![]() |
|
Okrúhla parobola 120cm - smerovanie konvertoraZdravím Vás páni.Mám starú okrúhlu parabolu, cca 20 rokov, je okrúhla nie offsetová. Konvertor smeruje nie do stredu, ale tak zhruba do 1/3 dolu. Astra1, 2 , 3, Hotbird, idú v pohode /na multifeed/, ale Badr nemôžem naladiť! Aj som skúšal rukov volne držať konvertor, tak aby vyžaroval trochu nad stred, ale nič. Pôjde mi na túto okrúhlu parabolu BADR, alebo to musí byť len offsetová? Ďakujem |
maxop
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
že jekruhová ještě nevylučuje,že je ofsetová,zkus to nafotit a někam uložit![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Okrúhla parobola 120cm - smerovanie konver...OK, zajtra to nafotím. |
maxop
![]() |
|
RE: Okrúhla parobola 120cm - smerovanie konver...Pokud využíváš jen část středové paraboly na šilhání,tak jsi z ní právě začal používat právě ten Ofset....tedy na úkor zisku.Dej tam středový konvertor s originálním ozařovačem a nalad Badr a uvidíš jak pojede.....Všechno ostatní je špatně.![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Okrúhla parobola 120cm - smerovanie konver...Ahoj, asi mas kruhovu offset parobolu od Lauko a Bucek 120cm, poslal som ti spravu do PM, sem sa linky nemozu davat... |
warkiller
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
Středová parabola.Jak velký má vliv natočení středového konvertoru s ozařovačem na H a V polarizaci. Parabola na špatně přístupném místě. Děkuji za odpověďi. |
chrpa
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Okrúhla parobola 120cm - smerovanie konver...Stredový konvertor som mal na Astru3, zrušil som skylink, tak sa pokúšam naladiť Badr a nič. Všetko mi fungovalo v pohode, tiež sú to silné družice, čo BADR už nie je. |
maxop
![]() |
|
RE: Okrúhla parobola 120cm - smerovanie konver...Ahoj Warkiller,vyzerá, že to je parabola od Lauko+Bucek, ešte aj ten polárny záves som mal taký. Myslím, že problém bude s posunutým ohniskom, pretože mám ešte 155cm ofsetovú parabolu a tam BARD naladím poslepiačky. Ďakujem pekne za radu. Skúsim pohľadať to ohnisko. |
maxop
![]() |
|
chrpavelký,zatoč si s ním a posuň i dopředu,dozadu,stále pozoruj v nejhorším bargraf,nebo úplně v nejhorším ,někoho na telefonu u TV a hlásit změny procent kvality![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrDík za info, dopředu dozadu mám co udává výrobce, až bude čas vyzkuším to natočení. Jinak sestava je funkční. Jo to natočení mám směr jih směrem dolů. |
chrpa
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
chrpapíšu o natočení LNB,parabolu nedodrbej![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |