![]() |
|
VU+ SOLO 4K - Ultra HD přicházíV článku jsou nefunkční odkazy.Můžete někdo potvrdit, že je horší kvalita obrazu v dynamických scénách u SD kanálů? |
pavelzhor
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
videl si?či zase jedna pani povedala.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO 4K - Ultra HD přicházíKolega mi to potvrdil umí i pokusné vysilání v práglu ze žižkova v normě HEV na k.50... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 655 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO 4K - Ultra HD přicházíNo, to vysílání nikdy nepřejde na ostrý provoz. Už vidím jak se v DVB-T2 hledá kapacita na 4K programy. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO 4K - Ultra HD přicházíUz 4 roky ma kazde nove VU zly obraz, este ste si nezvykli?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO 4K - Ultra HD přicházíhorší kvalita obrazu v dynamických scénách u SD kanálů je blbost.SD kanály nepůjdou nikdy jako HD nebo 4k.Samozřejmě je to též v nastavení jak Vu+ Sola 4k a také televize. Viděl jsem to připojené jak k TV HD, tak i k TV 4k a nic takového jsem nezaznamenal. |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO 4K - Ultra HD přicházípro liquere - Vu+ solo 4k má obraz přímo výborný a to jak na Tv 4k, tak HD |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO 4K - Ultra HD přicházífergus mne to nepis, ja si z toho robim pr del, sam mam vu doma..ale nepamatas sa ako to bolo za posledne 4 roky?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO 4K - Ultra HD přicházíDěvčata soudružky - soudružky děvčata,kdy už konečně příslušní čmelíci, otevřou diskuzi přímo pod článkem,patrně až se vyšetří události 17.listopadu![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO 4K - Ultra HD přicházíno hej. písal o tom mat. kúpil ho skôr ako bol v predaji a to ešte stihol vymeniť niekolko image.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
sorrynie mat , ale pat. a ešte ho stihol aj v ten deň predať.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: VU+ SOLO 4K - Ultra HD přicházíPo 2leté zkušenosti z xtrendem9200 bych neměnil,dlouho jsem luštil enigmu s velkou pomoci i odsud,ale 4K mi opravdu nic neříká a potřebné mi přijde jen pro snoby nebo opravdové nadšence,je to běh na hodně dlouhou trať,HDPE-odklanění bych ti z těchto důvodů i schválil,jenže jsem důchodce-takže nic!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO 4K - Ultra HD přicházíTakže zatím nepotvrzeno.Děkuji. |
pavelzhor
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO 4K - Ultra HD přicházíhmmm co koupit, solo2 nebo solo4k... |
spectorcz