![]() |
|
nejede freesat karta v AB IPBox PRISMCUBE RUBYzdravím , prosím mohl by mi někdo poradit ohledně tohoto problému?nejede freesat karta v AB IPBox PRISMCUBE RUBY.po vložení karty do mašiny , na obrazovce se píše pořád ,,kodováno,, i když podle freesatu je karta funkční. jedná se o tuto kartu - http://www.rajka.eu/images/stories/2014/jar/karta-freesat.jpg i v menu je psáno (i když je karta zastrčena) že smartcarta není vložena (i když vložena je) .nemůže mašina kartu přečíst.Ví prosím jak na tuto věc.díky za info |
melda72
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 102 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
RE: nejede freesat karta v AB IPBox PRISMCUBE...Dzordzo a ja keď si raz kúpim Linux tak urobím všetko preto aby som sa to naučil![]() VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: nejede freesat karta v AB IPBox PRISMCUBE...lenže nie sú všetci, ako Ty. Sú možnosti a obmedzenia. Tiež by som sa chcel naučiť riadiť F1, no keďže na to nemám predpoklady, bola by to strata času ...Preto ak si to chcem vyskúšať, kúpim si PC hru (tu rozumej modul) zajazdím si a potom sa budem venovať tomu, na čo mám ... veď nech skúša - možno ak bude vedieť o inej možnosti, nebude pod takým tlakom a príde na to aj bez modulu ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
melda72Najprv čítaj a potom inštaluj chce to trošku času za 5 minut to asi nepochopíš.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
melda72Poradím ti jednu věc využij 14 denní lhúty a vraťto ty to nedáš dokupy ani za měsíc zbytečně jsi vyhodil plno peněz měl jsi začít s něčím jednodušším seznámit se satelitní technikou a pak jít dál a nebo si zavolej tohokomu jsi dal vydělat ať ti to nastaví dáš mu talíř navrh a máš to ale jen pokud tomu bude on rozumět ale já myslím že na tom bude stejně jako ty čus.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: nejede freesat karta v AB IPBox PRISMCUBE...a máš tú kartu vôbec otočenú správne ? |
Dzordzo
![]() |
|
RE: nejede freesat karta v AB IPBox PRISMCUBE...tak borci díky vám všem - už to běží![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
melda72
![]() |
|
melda72Ešte že si nepočúvol kanon69 to je známy odporca linuxov súdi iných podľa seba.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
pele1díky všem kdo chtěl či pomohl![]() |
melda72
![]() |
|
pele1takých nás je tu viac, mňa nevynímajúc - podľa koho chceš súdiť ? Máme len svoje skúsenosti. Ale hlaná vec je, že sa v tom chalan zorientoval ...... pekný zvyšok večera páni ... |
Dzordzo
![]() |
|
pele1Já nejsem odpůrce Linuxu to ne kde jsem to napsal já jen napsal že pokud o tom nemá šajnu jestli víš co to je tak si má o tom něco zjistit jak co funguje co musí nainstalovat aby mu jela čtečka aby věděl jak a kde měnit atributy,jak oživit šarika atd.Omyl já nejsem odpůrce Linuxu ale to co potřebuju mi udělá přijimač za 1800 nepotřebuju u něj sedět a hrát si půl dne je mi milejší se věnovat rodině,psovi jít ven a žít a ne sedět u bedny. Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
kanon69tiež hovorím, že je to o možnostiach a prioritách. Mám síce drahšie stroje, ale Linuxy to nie sú ... |
Dzordzo
![]() |
|
kanon69Nie je to prvý krát tu si to posielal do šrotu https://www.parabola.cz/forum/topic-86829/ a ak by som hľadal tak toho od teba nájdem viac.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
pele1Já se za to nestydím ale pokud si s tím neporadí sám tak má na výběr buďto vrátit do 14 dní nebo si někoho zaplatit aby mu to nastavil nebo študovat a študovat a když to nepochopí tak zbývá už jen ten šrot.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
AB IPBox PRISMCUBE RUBYKoupil jsem tento stroj a byl v něm sw. z 2.10.15 a karta fungovala. Jinak je bezpodmínečně nutné nainstalovat HDD. Bez něho se to seká. Ale po instalaci ssd disku chodí jako z praku. Jinak kartu dávat do modulu nedoporučuji. Nedokáže potom dekodovat více programů. Ve čtečce dekoduje až 4 programy najednou. Mohu stroj jen doporučit.Kdo mluví o šrotu, tak ho asi neumí nastavit, nebo ho nikdy neviděl. Nyní za 2400Kč to je skvělá volba. |
elektrokol
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
odborník na elektrokolatedy boduješ i tady,když se musí nainstalovat HDD,aby se to nesekalo,tak to nebude šrot ,ale je to je skvělá volba.![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
pierrepetrOpět tvoje neznalost skloubená s arogancí.Tento stroj si totiž po instalaci disku vytvoří na disku tři sektory a dva z nich používá pro obsluhu sw.Jeden disk je pro vlastní program stroje, druhý pro média a třetí teprve pro nahrávky. Z disku si rezervuje pro drvní dva obslužné sektory téměř 60Gb.Proto bez disku při používání XBMC se rád seká. Takže až budeš chtít opět machrovat, tak se nejprve alespoň informuj. Jsi tu za dost velkého šaška, nemyslíš? |
elektrokol
![]() |
|
no jasněmáš pravdu,já neřeším,jak si to obsluhuje,já řeším kvalitní stroj,což při tvém výroku je vylučující-se,"""když se musí nainstalovat HDD,aby se to nesekalo,tak to nebude šrot ,ale je to je skvělá volba""""""",něco je špatně,označ ,kde jsi se seknul ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
To je zbytečnýpřestaň pít. Nikdy jsi ho ani neviděl, ale jsi odborník na tento stroj. Nemám náladu se bavit na úrovni třetí pomocné, sbohem. |
elektrokol
![]() |
|
odborník na elektrokolajá tedy neznám úroveň třetí pomocné,to bys nám mohl poreferovat ty,ale vím jak vypadá kvalitní stroj a na tento tebou vychvalovaný odborník opravdu nejsem,což jsem velmi rád,nechci to dál rozvádět,každý chytrý ví ,o čem píši,h.l.u.p.áci mě nezajímají,promiň![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: nejede freesat karta v AB IPBox PRISMCUBE...Sat. prijímače, zalozené na platforme XBMC a Android sú trošku prešlap vedľa. Vidno to aj na vývoji ceny takýchto prijímačov. A ináč sa Ti to seká, nie kvôli HDD ale kvôli tomu, že XBMC neuvoľňuje v dostatočnej miere pamäť po používaní jednotlivých procesov.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
peterskOno s HDD se to neseká. V podstatě máš pravdu, proto tam musí být ten HDD. Pro samotný provoz satelitu potřeba není, ale pro práci s netem tam je opravdu nezbytný a to proto, co tvrdíš ty, chybí místo na odkádání. |
elektrokol
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |