdpvr...robí mi to cca 14-20 dní...nik tu o tom nepísal,ale teraz je jasne,že nie je problém u nás...robí to aj ráno nie len večer...ale po tej 21-00-22.00 sa to nejako ukludní...čiže dobre vedieť,že to neni chyba u nas...ono to začalo blbnuť zrejme ako začala vysielať tá Markíza pre volnú telku..niečo im tam nesadlo zrejme!!!

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

Vysledujte, zda jsou výpadky rytmické

Naprosto jasná obloha, výpadky (částečné zamrznutí části obrazu)mám na mnoha HD různých TP(jiné prakticky nesleduju s výjimkou ČT24) a jsou rytmické, to jest v rytmu například 2 sekund nebo jindy v rytmu 3 i více sekund. Celý problém trvá například 20 sekund a pak zmizí a hodinu je naprostý klid. Signál z T 90 vykazuje trvale vysoké hodnoty na teploměrech. Domnívám se, že HD signály jsou více choulostivé na rušení nežádoucími signály. V mém případě jsou výpadky rytmické, což odpovídá pohybu rušicího tělesa. Připomíná to příjem pozemní televize na UKV ze vzdálených vysílačů nebo příjem rádia na VKV. Podobně jako ruší příjem letadla,mohou rušit i střechy pohybujících se aut. U pozemní televize se takovému rušení již nikdo nediví. U satelitního příjmu může rušit dopravní provoz také a nejedná se o neodrušené svíčky, protože by výpadky nebyly v rytmu, ale trvalejšího a plynulého průběhu.
Výpadky na Technisatu jsou výraznější, ale vysledoval jsem je i na AB Cryptobox 652.
Pokud jsou výpadky rytmické, nejedná se o poruchy přijímačů, pouze signály přímé se sčítají a odčítají se signály odraženými. Směrové diagramy parabol platí pouze do jisté míry a vyskytují se nežádoucí laloky, které dosud nebyly podrobně popsány.Denní zkušenost to jen potvrzuje.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra