![]() |
|
Systém NDS 4 = konec sharingu?Zdravím, když neuspěl surflock, provideři nasazují nds, ten zatim znemožnil příjem platforem jako jsou sky it hd, sky uk hd, total tv. Spekuluje se i o konci sharingu sky de. Platforem ubývá, ani vylepšena verze nagry nejde sharovat (platformy neřeknu), jediné unshare platformy jsou nova gr a digiturk. nejvíc jich je v nds, tudíž je možné, že se dožijem nds na skylinku? či rovnou konce sharingu? |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Systém NDS 4 = konec sharingu?samý chujoviny čumíte na samý chujoviny jak někoho může bavit nějaký podělaný seriál fantas(nevhodné slovo)ieUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Systém NDS 4 = konec sharingu?Jsem zaspal dobu,naprosto mi uniklo,že Surflock neuspěl. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Systém NDS 4 = konec sharingu?Někteří Češi, převážně starší generace, vůbec nechápou slovo fantazie. Přitom tráví třetinu života ve snech. Neuvěřitelné. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
kanon69kde si bol? doteraz som na teba cakal, aby si mi poradil co mam sledovat v tv. bez teba by som bol uplne strateny a totalne bez televizneho vkusu...![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 468 |
![]() |
|
RE: Systém NDS 4 = konec sharingu?Taky se mi občas zdá ,že píchám nějakou vícemiss (do 25 let),jenom za 500,-![]() |
hdpe
![]() |
|
RE: Systém NDS 4 = konec sharingu?A navíc: Nikde není psáno, že démoni v určité formě neexistují![]() |
toothpick
![]() |
|
black13aVšak čum na co chceš já ti nekázal že na to nemáš koukat já jen napsal svůj názor pořádně čti a pak útočUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
Tak uspěl ten Surflock,nebo neuspěl?Píše se tady o jedné z jediné "unshare" platformy NOVA Greece.A to je přeci v IRDETU (Surflock).![]() |
hdpe
![]() |
|
RE: Systém NDS 4 = konec sharingu?Češi taky uctívají halloween, ale tím, že navštěvují hroby svých příbuzných, na které si mnozí celý rok nevzpomněli![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Systém NDS 4 = konec sharingu?Šmaryja Francin,šmaryja Pepin ...já jako starý nacista a bolševík zároveň, hlasuji především pro lampiónový průvod dne 7.11.2015, na oslavu 98. výročí VŘSR. |
hdpe
![]() |
|
RE: Systém NDS 4 = konec sharingu?Já jenom, že pokud chceš krásné mezilidské vztahy jako protiváhu odlidštěnému kapitalismu, tak stejně musíš jinam. Tady to nikdy nebylo. |
toothpick
![]() |
|
RE: Systém NDS 4 = konec sharingu?Ash vs Evil Dead naprostá totální hovadina i když říkají, že je to pokračování Armády temnot včetně toho hlavního pitomce. Mě to připadá jakScary movie , bez ladu a skladu |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Systém NDS 4 = konec sharingu?Nevím, jaký systém chceš hledat v řádění démonů, ale dejme tomu. |
toothpick
![]() |
|
RE: Systém NDS 4 = konec sharingu?Démonů a duchů už se nikdo nebojí,možná mimozemšťanů a uprchlíků,ale v klidu-tv není zajíc,nezdrhne,že bych zrovna hned potřeboval poslední americký výkřik?, jedině ,že by mě posedl démon-jako kanona69 a drží se ho pevně!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykojaký démon se mě drží?Já takový chujoviny nežeru.Já radši Majora ZemanaUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
RE: Systém NDS 4 = konec sharingu?Ten seriál je přímo určen pro diváky hororů s béčkovými elementy. V tom je právě ten fór, který vám zcela uniká. |
toothpick
![]() |
|
kanon69Demon se pozná po zbytečně alergické reakci,ničím neodůvodněné,později přechází do změněného stavu schizofrenie,čehož zneužívají ruzní vymítači,dá se z problémy léčit,ale ne vyléčit,bohužel!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoPoměrně úspěšné byly svého času léčebné metody jistého Bobliga z Edelstadtu... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Systém NDS 4 = konec sharingu?Netflix si rád předplatím, ovšem za předpokladu, že pořady budou v orig. znění s cz titulky. Dabing zabil i Četníky, pro mě je dabing zabiják bez ohledu na kvalitu. Do té doby budu využívat služeb, které internet fandům serálové tvorby nabízí, tzn. vysoká kvalita obrazu, původní atmosféra nezkažená dabingem včetně neztracených narážek apod. Na PL a další sporty dlabu zvysoka. Každý má svoje, někdo brečí kvůli sportu, jiný kvůli dokumentům a muzice, další zase na unda programy. SL mám hodně kvůli muzice, do doby než začnou vypípavát nevhodná slova jako mnohdy přeceňované britské hudební FTA tv.Matchboxx: pán nezažil tuto sérii na videu v 80 letech. Je to kultovní záležitost pro spoustu lidí, kterou nejspíš nikdy nepochopí. Sam Raimi odstartoval způsobem pohybu kamery novou éru natáčení žánru podobného typu. VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Systém NDS 4 = konec sharingu?Do kin teď nedávno zamířil "Crimson Peak" od dalšího legendárního režiséra, Guillermo del Toro. Zatím k vidění jenom jako nějaký cam záznam v příšerné kvalitě. |
toothpick
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |