Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

instalace Nová Digi

Zdravím,mám dotaz,už se vám ozvali na předělání staré digi za novou?Mám požádáno od konce srpna a stále nic.Psal jsem tam a vždy napíšou,že mám být trpělivý atd.přitom přišla sms ,že se někdo do konce září ozve. ;P

rokane
Registrace: 9/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48
Odpověď v diskusním vlákně

RE: instalace Nová Digi

tak může tedy říci,že je to opravdu lepší,konvertor mi dali inverto red extend dual.Takže za mě R^

rokane

stašek

Zřejmě jsi v září nevyplnil a neodeslal formulář, kde požadovali aktualizaci dat pro zasílání "elektronické faktury". Tak si zřejmě strhávají 25,-Kč za papírovou (přestože Ti žádnou neposílají).
("Rumuni" taky žádnou neposílali a ono to "taky šlo" - i bez papírování, či majlování).

https://www.parabola.cz/forum/topic-86428/
Já jsem sice formulář vyplnil (a odeslal), takže bych měl dostával fakturu "elektronickou" (na E-mail), ale nedostávám taky žádnou. Ale aspoň mně nes*re, že si neúčtují těch 25,-Kč (za ho*no) a ze SIPO si strhávají "jen těch 299,-Kč".

Ale stejně s něma do června skončím, zvláště pokud znovu nekoupí vysílací práva na PL - z toho důvodu mně ani Nová DIGI zatím nezajímá (ostatně jako řadu dalších tady).
;)

kokun
Registrace: 5/2015

kokun

Zkontroluj si složku Spam,koš nebo hromadné.Já jsem faktury našel tam.(v hromadných)

redy72
Registrace: 9/2009

To redy72

Díky za navedení - říjnovou fakturu jsem našel taky v "hromadných".
Njn, já PC-lama (senior) do tohoto "chlívku" ani nechodím :O

kokun

stačí si aktualizovat kontakty http://cz.digi.tv/mojekontakty/
a potom začne sám chodit elektronický výpis

janse
Registrace: 10/2014

to janse

Máš pravdu,ale pozor,ten výpis se tváří jako spam a v e-mailu potom spadne do spamového koše nebo do složky hromadné(@seznam.cz)Člověk čeká fakturu ve složce doručená pošta a ne ve spamu.

redy72
Registrace: 9/2009

To redy72

janse tím odkazem nereagoval na mně, ale dával ho "staškovi", aby viděl, kde si má aktualizovat svoje údaje, kvůli "elektronické faktuře".

Ale máš pravdu, já tu fakturu taky očekával pouze v doručených a nenapadlo by mně ji hledat jinde.

kokun

njn když používáte nejhorší službu v ČR která nedokáže rozlišit co je spam a to co je spam tak vidíte a co není tak je označeno do spamu. Normálka... Doporučuji používat Outlook.com nebo Gmail...

janse

Doporučuji nepoužívat Digi a je po problému :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

PoldaS

Tak že email od seznamu je supr jo?! Seš vtipnej...

janse

email od seznamu asi dobře ví, proč zprávy od té pochybné firmy háže do spamu nebo hromadné

PoldaS

PoldaS

Je zajímavé že se to děje jen lidem co mají tento pochybný email... Kolik ti platí Skylink, Freesat aby si tady pomlouvat ostatní providery?

janse

Dneska konečně reagovali na doporučený dopis, ale žádná odpověď na něj, jen vložený 2 letáky. Tak jsem se konečně přihlásil na elektronickou fakturu. Jsem zvědav. Ale překvapuje mě, že v letáku varují před podvodným jednáním zástupců společnosti UPC DTH S.á.r.l./ freeSAT. Tito zástupci kontaktují majitele Digi TV a podvodně nějak převedou zákazníka na konkurenční platformu freeSAT.
Nevím, jak je to možný, kde získají adresy uživatelů DIGI. Buď je v tom nehoráznej bordel, nebo nějakej fór, nevím jak to brát.

stašek
Registrace: 11/2015

stašek

no přeci podle talíře na baráku :laughing: :laughing:

korkoran
Registrace: 10/2006

Tak to mě nenapadlo.

stašek

V Digi jsou pomatenci, a když jim ubývají klienti, tak místo aby se zamysleli, co dělají špatně, tak hledají příčiny v konkurenci.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

stašek

Toto vlákno jsi asi nečetl:
https://www.parabola.cz/forum/topic-87121/ :laughing:

kokun

Tak od středy už mám novou digi. Všechno až na jednu věc je OK. Máme 2 STB. Žena má TV Blaupunkt a já Sencor. U ní na ČT1 regulace hlasitosti tlačítkem na STB reaguje jen minimum a maximum. Není plynulá. Přitom na ostatních kanálech tento problém není, ladění ovladačem STB funguje plynule. Zkoušel jsem přehodit STB s mým a pořád stejné. Přehazoval jsem kabel HDMI, taky nic, přehodil jsem výstupy u LNB, taky nic. Zkoušel jsem dokonce zavézt Blaupunkta ke kamarádovi, který ho má též a u něj problém nebyl. Není to tedy přijímačem. Nemohl by někdo nastínit, kde je problém? Je to nepříjemné, protože při přepnutí na ČT1 se musí zvuk ladit pomocí dálk. ovladače a při přepnutí na jiný kanál znovu pracně zase ladit. Díky za pozitivní odpovědi.

stašek

@stašek

Co mohu poradit, obrať se s problémem na oficilní facebook Digi, tady ti nikdo neporadí. Na tomto fóru se umí akorát kritizovat a zvlášť, když vyjedeš z dotazem na Digi, tak si naběhneš.Tato platforma je tu u většiny členů vnímána jako osina v prde.i.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

A ani se nelze ničemu divit při tom co předvádí jak minulej, tak současnej majitel týhle platformy.

PoldaS

kritika

Mně připadá, že tady všichni nenávidí všechny platformy. Digi se kritizuje, že je neschopná, Freesat, že nemá HDčka a Skylink, že má serpo a že je to prostě Skylink. Taková hra - "Kritizuj platformy, co to dá a ještě víc" :)))

Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha

mtz7601
Registrace: 11/2011

STAŠEK
nastav tam u zvuku Hdmi místo dolby digital - PCM a vše funguje

rokane

rokane

jen ztmavne obrazovka R^ :laughing: R^

pierrepetr