![]() |
|
iptv.tvplay.orgNeví někdo, co se stalo s projektem: iptv.tvplay.org ?Minulý týden mi to ještě fungovalo a nyní nelze stránku zobrazit. Nestojí za tím taky Kellnerova O2 a jeho placená služba? Je nějaká jiná alternativa za zmíněný projekt? Předem díky za info. |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: iptv.tvplay.orgDneska ráno mrzlo, určitě v tom má prsty O2. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: iptv.tvplay.orgMá někdo zkušenosti s touto službou? iptvplay.com |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: iptv.tvplay.orgNemám. Ale ten přehrávač "Roku 3" je nejlepší existující multimediální krabička. U nás se zřejmě bohužel neprodává. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
toothpickto je škoda, protože ta nabídka... pokud dobře vidím, bez omezení na regional, je tedy fakt super, byť za nějakých 600,- měsíčně. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
Lubošineví co ti chodilo,ale mojetv.net má asi 95 programů cz+sk![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
To pierrpetrChodily mi CZ a SK programy (neplacené). Odpovídalo to přibližně skylink balíčku digital. Bohužel na mojetv.net již není možná registrace :-( |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
Lubošije to uzavřená komunita a registrace jsou pouze a jen někdy na doporučení stávajícího uživatele,ale jde to![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
iptv.tvplayLuboši nemáš pravdu.Přestalo to jít ze dne na den,bez nějakého varování i následného vyjádření k nastálé situaci.Jsem u nich zaregistrován delší dobu,člen VIP na dobu neurčitou.Příspěvky jsem posílal.A stejně se na jejich stránku nedostanu.Takže problém je jinde.A moc by mě zajímalo,co za tím je.Zkusil jsem je kontaktovat přes mail a vrátil se mi jako nedoručený.Pokud máte nějaké další info o této aplikaci,tak napište. |
padrito
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
Tak to...jsem to špatně pochopil.Luboš asi psal o mojetv.net a já o aplikaci iptv.tvplay.org. Omlouvám se za nedorozumnění |
padrito
![]() |
|
padritotyhle levný streamy mají malou životnost,ta cena je malá,protože neplatěj autorský práva,což jednoho dne zákonitě spadne klec,u moje tv narazili taky zatím pouze s HBO1+2+3 a cinemaxama 1+2,proto je odstranili a to můžou následovat další![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
iptv.tvplayMně na iptv.tvplay jen mrzí,že mohli dát vědět,co se děje a co je důvodem ke zrušení.A taky by mně zajímalo,co ted na to sponzoři,kteří tam nacpali své reklamy a tím pádem vyhodili nemalé peníze.Jinak - byla to nejlepší aplikace na sledování tv přes net. |
padrito
![]() |
|
padritopokud je pozavírali přes noc,tak těžko mohli dát vědět,nebo je to tunel,vybrali prachy a konec,nevím jen spekuluji![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrŽe by tunel?Vždycky to propagovali jako studentský projekt.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
padrito
![]() |
|
![]() |