![]() |
|
Výpadky u Markízy (Skylink)Posledný cca mesiac pozorujem na MarkízeHD výpadky obrazu, hlavne cez hlavné správy po devätnástej hodine, potvrdili mi to dnes aj dvaja kamoši, každý máme iný prijímač a výpadky sú za rôznych poveternostných podmienok, takže výpadky kvôli nastaveniu paraboli by som vylúčil. Proste sa na chvíľku (sekunda či dve) objaví čierna obrazovka, ale zvuk ide ďalej bez prerušenia. Máte niekto podobný problém? ? ? |
daali
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 96 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: Výpadky u Markízy (Skylink)Pravdepodobne sa to neprejavuje na všetkých typoch prijímačov. Sledoval som to na satelite GM SPARK TRIPLEX a tam sa to neprejavilo ale na TV SAMSUNG so zabudovaným SAT prijímačom tam mi to robilo. Tak som písal do Samsungu s tým, že problém mám len v Tv. ako vidím nie som sám, čo mi to robí. |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: Výpadky u Markízy (Skylink)ale niekedy pri správach pozorujem ako by komentátor opakoval aok by poskočilo CD dozadu. napr. OPAOPAKOVAŤ |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
na markizepozriem obcas spavy /klebetnik/...ano, cez sat niekedy blbnu, tak prepnem na dvb-t a klebety slapu jedna radost...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
redakciamohli by ste zistit, co sa s tou Markizou deje ?dakujem, nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Výpadky u Markízy (Skylink)Nejspis je to zpusobeno testy Hbb tv pokud je Markiza stále provádí. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Výpadky u Markízy (Skylink)jklajban mas v TV nastavenou synchronizaci zvuku na 0. Zkus to, mozna to pomuze s tim zvukem. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Výpadky u Markízy (Skylink)Už som som si myslel že môj ABc550 už zvoní do hrobu, (nevhodné slovo) jedni. |
icoq
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Výpadky u Markízy (Skylink)25.10.2015, 23:26.10![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Výpadky u Markízy (Skylink)nahodou u Jojky ste to nepostrehli zakockovanie? skylink? |
minko
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: Výpadky u Markízy (Skylink)Robí to aj na DM 8000 orig. Zatiaľ len počas TN, po každé v inom čase. Včera to po dlhej dobe nerobilo. Na iných programoch výpadky nemám. |
huvo
Registrace: 2/2004 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Výpadky u Markízy (Skylink)Tak mi bolo Skylinkom oznámené, že si máme donastaviť parabolu![]() ![]() |
daali
![]() |
|
RE: Výpadky u Markízy (Skylink)A zabudli ti povedať, že si máš vypnúť a odpojiť od siete prijímač a po minúte znova zapnúť. Univerzálne riešenie na odstránenie ich problémov. |
huvo
Registrace: 2/2004 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Výpadky u Markízy (Skylink)Tak ich posledná odpoveď:Dobrý den pane, máte pravdu, nejedná se o problém na Vaši straně, chybu máme potvrzenu přímo od Towercomu a již se pracuje na odstranění. |
daali
![]() |
|
daali25.10.2015, 23:26.10![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Výpadky u Markízy (Skylink)Ty si aj tak kus ... |
daali
![]() |
|
daalije to možné,ale neptám se na kraviny,které sám vyloučím,pomocí kámošů![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |