![]() |
|
Freesat-megamaxMám týden Freesat medium HD. Vysílá tam program Megamax. Jenže ten má vysílat jen na freeSAT plus HD. Nevíte někdo jak dlouho mi to půjde? Nejlépe nějaký odkaz, kde o tom píšou.Děcka ho chtějí, tak šílím, že budu muset platit víc. |
jirka641
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Freesat-megamaxFreeSat mám již delší dobu, základní balíček Medium a Megamax jede pořád. |
bibin
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: Freesat-megamaxJa sa divím ľuďom, ktorí si to berú s prijímačom bez balíka plus a radšej zaplatia za parabolu, LNB a držiak. Radšej vezmem v prvom roku plus a inštaláciu mám úplne zadarmo (inštalačný príspevok)- za to, čo by som dal do materiálu, mám širší balíček - samozrejme nie pri vlastných prijímačoch ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Freesat-megamaxNo já už jsem měl instalaci nachystanou od kámoša. Nejsem si jistý, že má ted freesat instalaci zdarma. A dva přijímače jsou za 129,-kč měsíčně navíc. |
jirka641
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Freesat-megamaxtak Vy máte druhý prijímač za 29 KČ/mes. - u nás je zadarmo. Ale druhú kartu máte zadarmo tiež:https://www.parabola.cz/clanky/5659/freesat-rusi-extra-hd-balik-17-hd-programu-bude-jiz-v-zakladu-za-zvysenou-cenu/ Inštalačný príspevok ale stále platí, pri PLUS je 1200,- KČ: http://cz.freesattv.tv/satelitni-televize/freeSAT_plus_hd Čítaj pri možnosti s prijímačom. Ak si to objednával telefonicky, môžeš to zrejme (u nás na SK isto), do 14 dní zrušiť a vziať si to ako akciu u zmluvného predajcu, ktorý pokiaľ je seriózny, tak Ti časť inštalačného príspevku vyplatí (Freesat príspevok nevyplatí priamo Tebe ako klientovi, ale firme, ktorá Ti inštaláciu urobí), keďže s Tebou nebude mať pre inštaláciu žiadny výdaj. Už len nejakého takého v okolí nájsť ... Zmluva je na rok a aspoň na túto dobu by si získal program ako Discovery Science - ver mi, že po roku už sa ho nevzdáš ..., AXN-ká tiež nie sú na zahodenie ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
![]() |