![]() |
|
Zoznam kanálov v OpenPli4- ET9x00Ako nastaviť v image OpenPli 4 voľbu staníc aby pri každom stlačení/šípky dole/tlačítka na vyvolanie zoznamu kanálov nevyhodilo najprv tabuľku so zoznamom obľúbených paketov ale rovno zoznam na ktorom momentálne som/napr.sk+cz 23,5/.VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
Seznam kanálůUž to tady bylo řečeno nainstalovat plugin Multiquickbutton a nastavit DO dle svých choutek :-) |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
Zoznam kanálov v OpenPli4- ET9x00Poriešene cez plugin Multiquickbutton vďaka Pastomanovi zo susedného fóra.![]() VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
pierrepetrNo já s těma Amikama nemám žádný problémy a co znám lidi co je mají taky ne a jejich dost.Při změnách frekvencí si to udělám doma pošlu jim to na maily oni si to stáhnou na flashky a já po tlefonu navedu jak to přehrát jednoduchý rychlý a bez nějakýho cestování někam za mě spokojenost a mají ještě starý 8000 a jedou jim 4 roky bez poruchy tak nevím co je na nich špatný.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Zoznam kanálov v OpenPli4- ET9x00Enigma se dá upravovat na dálku po netu, žádné posílání čehokoliv není potřeba. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Zoznam kanálov v OpenPli4- ET9x00Enigma se dá upravovat na dálku po netu, posílání čehokoliv není potřeba. |
matchboxx
![]() |
|
matchboxxto máš taky pravdu jestli teda myslíme oba to stejný team viewer no ale to by ti důchodci museli mít noťas který je spárovaný s boxem a pak se dá do toho dostat po netu myslím to správně nebo se mýlím?Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
RE: Zoznam kanálov v OpenPli4- ET9x00Já už pár let jedu pouze na OPEN ATV a je klid. Tlačítka jsou tak jak si to představuji a nemusím tam cpát Multiquickbutton![]() Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@kanon69Nic spárovaného není potřeba, ten kdo umí ten si poradí, a kdo ne, ať si to zaplatí |
matchboxx
![]() |
|
kanon69Co máš furt proti důchodcům,nemusí mít žádný noťas ty moulo-jen sw ,který přístup umožňuje+připojení k netu přes pc síť,jsem amater a důchodce,ale chtěl bych tě vidět v mém byvalém oboru-chodil bys domů s čarou na červených trenkách a teklo by ti do bot,frajere!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoUž se vzpamatuj já nezačal s důchodcama musíš líp číst a ne urážet a jinak ano sw aktualizuješ přes síť ale já psal o jiným nastavení málo který důchodce si nastaví diseqcy,naladí kanály,přesune kanály,jak si nastaví emulaci,šarika,různý přepisování v souborech v boxu to asi bez pc nejde nebo se mýlím ale ty jsi asi vyjímka důchodce jsi frajer ty ne já,já se za odborníka nepovažuju a nikdy považovat nebudu jen vím co jsem zkusil s Az boxem s enigmou open pli než jsem ho nastavil jak jsem potřeboval byly to trochu nervy a tak jsem od něj upustil a strčil do skříně protože mě i kvalita obrazu hodně zklamala oproti 8260+ ten si nachystám to co potřebuju do půl hodiny jednoduchý a rychlý ladění.úprava programů to trvá trošku dýl při 6 konvertorech,diseqcy,šarika a žádný jiný chujoviny nepotřebuju toť vše a už se k tomuto tématu nebudu vyjadřovat .Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
kanon69no je to hezký,ale ti moji někteří důchodci nemají ani net![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Zoznam kanálov v OpenPli4- ET9x00Xtrend ET9x00https://digitalne.ellano.sk/recenzie-a-testy/digitalne-prijimace/dvb-s2-hdtv-prijimae/item/xtrend-et-9500 https://digitalne.ellano.sk/magazin-7/special/item/nova-nakonfigurovana-e2-ellano-sk-pre-xtrendet9500 |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |