![]() |
|
Karta Freesat ve vlastním modulu v TVAhojte, jde na freesatu s vlastním modulem v TV přehazovat pozice programů a mazat ty, o které nemám zájem? Teď mám jejich přístroj a to sestavení nabídky je příšerné. Za to by měli někoho vyhodit. |
algec
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 211 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TVto by si mal vedieť , keď si si vyrobil vlastný modul.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
algeczáleží co máš za tv u Samsungu to jde u Lg co mám zkušenost tak ne u jiných nevím.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TVMám pocit, že Oneeee je vykleštěnec hovězího dobytka. Televizi zatím nemám, ale chci koupit. Na freesatu mě řekli, že to bude fungovat jen s modulem typu 1.2, Prd vím, co to je. Ale tam mě, když mě lanařili, tak slibovali, že to půjde i na těch jejich přijímačích. |
algec
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TVtak poprajem príjemnú zábavu.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TVurob si favoritné skupiny a vynechaj, čo nechceš vidieť. Alebo si stiahni zoznam programov (frekvencií) - tam máš pozície programov. Zostavenie ponuky je perfektné, každý program má presne svoje miesto - ak je dnes Spektrum na 40, bude tam aj pri doplnení ďalších programov.Usporiadanie programov v Tvojom TV závisí od Tvojho TV, pokiaľ máš v ňom SAT tuner. Ak máš od Freesatu ale KAON, karta je s ním spárovaná a používa CONAX, nie Irdeto ICE. Ak máš HUMAX, môžeš si kúpiť svoj sat a požiadať o odpárovanie karty ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TVsat resp. modul |
Dzordzo
![]() |
|
Karta Freesat ve vlastním modulu v TVChtěl bych TV se sat tunerem. Ať nemám spoustu škatulek a ovladačů. Kartu spárovanou mám, ale říkali, že to půjde spárovat i s tím vlastním ( pro Oneee, ten, který si koupím, jinak nic ve zlém :-))modulem. Jejich sestavení programů mě vytáčí. ČT 1 HD na pozici 111. Chtěl bych ji mít na pozici 1, ČT 2 HD na pozici 2 apod. |
algec
![]() |
|
Karta Freesat ve vlastním modulu v TVMám jejich přijímač Humax Fox/HD |
algec
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TVa čo za TV máš teraz ? |
Dzordzo
![]() |
|
Karta Freesat ve vlastním modulu v TVNo a kdybyste mě ještě někdo poradili nějakou slušnou TV se satem, tak cca 50 - 55" a do max. 20 - 22 tisíc, tak už bych byl spokojený a velmi vděčný. |
algec
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TVpoviem Ti úprimne, ladil som 4 TV so sat. tunerom a nikdy viac. Telku si kúp bez sat. tuneru, to čo ušetríš na module daj do dobrého sat. stroja - napr. HDBOXu s HDD a 2 tunermi. To oceníš, keď budeš chcieť nahrávať a pozerať zároveň. Freesatu vráť prístroje a požiadaj ich o prechod na program so sadzbou bez prístroja.Kúpa TV kvôli menej ovládačom je blbosť. Zapnúť a vypnúť TV dokážem aj priamo na ňom, ostatné (vrátane hlasitosti) viem predsa riadiť JEDINÝM ovládačom a to k sat. prijímaču ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TVtelku si tým pádom môžeš kúpiť AKÚKOĽVEK !!! |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TValebo dobrý beamer (premietač), ten Ti spraví uhlopriečku až do 2,5 metra - stačí rovná biela stena. Sat k nemu pripojíš jednoducho cez HDMI ... |
Dzordzo
![]() |
|
Karta Freesat ve vlastním modulu v TVJako díky za radu, ale mám tam teď domácí kino, sat od Freesatu, ještě jeden sat vlastní, který natáčí parabolu. Manželka chce TV na stěnu a bez krabiček. Takže budu muset koupit něco se sat tunerem. Nejsem žádný velký divák, mě většinou stačí ČT24, ale žena sleduje ty Novy apod. Takže to chce mít pěkně při sobě ty programy. Takže to je můj problém, který nějaká další krabička, byť sebelepší nevyřeší. Nepotřebuju vidět veš ve vlasech afrického domorodce snímaného z 50 metrů, ale je nutné, aby žena poznala Zlatu Adamovskou v Ordinaci. Tolik ke kvalitě obrazu![]() |
algec
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TVPotom skús nejaký Samsung - tie už sú na tom s ladením lepšie - min. nové rady. Podľa toho, čo píšeš, sa divím, že vôbec platíš za sat. TV. Tebe by stačilo tuším aj DVB-T. Sorry, že sa pýtam, ale načo to natáčanie ? Či máte 2 paraboly ? |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TVfakt - kam chce žena tú telku ? Ten beamer by to možno vyriešil :-) |
Dzordzo
![]() |
|
Karta Freesat ve vlastním modulu v TVSat máme kvůli Disney Ch, Nickelodeon apod. Mě osobně by stačilo DVB-T, i ženě. Ale budu muset ještě tak cca 8 let vydržet. Možná 10. Natáčení kvůli cizím jazykům.Paraboly mám 2. Jedna pro děti pevná, a druhá pro nás s motorem. Ten Humax od Freesatu to neumí natočit. |
algec
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TVLíbilo by se mě tohle: LG 55LF652V nebo toto Samsung UE48J6272, ale i tohle Philips 48PFS8109 |
algec
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TVa ako chcete pozerať na 2 TV s natáčaním paraboly ? |
Dzordzo
![]() |
|
algeckup si něco takovýho záleží kolik do toho chceš vrazit kaček 48" Samsung UE48J5572 za 16000 a nebo v 55 uhlop. za 21000 pro tebe ideál a nebo uhd 48" Samsung UE48JU6072 za 20000Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
algecber Samsunga jednoduchý ladění a uspořádání programů podle sebeUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TVTen Humax určite zvláda DISEqC a FTA programy z iných družíc naladí nad pozíciu 300, myslím, že by natáčanie mohol zvládať, akurát to treba nastaviť dodatočne, nie po prvej inštalácii. Po tom, ako to nastavíš, sa opýta, či má zmazať programy - kľudne môže, on ich nanovo naladí na rovnaké pozície ...Alebo si kúp Multifokus E85, terajšie paraboly môžeš dať dole a nepotrebuješ natáčanie. Akurát Ti ju niekto bude musieť správne naštelovať ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Karta Freesat ve vlastním modulu v TVa sorry, že budem na záver trochu impertinentný, ale žene vysvetli, že bez krabičky by ste nemali ani deti :-) |
Dzordzo
![]() |
|
DzordzoPíšu, že máme 2 paraboly, jedna pevná pro děti v dětském pokoji a jedna natáčecí pro obývák. Děti mají svoji TV a mě teď odešel 9 roků starý Samsung LE37R86BD. Kanone dík za tip, porozhlídnu se. |
algec
![]() |
|
algecv každej telke je ten smaradľavý sat.tuner.a je to hotová kastrofa. je to na infarkt. sat. prijímač radšej samostatne.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |