Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

iptv.tvplay.org

Neví někdo, co se stalo s projektem: iptv.tvplay.org ?
Minulý týden mi to ještě fungovalo a nyní nelze stránku zobrazit.
Nestojí za tím taky Kellnerova O2 a jeho placená služba?
Je nějaká jiná alternativa za zmíněný projekt?
Předem díky za info.

Luboš
Registrace: 1/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: iptv.tvplay.org

Dneska ráno mrzlo, určitě v tom má prsty O2.

bretah
Registrace: 9/2012

Má někdo zkušenosti s touto službou? iptvplay.com

pf09
Registrace: 8/2010

Nemám. Ale ten přehrávač "Roku 3" je nejlepší existující multimediální krabička. U nás se zřejmě bohužel neprodává.

toothpick
Registrace: 11/2014

toothpick

to je škoda, protože ta nabídka... pokud dobře vidím, bez omezení na regional, je tedy fakt super, byť za nějakých 600,- měsíčně.

pf09
Registrace: 8/2010

Luboši

neví co ti chodilo,ale mojetv.net má asi 95 programů cz+sk R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

To pierrpetr

Chodily mi CZ a SK programy (neplacené). Odpovídalo to přibližně skylink balíčku digital. Bohužel na mojetv.net již není možná registrace :-(

Luboš
Registrace: 1/2005

Luboši

je to uzavřená komunita a registrace jsou pouze a jen někdy na doporučení stávajícího uživatele,ale jde to R^ :laughing: R^

pierrepetr

iptv.tvplay

Luboši nemáš pravdu.Přestalo to jít ze dne na den,bez nějakého varování i následného vyjádření k nastálé situaci.Jsem u nich zaregistrován delší dobu,člen VIP na dobu neurčitou.Příspěvky jsem posílal.A stejně se na jejich stránku nedostanu.Takže problém je jinde.A moc by mě zajímalo,co za tím je.Zkusil jsem je kontaktovat přes mail a vrátil se mi jako nedoručený.Pokud máte nějaké další info o této aplikaci,tak napište.

padrito
Registrace: 11/2015

Tak to...

jsem to špatně pochopil.Luboš asi psal o mojetv.net a já o aplikaci iptv.tvplay.org. Omlouvám se za nedorozumnění

padrito

padrito

tyhle levný streamy mají malou životnost,ta cena je malá,protože neplatěj autorský práva,což jednoho dne zákonitě spadne klec,u moje tv narazili taky zatím pouze s HBO1+2+3 a cinemaxama 1+2,proto je odstranili a to můžou následovat další R^ :laughing: R^

pierrepetr

iptv.tvplay

Mně na iptv.tvplay jen mrzí,že mohli dát vědět,co se děje a co je důvodem ke zrušení.A taky by mně zajímalo,co ted na to sponzoři,kteří tam nacpali své reklamy a tím pádem vyhodili nemalé peníze.Jinak - byla to nejlepší aplikace na sledování tv přes net.

padrito

padrito

pokud je pozavírali přes noc,tak těžko mohli dát vědět,nebo je to tunel,vybrali prachy a konec,nevím jen spekuluji R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Že by tunel?Vždycky to propagovali jako studentský projekt. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Možná se tomu tak ted říká :laughing: :laughing: :laughing:

padrito

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra