![]() |
|
instalace Nová DigiZdravím,mám dotaz,už se vám ozvali na předělání staré digi za novou?Mám požádáno od konce srpna a stále nic.Psal jsem tam a vždy napíšou,že mám být trpělivý atd.přitom přišla sms ,že se někdo do konce září ozve.![]() |
rokane
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 67 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: instalace Nová Digitak může tedy říci,že je to opravdu lepší,konvertor mi dali inverto red extend dual.Takže za mě![]() |
rokane
![]() |
|
stašekZřejmě jsi v září nevyplnil a neodeslal formulář, kde požadovali aktualizaci dat pro zasílání "elektronické faktury". Tak si zřejmě strhávají 25,-Kč za papírovou (přestože Ti žádnou neposílají).("Rumuni" taky žádnou neposílali a ono to "taky šlo" - i bez papírování, či majlování). https://www.parabola.cz/forum/topic-86428/ Já jsem sice formulář vyplnil (a odeslal), takže bych měl dostával fakturu "elektronickou" (na E-mail), ale nedostávám taky žádnou. Ale aspoň mně nes*re, že si neúčtují těch 25,-Kč (za ho*no) a ze SIPO si strhávají "jen těch 299,-Kč". Ale stejně s něma do června skončím, zvláště pokud znovu nekoupí vysílací práva na PL - z toho důvodu mně ani Nová DIGI zatím nezajímá (ostatně jako řadu dalších tady). ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
kokunZkontroluj si složku Spam,koš nebo hromadné.Já jsem faktury našel tam.(v hromadných) |
redy72
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
To redy72Díky za navedení - říjnovou fakturu jsem našel taky v "hromadných".Njn, já PC-lama (senior) do tohoto "chlívku" ani nechodím ![]() |
kokun
![]() |
|
RE: instalace Nová Digistačí si aktualizovat kontakty http://cz.digi.tv/mojekontakty/a potom začne sám chodit elektronický výpis |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
to janseMáš pravdu,ale pozor,ten výpis se tváří jako spam a v e-mailu potom spadne do spamového koše nebo do složky hromadné(@seznam.cz)Člověk čeká fakturu ve složce doručená pošta a ne ve spamu. |
redy72
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
To redy72janse tím odkazem nereagoval na mně, ale dával ho "staškovi", aby viděl, kde si má aktualizovat svoje údaje, kvůli "elektronické faktuře".Ale máš pravdu, já tu fakturu taky očekával pouze v doručených a nenapadlo by mně ji hledat jinde. |
kokun
![]() |
|
RE: instalace Nová Diginjn když používáte nejhorší službu v ČR která nedokáže rozlišit co je spam a to co je spam tak vidíte a co není tak je označeno do spamu. Normálka... Doporučuji používat Outlook.com nebo Gmail... |
janse
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiDoporučuji nepoužívat Digi a je po problému :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSTak že email od seznamu je supr jo?! Seš vtipnej... |
janse
![]() |
|
RE: instalace Nová Digiemail od seznamu asi dobře ví, proč zprávy od té pochybné firmy háže do spamu nebo hromadnéKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
PoldaSJe zajímavé že se to děje jen lidem co mají tento pochybný email... Kolik ti platí Skylink, Freesat aby si tady pomlouvat ostatní providery? |
janse
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiDneska konečně reagovali na doporučený dopis, ale žádná odpověď na něj, jen vložený 2 letáky. Tak jsem se konečně přihlásil na elektronickou fakturu. Jsem zvědav. Ale překvapuje mě, že v letáku varují před podvodným jednáním zástupců společnosti UPC DTH S.á.r.l./ freeSAT. Tito zástupci kontaktují majitele Digi TV a podvodně nějak převedou zákazníka na konkurenční platformu freeSAT.Nevím, jak je to možný, kde získají adresy uživatelů DIGI. Buď je v tom nehoráznej bordel, nebo nějakej fór, nevím jak to brát. |
stašek
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
stašekno přeci podle talíře na baráku![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiTak to mě nenapadlo. |
stašek
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiV Digi jsou pomatenci, a když jim ubývají klienti, tak místo aby se zamysleli, co dělají špatně, tak hledají příčiny v konkurenci.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
stašekToto vlákno jsi asi nečetl:https://www.parabola.cz/forum/topic-87121/ ![]() |
kokun
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiTak od středy už mám novou digi. Všechno až na jednu věc je OK. Máme 2 STB. Žena má TV Blaupunkt a já Sencor. U ní na ČT1 regulace hlasitosti tlačítkem na STB reaguje jen minimum a maximum. Není plynulá. Přitom na ostatních kanálech tento problém není, ladění ovladačem STB funguje plynule. Zkoušel jsem přehodit STB s mým a pořád stejné. Přehazoval jsem kabel HDMI, taky nic, přehodil jsem výstupy u LNB, taky nic. Zkoušel jsem dokonce zavézt Blaupunkta ke kamarádovi, který ho má též a u něj problém nebyl. Není to tedy přijímačem. Nemohl by někdo nastínit, kde je problém? Je to nepříjemné, protože při přepnutí na ČT1 se musí zvuk ladit pomocí dálk. ovladače a při přepnutí na jiný kanál znovu pracně zase ladit. Díky za pozitivní odpovědi. |
stašek
![]() |
|
@stašekCo mohu poradit, obrať se s problémem na oficilní facebook Digi, tady ti nikdo neporadí. Na tomto fóru se umí akorát kritizovat a zvlášť, když vyjedeš z dotazem na Digi, tak si naběhneš.Tato platforma je tu u většiny členů vnímána jako osina v prde.i.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiA ani se nelze ničemu divit při tom co předvádí jak minulej, tak současnej majitel týhle platformy.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
kritikaMně připadá, že tady všichni nenávidí všechny platformy. Digi se kritizuje, že je neschopná, Freesat, že nemá HDčka a Skylink, že má serpo a že je to prostě Skylink. Taková hra - "Kritizuj platformy, co to dá a ještě víc"![]() Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiSTAŠEKnastav tam u zvuku Hdmi místo dolby digital - PCM a vše funguje |
rokane
![]() |
|
rokanejen ztmavne obrazovka![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |