![]() |
|
skylink hd programyZdravím,dnes večer jsem zaregistroval hd vysílání u tv barrandov jakož i u novy,nějaká změna či je to už delší dobu? |
vladimir64
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 77 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
elektrokolUrčitě se ta jejich metalická síť výrazně zlepšuje. Což se nedá říct například o pokrytí Pařízkových multiplexů. Takže za mě osobně O2![]() |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE:skylink hd programyU O2 sic vybrané stanice od Cet21 v HD jsou ale Barrandov ne a třeba i dokumentární tv jsou na rozdíl od Skylinku v SD.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: skylink hd programyO2 TV: Sport 1 HD, Sport 2 HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, O2 Sport HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Digisport 1 HD, Digisport 2 HD, Slovák Sport 1 HD. |
toothpick
![]() |
|
RE: skylink hd programyTerestrické vysílání sráží kromě v dluzích se topícího Pařízka taky nezodpovědný a sprostý přístup Novy, Primy a Barrandova. Tyto televize obsazují svým sajrajtem každou volnou kapacitu, takže dnes máme víc komerčních stanic než má Německo![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: skylink hd programyTo jsem ani netušil, vortimonde/padre pio/deltagama, že děláš Pařízkovi účetního a znáš jeho finanční poměry![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: skylink hd programyJá nemusím lustrovat jako fašoun žádné zdejší uživatele. Stačí napsat do Googlu: Pařízkovy multiplexy kompletně zastaveny ve prospěch věřitelů |
toothpick
![]() |
|
RE: skylink hd programyTak raději do Google nic nepiš a podívej se do Obchodního rejstříku. Pak lehce zjistíš, že v Digital Broadcasting s.r.o. je Pařízek pouze jednatelem, takže pokud se někdo bude topit v dluzích, tak nanejvýš toto s.r.o. a nikoliv on. A zastaven je obchodní podíl Rádio Čas v tomto s.r.o., ovšem nikoliv Pařízkův obchodní oddíl v samotném Rádio Čas. Takže zleva nebo zprava, Pařízek se v dluzích rozhodně netopí a ty píšeš nepravdy.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: skylink hd programyJinak těm palcovým titulkům: "Pařízkovy multiplexy jsou kvůli úvěrům kompletně zastaveny ve prospěch věřitelů" na cigizone se při jejich trotlismu ani nelze divit, chudáčci, kteří nemají na víc, než se chovat jako bulvár.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: skylink hd programyStejně tak je Lama Digi Czech v zástavě Commerzbank. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: skylink hd programyJenomže mně jedinému nejde o člověka Pařízka, ale o jeho zadlužený multiplex. Mně jedinému je úplně jedno kdo co vlastní a jestli je to Čech nebo Tatar. |
toothpick
![]() |
|
RE: skylink hd programyTobě může být jedno i to, jestli je mux zadlužený nebo ne, koukáš na něho zadarmo, takže v čem je problém? Jedině bys byl akcionář České spořitelny (která na to dala peníze), tak mohou být tvoje obavy opodstatněné, ale to zcela jistě nejsi![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: skylink hd programyProblém je v tom, že dostal příděl frekvencí a zbytečně je znehodnotil nekvalitní realizací. |
toothpick
![]() |
|
RE: skylink hd programyTak sis o ně měl požádat sám, to by teda byla kvalitka jak lusk :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: skylink hd programyA myslíš, že by ti je dali? To je prolezlé korupcí až na půdu.![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: skylink hd programyvortimond/padre pio/deltagama: Multiplexy pod správou Pařízka jsou nějak nekvalitní? Jak jsi dospěl k tomu poznání? Možná tím, že si neumíš nainstalovat anténu pro příjem, což ale problém Pařízkův zcela jistě nebude...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: skylink hd programyNa tomhle fóru jsem skončil. Moje nervy mají určitý řekněme bod zlomu![]() |
toothpick
![]() |
|
20 km od ústřednyjo ,ale v j.koreji a japonsku.U nás jen v optice![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
toothpickNo neblázni to chceš skončit na Parabole? Kdo se mě zastane, až se zase neudržím a dám sem nějaký odkaz na balet nebo operu. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
KonasNeboj, vychladne a za chvíli je zpátky. Ostatnĕ mám tip na Tvého případného zastánce, ovšem musel by to být moravský balet nebo slezská opera... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
vortije nazad cobydup...mozno, pod inym nickom.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
rs505Dík, ale když mám možnost sledovat světové scény, tak už mi domácí moc neříká. Jinak klobouk dolů před Tvou češtinou. |
konas
![]() |
|
konasDíky za poklonu, znám pár českých Čechů z Čech, tak jsem snad od nich nĕco pochytil... |
rs505
![]() |
|
rs505No, byl jsem 17 let ženatý s korektorkou, takže vím, že čárky neumí nikdo. Teď vidím, v mém prvním příspěvku, že mi jedna chybí. |
konas
![]() |
|
konasJo, za neblázni. Co nejsou v hospodách porcelánové tácky, ani ty čárky nejsou, co bývaly... |
rs505
![]() |
|
rs505![]() ![]() ![]() |
konas
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |