![]() |
|
Pred chvili vypadly hbo kanalyAsi na 5 minut... Hlaska: no signalVypadlo to i u jineho operatora? |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
hollysa kde to vypadlo v americe africe asii nebo dokonce v KLDR tak daleko nejsmeUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Pred chvili vypadly hbo kanalyUz se tomu ani nedivim tem obcasnym vypadkum nekterych programu na tomto TP 12207/V DVB-S2, je tim prosluly. Zrejme chyba nekde na trase. Nejlepsi by bylo cely tento TP presunout na jiny TP od M7. Třeba na 11895/V v DVB-S, který by se casem po ukonceni SD programu mohl preklopit do DVB-S2. To by samozrejme platilo za predpokladu, ze by byl nadále vyuzivan pro potřeby Skylinku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Pred chvili vypadly hbo kanalyA kdo to uplinkuje? Ve streamu byl "no signal", tedy transponder normalne vysilal ale ne validni, ale nahradni obraz (zprvu No signal)...Kanon: nejednalo se o vypadek signalu... Na tv skoro nekoukam, co mam sosac, tak jsem si toho vsimnul poprve :-) |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Pred chvili vypadly hbo kanalyTen TP 12207/V DVB-S2 po Bulharech SatelliteBG provozuje Spanelsky provozovatel pro potřeby M7. Je na nem distribucni signal programu National Geographic HD a National Geographic WILD HD. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Pred chvili vypadly hbo kanalyNa sosáčích už je Mission: Impossible - Rogue Nation. Já počítám jenom kvalitní kopie, nesledovatelné mazanice vynechávám. Takže The Martian pro mě zatím není k dispozici. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Pred chvili vypadly hbo kanalyre: Takže The Martian pro mě zatím není k dispozici.V kině promítají poměrně kvalitní kopie... |
jirkabe
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
![]() |