![]() |
|
FTA stanice na 28EKtoré FTA stanice v eurobeame na 28E sa programovo najviac podobajú na britskú veľkú päťku (ONE,TWO,ITV,ch4,ch5) ? Resp. viete poradiť nejakú všeobecne zameranú stanicu z UK ? |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
RE: FTA stanice na 28Emimo jiné funguje taková stránka je to tvplayer.com samozřejmě že je tam geoblokace ale ta lze jednoduše a zdarma obejít stačí mít rozšíření v prohlížeči google chrome které se nazývá hola unblocker.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: FTA stanice na 28ENení žádné tajemství, že Číňan a Američan si rozumí lépe, než Američan a Čech. To samé platí o Britech. Pomluva? |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: FTA stanice na 28Evšetkým prispievateľom ďakujem |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: FTA stanice na 28ETen Hola Unblocker je šit. V těch profesionálních VPN službách existuje taková konkurence, že jsou prakticky neustále zadarmo![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: FTA stanice na 28ENebo zkus Stremr.tvA kdyby jsi se rozhodnul nějakou takovou službu platit (já si platím DNS4ME), tak nejdřív prohledej net ohledně slevových kupónů. Dá se to srazit až o 70% ![]() |
toothpick
![]() |
|
toothpickKdyby si lidi z tohoto fóra přečetli většinu tvých příspěvků, tak zaprvé zjistí, že si platíš snad všechny služby, které jsou nabízeny po různých serverech a tedy tvoje jediná práce musí být sledovat všelijaké programy celosvětově, což bude pravděpodobně svědčit o tvém rozmanitém životu. Zadruhé, o Češích píšeš vždy, jak jsou hloupý a jak nic neumí řešit a pod.Nevím, co jsi zač, ale jsi "velkej frajer"! ![]() Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: FTA stanice na 28EA kdo má rozmanitý život? Takových lidí zrovna mnoho není. Moudří lidé mají alespoň rozmanitý svůj vnitřní život. To znamená, že jejich ego jim není životním rádcem. Protože to by byla velká chyba. Z lidského ega si dělal srandu už sám velký Mozart, když tuto podstatu každého člověka vylíčil jako komického kašpara.https://www.youtube.com/watch?v=nG9p9OOt_5o |
toothpick
![]() |
|
toothpickOk, už to neřeš a moudře zase piš o Češích jak si půjčují peníze na dovolené a na spacáky, jak nerozumí proxy serverům nebo jak se hloupě koukají na nacionalistické sd programy. Jo, a kdybys ještě dodal, že máš jako jediný předplacené vatikánské rádio s houslovými koncerty samotného Lucifera nebo všechny americké HBO i s bonusovými programy z ložnice Santa Clause, bylo by to cool!![]() Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
![]() |
|
RE: FTA stanice na 28ENo promiň, ale už několik měsíců začínají každé české zprávy uprchlíkama. Přitom já jsem nikdy žádnýho neviděl. Je to normální? Samozřejmě, že to není normální. |
toothpick
![]() |
|
RE: FTA stanice na 28EMoje postřehy jsou většinou přesné. Co chakterizuje českého zpěváka Daniela Landu? Jeho dobře živené EGO. |
toothpick
![]() |
|
konasCo jsem říkal? |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
vortimy chodime obcas do grecka autom. arabskych migrantov v europe sme teda videli neurekom...len dodam, ze povacsinou to neboli financ. chudaci. pretoze mali u seba hromadu prachov, pretoze sme ich tiez zhliadli ked niektori vyplacali svojich prevazacov z fyrom do srb za hranicou presevo...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohus31Ten, kdo tráví celé dny u PC, toho vůbec málo vidí, tak nanejvýš své EGO a to nemusí být vždy příjemný pohled... |
rs505
![]() |
|
rs50529.10.2015 09:11.21 - EGOUŠ si už píše ke svým tématům i své reakce![]() Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
![]() |
|
rs505zapomněl jsem napsat k tomu datu i název - HBO GO přívětivější k uživatelům OS Linux![]() Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
![]() |
|
PaulusAbychom si rozumĕli, já obdivuji jeho odborné znalosti a oceňuji jeho ochotu vždy poradit, koneckonců i já jsem v minulosti použil jeho cenné poznatky, zejména při příjmu britských stanic. Co je nesnesitelné, jsou ty jeho generalizace a kategorizace , jak on ví, jací Češi jsou a nejsou, co chtĕjí a nechtějí atd. Asi za tím bude obyčejná lidská nevyzrálost. Jinak bych řekl, že jde o senzitivní osobnost, toho času neuroticky dekompenzovanou a doporučoval bych gastrogel... |
rs505
![]() |
|
rs505nakoniec vortimond alias dnomitrov je aj celkom rad ze sa o nom pise. pretoze on ako soliter, potrebuje na seba akosi upozornit. za niejaky cas trochu vyzrel a za cca 30rokov uz bude vediet co a jak, nielen po odbornej stranke...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Doufejme,doufejme... |
rs505
![]() |
|
dufatmozeme...avsak moja malickost v tom case bude dufat, zrejme uz na druhom svete.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Hlavnĕ ať se toho dožije ten dotyčný... A už ho nechme být, vždyť je taky náš... |
rs505
![]() |
|
rs505- ok, souhlas.- nicméně opravdu mi vadí na tomto fóru, které beru jako satelitní, stabilní urážení, podrážení a zesměšňování Čechů, nevím co je on za národnost (ani mě to nezajímá) - a jako trapnost vysokého stupně beru jeho vychloubání, co vše má předplaceno, zaplaceno, objednáno - snad je to o nevyzrálosti osobnosti, ale nevěřím mu dospělost ![]() Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
![]() |
|
to PaulusNo, nevím, ale nikdy jsem se necítil uražen, zesměšněn a ani ztrapněn z jeho strany a je mi úplně jedno, co má Vorti předplaceno, zaplaceno nebo objednáno. Myslím že se na to díváš špatným pohledem, v každém případě přináší na toto forum zpoustu užitečných informací, že si je každý musí trochu vyselektovat, je myslím přirozená věc.../taky doufám nevěříš na půjčku, která vydělává a přitom na to čumíme každý den/Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
som presvedcenytukan, ze mlady muz ako vorti by kludne mohol svoj cas vyuzit zmysluplnejsie...napr na tejto website, skor pozerat sekciu "nabidka pracovnich mist" a konecne poriadne okusit aj realny zivot namiesto virtualneho. vsak dnes mladi chlapci, neabsolvuju ani ZVS. kde sa potom naucia prekonavat uskalia realneho zivota? virtualne na nete? vsetkych mladych ludi, treba zapojit do pracovneho procesu. pretoze dochodcom treba dat slusne dochodky, namiesto toho aby zaberali pracovne pozicie mladym. nie?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
je zaujímavéže to píše akurát Bohuš31, ktorý tu je od rána do večera a poukazuje na iného internet virtuálneho pisatela...nakoniec aj Bohuš31 alias major 13 je aj celkom rad ze sa tiež o nom pise. Potrebuje na seba akosi upozornit....aj takto sa to dá napisať. Len kde berie Bohuš31 tolko času, aby bol stale tu na parabole...A soliter je čo? Správne je solitaire...:) aposteriorije je zas čo? Aj to sa píše inak.Treba sa najprv naučiť používať cuzie slová a potom ich treba aj správne napísať, nie? Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
aposteriorimozem, nastastie nemusim solitere...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |