, sekce: Skylink |
|
Fastscan Skylink - Ariva 203Dnes nemohu ladit přes fastscan, háže to samé Fail... Změnili se nějak parametry pro fastscan? Ještě minulý týden to u tohoto přijímače šlo bez problému. Má někdo stejný problém? |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
|
|
Fastscan Skylink - Ariva 203 (# 302)Tak se vyse....r na Fastscan a nalad si to ruco fuco ne?Bestak to je na hov....o ta funkce |
George1
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 254 |
|
|
RE: Fastscan SkylinkTím Fastscanem je naladěné rychleji a je to i celkem dobře poskládané, stačí jen přesunout pár preferovaných programů. |
dvb.cz
|
|
Fastscan Skylinkladi se to porad stejnou rychlosti akorad ze se ladej jen kmytocty skylinku nic vic tak proto se zda ze je to rychlejsi |
George1
|
|
dvb.czŽe na takového hulváta, který ani neumí pořádně česky vůbec reaguješ. Fast scan Skylinku funguje normálně. Žádnou změnu jsem nezaznamenal. Možná to bude čistě problém přijímače, ale to nemohu ověřit.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
dvb.czTo asi proto ty bl...be ze nejsem asi cech |
George1
|
|
George1Nemusíš mi nadávat, nic zlého jsem ti neudělal, jinak ladit ručně samozřejmě umím, ale Fastscan mi stanice rovnou i seřadí a to mi ušetří tak 30min práce, tak proto jsem se ráčil zeptat nejlépe těch, co mají tento přijímač. |
dvb.cz
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|