![]() |
|
TV panasonic nastaveníZdravím všechny, konečně jsem zakoupil paňáka cs620e, chtěl bych se zeptat zda je tu někdo kdo má zkušenosti v nastavení abych měl ten nej.... obraz co jde s této TV dostat.Mám skylink a GO sat 7056.Zatím mi obraz na HDéčkách nepřipadá tak ostrý jak by asi měl být, ale třeba se mi to jen zdá.Ještě bych poprosil, která z našich platforem má nejkvalitnější HD vysílání??? Předem moc děkuji |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: TV panasonic nastaveníNepises uhlopriecku, ak je moc velka a ten gosat ma ALI zazraky necakaj.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquereje to 50", omlouvám se |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: TV panasonic nastaveníJedine co ti mozem poradit, je postupne vypinat tie zlepsovacie funkcie co mas v tv a pozorovat, ako na to reaguju tvoje oci, to je subjektivne.A este porovnavat ine HD ak mas moznost, ako Skylink. Aby si postupne dostal z toho to maximum mozneho.A nakonic mozes este skusit pripojit ine zariadenie, aby si mal jasno aj o moznostiach toho sat boxu.Ale iba moj nazor.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV panasonic nastavení50" je extrémně velká televize vhodná skoro na 4K. Klasické HD na tom musí vypadat mizerně při pohledu ze dvou metrů. Barvy a kontrast se dají na moderních televizích dokonale doladit přesně podle přání uživatele. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
vortimam 50" & 60" tv a vobec to niesu extremene velke tv. HD tv zobrazuju slusne pri 1080i v poho, aj z pohladu 2metre. napr obraz NIELEN TRT HD 42E je vyborny TF1 HD, M6HD a dalsich cca 85 HDtv slapu obrazovo velmi dobre, avsak je to odvisle od typu a nastavenia STB s prepojenim HDMI...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
jansčesky mluvené programy byli v HD pěkné někdo kolem roku 2009, od té doby to jde rok od roku do (nevhodné slovo)e. Kvalitní HD vysílání může sledovat třeba na pozici 19,2 u ZDF, ServusTV apod. Na Skylinku můžeš sledovat když se sejde technicky kvalitní pořad se slušnou distribuční trasou třeba na Discovery HD, Travel HD, nebo Spektrum HD. Občas nějaký přímý přenos na kanálech ČT, jinak je to spíš k pláči.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
len dodam,ano skylinku mi prijde najlepsi obraz na Travel channel HD...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@janspotrebuješ urobiť dve nastavenia1/ LCD panel jas, farebné podanie, podsvietenie. Na toto používam www.flatpanelshd.com/reviews pokiaľ tvoj TV nájdeš na tomto portáli. ale je to vysoko individuálne. Niekto má rád prepálené farby aby v krčme mohol hovoriť, že má farebnejší TV než sused 2/ upscaling zistiť, či je lepší dopočet pixlov v SAT prijímači alebo TV. Treba nastaviť upscaling v SAT a TV použiť len ako zobrazovač a potom naopak v SAT len priechod obrazu a celú úpravu v TV a vybrať si ktorá varianta je lepšia pre tvoje oči. Ja mám rád napríklad ostré písmenka v bežiacich lištách na TA3/CT24/CNN, niekto tvrdí že to nie potrebné. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
SaxonByly doby CBR kolem 15Mb/s u SD (Markiza, Prima). Taková adekvátní náhrada analogu..........VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: TV panasonic nastaveníTo nebyla, protože Prima měla vždycky mizerný obraz kvůli slabému technickému vybavení přímo u nich v centrále![]() |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: TV panasonic nastaveníOsobně vidím problém hlavně v použitém satelitním tuneru - gosat 7056 je prostě slabší průměr a při téhle velikosti tv bych to viděl tak na Technisat technistar S3 nebo něco ve vyšší třídě. |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
skor minejde do hlavy meduzka, ktore HD tv stanice mal saxon na mysli, vysielane v roku 2009?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: TV panasonic nastaveníVtedy to este isli zo sputnika.....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
HDMI vstup,ale docela mě štve, že HDMI vstup nepřepíná automaticky po zapnutí externího zařízení (tak jako Scart), tak jako to uměly starší modely plazem a LCDéček Panasonic. Nebo na to někdo nějak vyzrál?????Co vím, přepíná automaticky jen ze stejných firemních zařízení. |
radino
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
jansKolego a když, nebo než si ho kupuval sis přečetl technické parametry ? Ten typ má : FI 200Hz., ZF panelu 50 Hz., 4K studio master processor !! NE ZÁZRAČNÝ "V-REAL OBRAZ PROCESSOR" - PROČ ? V tech. podmínkách píšou - TV pro NENÁROČNÉ.![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |