![]() |
|
Vysílací sportovní práva ČR vs.SRPři zápasech Ligy Mistrů a Evropské ligy musejí operátoři blokovat programy na kterých se to vysílá.Všiml jsem si,že ČT Sport a Digisport 2 vysílají na území ČR turnaj WTA SINGAPUR.Nikde jsem si nevšiml,že by bylo psáno,že to nesmí Digisport 2 u nás vysílat.Je to jenom o určitých nenažraných lidech co chtějí hamtat peníze. |
dusan1976
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRTu sa mi zdá, že je to ako keď Roland Garros vysiela Eurosport ale tak isto CT sport a STV |
Eduardi
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 978 |
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRA kde bereš jistotu, že jeden z nich zakoupil exkluzivitu u těch práv ??? Může to totiž být stejná sizuace jako při přenosech Premier league na O2Sport a Digisport. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRAsi nebyla práva na Turnaj Mistryn koupena jako exkluzivní. DigiSport má práva na placené vysílání, CT koupila na volné vysílání. U Roland Garros je to tak, že Eurosport prodal část svých práv CT a STV. To je celé. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 977 |
![]() |
|
Nova sportdřív kupovala exklusivní práva pro ČR ... jak je to teď nevím ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 221 |
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRneví někdo,do kdy má práva na ATP 500 a 1000 Novasport?Není to jen do konce tohoto roku? |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRAko podla mna to co robia je uplne zbytocne pretoze ked to niekto chce pozerat tak si jednododucho ten sposob najde ... :) |
tondo6
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRno tak práva na ATP by mě také zajímala. Doufám, že si je NovaSport udrží |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRjirka67-mám takový dojem že jim práva končí už teď...Ale možná se pletu a mají práva ještě na rok 2016. |
dawis77
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRno uvidíme s tenisem. Stejně tak asi Wimbledon skončil také tento rok. Hlavně aby práva nekoupil O2, to by mi naštvalo. Cokoli jiného se dá na satelitu chytit, třeba i za cenu poskytovatele. O2 to by ale byla konečná a zbývalo by koupit si asi nějakou Cyfru u Poláků nebo nevím... Uvidíme |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRjirka67-Wimbledon bude i v příštím roce na Novasport. |
dawis77
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRWimbledon a ATP aj buduci rok na Nova sport, WTA na Digisport |
Eduardi
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SREduardi-díky za info![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRpsal mi na twiteru komentator s nova sport co komentuje tennis,ze prava ATP 500-1000 dokonce roku 2016 nova sport...wimbledon jeste 2017.....tak uvidime v roce 2017 jak to bude s ATP 500-1000![]() |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRTak bud to budú oni, čo asi hej, lebo to je ich veľká akvizícia, plus ešte im končí Nhl a tak budú musieť siahnuť do vrecka, alebo to zhrabne Digisport s O2 Sport... Možno, že sa dlhodobý tenisový okruh, buď jeden alebo druhý vráti na Eurosport |
Eduardi
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRprave,ze jak eurosport prodlouzil smlouvu do roku 2021 prava na AUSTRALIAN OPEN tak v roce 2017 budou vysilat uz turnaj SYDNEY i BRISBANE generalku pred grandslamem...to je divne,ze to vysila nova sport do ted a pristi rok 2016..uvidime pristi rok jak to bude...at to nekoupi O2 to nemam sanci chytat jejich signal kde bydlim v obci a v doline. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SROno je veľa športových podujatí, čo sa porušuje. Ale liga majstrov je TOP a preto to O2 proste blokuje, takto blokovať sa môže aj ČT Sport počas MS v hokeji, olympiady, českej hokejovej ligy atď.Ja si myslím že s ligou majstrou to je len začiatok... Stačí až sa slovenský telekom obuje do Skylinku ohľadom Čt sport... Ich digisport kúpili práva na českú hokejovú extraligu, futbalovú synot ligu... |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRTo jak to CME myslí dobře se všemi sat operátory ukazuje dnešní zápas COCup.. ManchUtd na NovaSport2, který jede všude od východu k západu a nikde... na ostatní zápasy prdí, přestože by je mohli dát na těch svých podělaných x kanálů, které mají, ale to by nikoho nenakrkli. To že jde o holport CME a O2 už mi nikdo nevymluví.![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Vysílací sportovní práva ČR vs.SRTen ManU ide na 12,5W FTA a v HD 11104 V 7200 3/4![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
![]() |